Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Vuk Jeremić: Deveti maj je Dan pobede nad fašizmom, bez koje ne bi bilo savremene Evrope. Uvođenje sankcija Rusiji nije u ekonomskom interesu Srbije

Komentari (6) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 10 maj 2022 10:48
Dragan R
Slažem se da je „potrebno da vlast u transparentnoj javnoj raspravi, u Skupštini Srbije, predstavi posledice eventualnog neusklađivanja Srbije sa zajedničkom evropskom politikom“. Ali isto tako je potrebno i da vlast na istom mestu i na isti način, potpuno otvoreno, predstavi posledice usklađivanja, odnosno uvođenja sankcija Rusiji.
Preporuke:
17
1
2 utorak, 10 maj 2022 11:25
realno
Dobar nastup. Samo treba da bude još jasniji i odlučniji.
Preporuke:
13
1
3 utorak, 10 maj 2022 15:12
Dragan Pik-lon
Bravo za Jeremica.Kako mi se cini samo on na politickoj sceni Srbije drzi nezavisni kurs svoje partije.Sto bi se reklo ni po babu ni po stricevima.Veci je patriota od celog glavnog odbora SNS-nke.Stranke sa Kvislingsim licem.
Preporuke:
9
1
4 utorak, 10 maj 2022 15:32
Konobar
Dobro Vuk Jeremić zapaža i reaguje, podržavam ga.Naravno, ovog časa u ovom ambijentu.

Da bi ga narod masovnije podržao i prihvatio potrebno je da bude jasniji, sigurniji, srčaniji u nastupu za Srbiju.I da bude dosledan... Neće ga imperija sve dok ne pristane na prodaju i dok ne ''laje'' na Srbiju i dok ne proda kožu na šiljak. Narod ga merka zato što je narod na ovim prostorima iskusio prevrtljivce...

E, da, ovo je podneblje gde imperija jako neguje i dugoročno priprema namesnike...prvo navuku narod a onda ... zajašu sa ovlašćenjima. Ko nema pileće pamćenje zna kako je aktuelni namesnik i junak iz Feketića, školarac prof. Šešelja uzjahao.

u svakom slučaju nada u Vuka. Nada i u neku novu generaciju Prof. Vujića. Iznedriće Srbija... Kad nada časti svi su pozvani.
Preporuke:
6
1
5 utorak, 10 maj 2022 18:11
Zvonimir Bgd

Konobar
Dobro Vuk Jeremić zapaža i reaguje...
Da bi ga narod masovnije podržao i prihvatio potrebno je da bude jasniji, sigurniji...I da bude dosledan...

Ono u čemu je dosledan je zalepljenost za EUropu i EUropske nekakve "vrednosti". Šta su euRopske vrednosti u odnosu na Srbiju, poznato je. Odustajanje od celovite državnosti priznanjem lažne države Kosovo*!
Politika Jeremićeve Narodne stranke nejasna je i nedosledna samom činjenicom što mu je rukovodstvo stranke podeljeno po pitanju članstva Srbije u EU. Jedan deo su EU pristalice, drugi deo (S.Rašković, S.Kovačević itd.) su protivnici.
Na rečima su svi rodoljubivi dok su opozicija, a kada dođu na vlast postupaju u skladu sa svojom euRopskom zatucanošću. A to je - put u propast srpske državnosti.
Preporuke:
6
2
6 utorak, 10 maj 2022 18:45
Siromah
Pa ako je izbor izmedju ukidanja viza za putovanja na zapad i snabdevanja i cene gasa za ogrev i nafte za sve, moja malenkost je da neka bude ukidanje viza. I onako godinama nemam para da otputujem ni u Srbiji nigde.
Preporuke:
6
1

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner