Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Rat protiv na(t)cizma

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 28 februar 2022 18:04
...
Rat je u Ukrajini, ali je rat na celom svetu, sirenjem lazi, i brisanjem istine.
Preporuke:
62
0
2 utorak, 01 mart 2022 02:52
Ah
Dobar naslov. Treba se bojati da Rusi još ne shvataju da je svaka ukrajina nužno antiruska tvorevina i da mira neće biti dok ne nestane kao politička tvorevina i bude integrisana nazad u tkivo ruskog naroda kome pripada. U pitanju je vatikanski i hazarski geopolitički inženjering kao i u tzv hrvackoj. Sa njima je naivno očekivati bilo kakve rezultate od pregovaranja.
Preporuke:
38
2
3 utorak, 01 mart 2022 07:47
tri korne penal
Mene čudi kako su ovog Koprivicu primili na FPN u Beogradu. On je Srbin i patriota 1/1, brutalno načitan, uopšte se ne uklapa u FPN jugofile.

Tekst je ubitačan!
Preporuke:
43
3
4 utorak, 01 mart 2022 10:52
Mister X
Izvanredna, retko dobra analiza.

Nisam jedino siguran da Rusi smeju dozvoliti postojanje bilo kakve Ukrajine, da joj se u buducnosti ne ponovi scenario koga upravo gledamo.
Preporuke:
22
4
5 utorak, 01 mart 2022 11:07
brzi
Rusija mora da uradi samo jednu stvar, istu kakvu je uradio Willi Brandt u Auschwitzu kada je klečeči zamolio žide za oproštaj zladela koje je Nemačka uraidla prema židovima za vremem drugog svetskog rata. Rusija mora da klečeči moli hazare za oprštaj zlodela koja je obavila nad njima ( proterivanje hazardkog stanovništva sa njihove matične teritorije,zapadnog Kavkaza ( današnja istočna Ukrajina i severnoistočna obala crnog mora)) u svojoj istoriji i vrati jim prostor sa kojeg su bili hazari proterani. Sa tim činom bi bilo rešeno večino muka Rusije koje tare tu državu jer iza gotovo svih muka stoje hazari koji hoče samo povratak na teritorijusa koje su bili proterani.
Preporuke:
4
38
6 utorak, 01 mart 2022 13:41
Rajetinac
Profesor zna da je zbog socijalizma i Belorusija postala nacisticka.
Zivela bratska desnosektorsko-banderovsko-azovska Ukrajina - dole komunjarska Belorusija!
Ponosan sam na vucicevsko-dacicevske sankcije Belorusiji.
Smrt komuni - zivelo plemstvo!
Preporuke:
19
15
7 utorak, 01 mart 2022 14:17
Ganimed
Na(t)cistima je zort. Veliki Medved je krenuo na njih. Uhvatila ih je nacistička histerija. Raznih uloga tu ima: od lešinara i hijena, preko pudlica i d.o.dž.-eva, izopačenjaka, moralnih nakaza i sodomista, do lutki na koncu. U jednome su postigli armirano-betonsko jedinstvo: u mržnji prema Rusima. Odmah iza Rusa, na njihovoj listi su Srbi. Da nema Rusa, oni bi se sami među sobom do sada hiljadu puta poklali, kao što su i radili kroz istoriju.
Zapad je nacističko čudovište.
Preporuke:
22
0
8 sreda, 02 mart 2022 15:49
analiza
Odličan članak, hvala!
Preporuke:
6
3

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner