Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Jens Stoltenberg: Ulazak Finske u NATO bi ojačao Alijansu. Pristupni proces bi protekao glatko i brzo

Komentari (6) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 13 maj 2022 08:44
Ivan
Nikada te skandinavske zemlje nisu bili poptpuno neutralne niti ih je bilo ko i malo prati šta se dešava po svetu kao takve i držao. Ovo što sada rade jeste samo formalno pristupanje nato-u ništa više. Po nekom mojem mišljenju Rusija bi trebala javno da čestita njihovim građanima ulazak u nato-u uz objavljivanje podataka koliko će nuklernih glava dobiti po glavi stanovnika. Sada U Kaljingradskoj Oblasti i uz granicu finske postaviti što je više moguće Iskandera, Bastiona,Kalibara,Smerčova pa ko voli neka izvoli. Inače i u Finskoj i švedskoj drže Ruse za nižu rasu i mišljenja su da oni mogu u svakom trenutku da im naprave ozbiljne probleme. Imao sam prilike da razgovaram i sa jednima i drugima i uopšte ne vole naš Slovenski svet oni malo ekstremniji naše "Sloven" tumače kao "Slav" što je na njihovom jeziku "Rob" pa su onda to povezali sa time da su Rusku državu stvarali skandinavci a Ruse kojima su i ime dali prodavali kao Robove arapima.Daleko im lepa kuća i samo što tvrđa granica sa njima.
Preporuke:
13
2
2 petak, 13 maj 2022 10:08
NATO
NATO odlučio da otima i pridružuje zemlje u svoje zlokobno krilo, više i ne pitajući narode da li žele ili ne u tu nacističku organizaciju. A valjda i nacistički režimi sami tako hoće i jedva čekaju da se sa sličnima raduju!
Preporuke:
13
1
3 petak, 13 maj 2022 10:39
Vojislav
Ja sam mislio da je NATO ojačao ulaskom Montenegra i Severne Makedonije, kad ono treba još neko. Baš mi je žao NATO-a uvek neko treba da ga ojača, a pričali su da je najjači.
Preporuke:
11
0
4 petak, 13 maj 2022 11:00
Ivan Grozni
@Ivan

Da li je moguće da svi putinomani misle kako se međunarodni problemi mogu rešiti nuklearnim oružjem? Zašto to nije učinio SSSR? Šta sprečava Rusiju "koja ima ceo periodni sistem elemenata" na svojoj teritoriji da njeni građani žive bolje od Finaca koji do juče nisu ni znali šta je to nezavisna nacionalna država? Zbog čega Finac živi nekoliko puta bolje od Rusa? Rusi su 1940. oteli Finskoj približno 11% teritorije. Kako se danas živi na tim teritorijama, a kako se živi u Finskoj?
Preporuke:
2
8
5 petak, 13 maj 2022 15:16
-,
Da vam srčka ne oslabi od tolikog narasta `kilaže` ? Pa morate na liposukciju i sl. ?
Preporuke:
1
0
6 petak, 13 maj 2022 20:29
Ivan
@Ivan Grozni. Ono što vi bajedenomani izgleda ne shvatate da je vreme vaše zapadnjačke dominacije i strahovlade prošlo.Dosta je bilo!!! A u ovom lajanju sa zapada polako se ističu kandidati koji su spremni za jedno dobro što bi naš Narod rekao "tabanje". Iskreno divim se Rusima i njihovoj mirnoći?!! A da Rusija nije htela Finska i ne bi imala teritoriju i to ne samo tih 11% nego svih 111%. I kada bi malo izvukao glavu iz "bajdenove medijske kuhinje" možda bi video da kvalitet života u Rusiji i Finskoj i nije baš toliko različit i u korist finske.Drugo je što vi bajdenomani uvek kada se spomene Rusija pomislite na zapuštenu teritoriju u kojoj pijani rusi spavaju u blatu sa svinjama.Na vašu žalost stavrnost je mnogo drugačija Ruski Gradovi su mnogo razvijeniji od finskih a kada bi video slike sela iz Karelije garantovano ne bi znao da li su Ruska ili finska?! Rusija nije savršena ali nije ni vaš zapad.
Preporuke:
2
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner