Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Tomislav Nikolić, Velimir Ilić i Bogoljub Karić potpisali sporazum o saradnji

Komentari (10) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 16 novembar 2010 19:35
Jedan pažljivi čitalac
Tomislav Nikolić: "Opšti interes važniji od stranačkog" (i ličnog)?!
Kako to neuverljivo zvuči!
Preporuke:
0
0
2 utorak, 16 novembar 2010 20:25
hiperborajac
Ljudi ...! Zamislite kombinaciju Vulin - Toma radiakal -Karić + Ilić
Preporuke:
0
0
3 utorak, 16 novembar 2010 21:02
011
Kakva papazjanija!!!
Preporuke:
0
0
4 utorak, 16 novembar 2010 22:31
knut
uskoro i marijan risticevic i slicni drzavnici
Preporuke:
0
0
5 sreda, 17 novembar 2010 00:16
Arsenijus
Sve je to lepo samo nikako da vidimo te principe. Pretpostavljam da je prvi princip uskladjivanje svih odluka sa mišljenjima ambasadora USA,Germany i GB. Drugi je da Evropa nema alternativu,i treći je podela funkcija i upravnih odbora proporcionalno proceni Cesida kolko ko ima glasova.
Preporuke:
0
0
6 sreda, 17 novembar 2010 08:05
Mladen
Bilo mi je drago kada su formirali Srpsku Naprednu Stranku i kada je ona postala jedna od najjačih partija u Srbiji. Bio sam siguran da ću im na sledećim izborima dati glas. Ali sada, nakon "sklapanja" ove koalicije, ne pada mi na pamet. Razmišljam za koga bih mogao glasati, ali ne nalazim dobar odgovor. Za Koštunicu iz principa ne glasam više. Radikali omutaveli, jer im je verovatno fino u skupštinskim klupama, pa im i nije do izbora, s`toga glas ne ide ni njima. SPS "Prodala veru za večeru", tako da ni oni ne dolaze u obzir. O levima, Jugoslovenima tj. DS, LDP, URS (G17+)&So ne razmišljam, mada bi se moglo dogoditi, jer u poslednje vreme doživljavam napade mržnje prema svojoj zemlji i svome narodu, tako da ne isključujem mogućnost da se okrenem destrukciji. U tom slučaju bio izbor verovatno pao na LDP ili koaliciju u kojoj bi se našli čankovi ligaši. Koja bi još opcija na sledećim izborima imala šanse preći cenzus? Ako neko ima ideju, bio bih mu zahvalan na savetu?!
Preporuke:
0
0
7 sreda, 17 novembar 2010 09:07
amer
sa ovakvom opozicijom koja u stvari to i nije ima ŽUTI da ostanu onoliko koliko to požekle Ameri!
Preporuke:
0
0
8 sreda, 17 novembar 2010 09:39
Vukadin
Dokle će više Bogoljub da se provlači?! Njegovo uništavanje je jedna od malobrojnih dobrih stvari koje uradiše dosmanlije. Moj glas za SNS ovakvim potezima dolazi u pitanje.
Preporuke:
0
0
9 sreda, 17 novembar 2010 09:56
Nn
Znači sve ono što su poslanici Srpske radikalne stranke tvrdili i govorili u Skupštini Srbije, a u vezi sa Tomislava Nikolića je istina. Zanimljivo je da se i Velimir Ilić pridružio tom vozu, a kako vidimo od tog trenutka ga ne napadaju na b92. Za ostale mi nije nelogično, posebno za lažnog levičara Vulina. Očito da je pritisak na Velju uspeo, sa ciljem da ga odvoje od Koštunice, što je bila i želja stranih ambasadora. Sledeći korak je da se Koštunici namesti sve ono za šta ga optužuje Čedomir Jovanović, i time otkloni i poslednja prepreka formalnom priznavanju KiM. Jedina tajna u ovoj igri otimanja srpskih teritorija je narod u Srbiji, kao i Srbi u okruženju. Za sada Tadić misli da će lako sa narodom, tako što će u Srbiju da dođe neki novi ”Solana” i da pripreti NATO bombama, ako se neko pobuni protiv demokratske vlasti u Srbiji koja formalno priznaje KiM. No Tadić treba da zna da srpski narod ima svoje mehanizme odbrane.
Preporuke:
0
0
10 sreda, 17 novembar 2010 17:21
Radikalni Srbin
Mladene, Vukadine
Nemojte za Boga miloga da odustanete od glasanja za SNS!!!
I sami znate da u Srbiji nema dosljednijih političara od Tome i Vučića, budite i vi dosljedni svojim uvjerenjima.
Pošto vas nije pokolebalo Tomino odustajanje od KiM, ni njegov najnoviji stav o Hagu, a ne znači vam ništa podatak da je SNS posle DS najbogatija stranka u Srbiji, koja ima i svoje novine, radio, a vjerovatno najpovlašteniji tretman na TV, ne vidim razloga da vas pokoleba neki Vulin ili Karić.
EU NEMA ALTERNATIVU!
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner