Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Posle razgovora menadžmenta sa zaposlenima, u kojima im je ponuđen odlazak na rad u inostranstvo ili otkaz, protest radnika u podne ispred „Fijata” u Kragujevcu. Najavljena obustava rada i blokada auto-puta

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 13 maj 2022 12:09
Država da sprečava
Odlazak u belo roblje! Fijat mora da plati!
Preporuke:
19
0
2 petak, 13 maj 2022 12:19
Oliver Kromvel
Uvek se trudim da budem nepristrasan u komentarima,ovo što se događa je samo delimična krivica sadašnjeg režima.Uništavanje zastave je počelo sa sankcijama,posle 5 oktobra zastavu je razbucao lično Božidar Đelić,sećam se dobro tih protesta.Kao lažnog strateškog partnera je Fiat doveo Boris Tadić pred izbore 2008,tada je gradonačelnik bio po zlu poznati Veroljub Stevanović.Srbija je od tada do dans spucala preko 700,000,000 evra u subvencionisanje zastave,komotno je mogla sopstvenu fabriku da otvori.Primer dobrog i pravog partnerstva je Citroen i Dačija.Takođe ni tržište ne ide u prilog Fiatu koji jako slabo stoji.Italijani očigledno planiraju da dignu sidro i to ne samo iz Srbije,i tu nikakve pomoći neće biti.Bojim se da su ovoj fabrici dani odbrojani.
Preporuke:
30
1
3 petak, 13 maj 2022 12:23
deda Pera
Ma sta ima da protestvuju kad je Vucic vec napravio dogovor sa dva velika svetska proizvodjaca automobila (verovatno GM i Toyota) da otvore fabrike u Srbiji. Umesto da se radnici bune bilo bi im bolje da predju da rade u te nove fabrike i mirna Bosna.
Preporuke:
8
16
4 petak, 13 maj 2022 12:26
Ivan Grozni
A kada su od para poreskih obveznika Srbije finansirane plate neradnika u Kragujevcu tada nisu pretili da će blokirati puteve. Svi ekonomisti koji su imali barem malo profesionalne savesti i intelektualnog poštenja upozoravali su na ovakav ishod. Da se subvencijama može rešiti problem nezaposlenosti i industrijskog razvoja, nijedna zemlja u svetu ne bi bila nerazvijena niti bi imala nezaposlenih.
Preporuke:
24
0
5 petak, 13 maj 2022 13:19
Vučić pregovara sa TRI najveće fabrike.
Treća je iznenađenje.
Ni oni ne znaju.
Preporuke:
15
0

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner