Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Ako mi sami ne sredimo situaciju na severu, srediće je neko drugi

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 02 novembar 2010 19:23
El Jefe
Koji bre kosovski izbori?Prestanite vise da lazete narod kao da smo svi mi maloumni bez grama mozga.Da dajete privid legimiteta okupiranom delu svoje teritorije ,kvazi drzavi Kosovo-kojoj je inace i ime lazno.Nek se usudi neki Grk da ucestvuje na izborima na okupiranom delu Kipra.Drzite 211 oklopnu u Bujanovcu-niko ne bi smeo iz Pristine da pisne.
Preporuke:
0
0
2 utorak, 02 novembar 2010 20:13
care!
bravo za sever
Preporuke:
0
0
3 sreda, 03 novembar 2010 16:25
Saša
Kao retko kada moram se složiti sa Ivanovićem. Imam utisak da se na Severu, namerno (od strane MZ) dopušta narastanje bezvlašća, dok ne naraste do nivoa kada se sa njime ne možemo izboriti sami. Iskristalisaće se grupa ljudi (ako već nije) kojoj niko ne može ništa. Ona je mala, i bogati se na nesreći srpskog naroda i države. Bojim se scenarija da ćemo moliti Šiptare i Euleks da zavode red. Ponizićemo se do daske. U državnom je interesu da Srbi sami zavedu red (bilo država ili lokalne vlasti. Još uvek ima vremena. Vreme ima jednu važnu osobinu: ističe!
Preporuke:
0
0
4 sreda, 03 novembar 2010 19:18
josif
Ako je Kosmet srpski,a po ustavu je tako,u tom slucaju kako neko drugi,siptari,moze raspisivati izbore??? A jos je dramaticnije ukoliko bi na te izbore srbi bili pozvani od svoje vlade.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner