Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Entoni Blinken posle sastanka sa Sergejem Lavrovom u Ženevi: Bez značajnijeg napretka u pregovorima SAD i Rusije o ukrajinskoj krizi; Lavrov: Ne mogu da kažem da li smo na dobrom putu, ili ne

Komentari (2) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 21 januar 2022 20:14
siniša
Pita li se išta narod Donjecke i Luganske republike?

Jeste hoće ukrajinska vlada da ih očisti taktikom "spržene zemlje". Doveli su više baterija Smerč. Da sve popale ispred sebe i njih ili pobiju ili preteraju u Rusiju.

Uz to ide i mdedijska halabuka, napadaju nas Rusi. Kako bi sprečili Ruse da oni upotrebe svoje rakete i unište Smerč. Dakle neće biti tenkovskih i pešadijskih borbi. Samo raketama.

Postoji mogućnost da opet protuiv svoga naroda, navodno na svojoj teritoriji ukrajinska vlada upotrebi avione. Čekaju ih S 400 raspoređeni u Belorujsiji.

Prilično je jasno šta će biti. Ukrajinska vlada ide na potpuno etničko čišćenje Rusa, zaposeli su Harkov, dan nakon što je Zelenski rekao neće biti rata, hajde da pregovaramo.

Ili tako ili će se Rusi u Donjecku opdbraniti i odbaciti strane trupe dalje od sebe. Time će posredno i Harkov biti ako ne oslobođen ono rasterećen vojnog pritiska.

Glavnu reč će reći narod Donjecka i Luganska. Ili će se boriti i izboriti ili pobeći.
Preporuke:
18
1
2 petak, 21 januar 2022 22:52
siniša "već viđeno"
Upravo sam pročitao kako Estonija, Letonija, Litvanija, zatim Poljska Češka dostavljaju američko oružje,
Preporuke:
6
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner