Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Volfram Mas: Nadam se da Beograd neće insistirati na statusu Kosova

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 subota, 25 septembar 2010 16:16
Očevidac
Može ovaj Nemac, NATO predstavnik, predstavnik Eu antisrbizma, da očekuje sve dok je njihov antinarodni Boris na vlasti. Kad narod uzme vlast - poništavamo sve LAŽNE Borisove odluke, koje donose Borisove institucije.
Preporuke:
0
0
2 subota, 25 septembar 2010 21:49
dotochoe
Treba prosetati do Kosova i cuti pesmu "Lili Marleen", koju pevaju nemacki vojnici u sastavu KFOR-a.Pevali su je i iz okupiranog i razorenog Beograda 1941. Svi Srbi toliko poznaju istoriju i znaju kako se to pevanje zavrsilo. Bog je na nasoj strani i sveta srpska istina. A sva osvajanja nikada nisu zavrsila u korist osvajaca. Ovih nekoliko reci pisem, jer sam dozivela sa cetiri godine oslobadjanje Beograda i leseve nemackih vojnika po vocnjaku u koji nisam godinama smela da udjem, plaseci se gas maske okacene na kajsiji i cizmama koje su lezale pored puta. Eto, samo koliko da dam oduska, jer ovo sto se radi sada sa Srbijom otvoreni je diktat.
Preporuke:
0
0
3 subota, 25 septembar 2010 23:19
Aleksandar
Ne bojte se gospodine Volframe, dok je ove vlasti u Srbiji, Srbija neće insistirati ni na čemu...
Ali Vi to svakako već i znate...
Preporuke:
0
0
4 nedelja, 26 septembar 2010 12:04
saša r.
A ja se nadam da će Rusi još jednom ući u Berlin, kao i da ga nikad više neće napustiti. Isto tako, duboko verujem da će se tada u Berlinu, umesto "Lili Marlen", pevati "Aufiderzen majn firer"!
Preporuke:
0
0

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner