Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Zoran Milanović: Milorad Dodik je legitiman predstavnik srpskog naroda i Republike Srpske u BiH

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 18 januar 2022 00:42
penzioner Cviko,
Milankoviću nije isto "bosansko-hercegovački Srbi" i "Srbi iz Bosne i Hercegovine". Srbin je Srbin ma gde bio, (ako hoće da bude Srbin). Inače za vreme srpskog cara Krepimira Oštrivojevića, Srbija se prostirala sve do današnjeg dela severne Italije. Među diplomatama tog vremena na njegovom dvoru nije bilo Hrvata (J. Deretić).
Preporuke:
7
5
2 utorak, 18 januar 2022 01:31
Oposum
Bravo Zoki majstore. Ovaj Zoki baš ume da iznenadi prijatno ponekad. A zapravo ovo što je rekao o Srbima u Bosni bi trebalo biti normalna stvar. Ne bi zbog toga trebali vrištati ni na jednoj ni na drugoj ni na trećoj strani. Sasvim normalna izjava jednog predsednika neke države koji uvažava konstitutivnost i prava nekom drugom narodu na život. I to je sve. A posle ove izjave ludovaće svi, i tzv Bošnjaci i deo Hrvata zadojenih ustaštvom itd. Jedni će likovati i vikati bravo (kao ja maločas) a drugi će ga pljuvati. To je problem nas Balkanaca.
Preporuke:
10
2
3 utorak, 18 januar 2022 09:04
Piksi
Tako, da više ne kriju da je Dodik njihov igrač u srpskim redovima. Podugačak je spisak stvari, koji je uradio za njihove interese.

Evo nekih: prvo, kad je došao na vlast, prosledio im je originalni jasenovački arhiv. Ukinuo Vojsku RS, priznao Brčko kao distrikt i fizički podelio RS na 2 dela, ukinuo platni promet sa Srbijom, glasao da Hrvatska dobije dozvolu za izgradnju Pelješkog mosta dok nije tražio zabranu građenja nuklearne deponije Trgovska gora uz granicu RS, sve važnije objekte je hipotekarno opteretio kod banaka kojima se upravlja u ZG, strateški važno brdo kod Dervente (gleda na Slavonski Brod) je prodao Hrvatima (ogromna površina). Itd. Mogla bi se knjiga napisati.

Nije tek tako godinama uz njega Željka Cvijanović, koja je rodbinnski blizu vezana sa Hrvatima. Kao što ni Ana Brnabić nije slučajno premijerka, neizabrani i nametnuti.

E, braćo Srbi, neće ovo na dobro.
Preporuke:
7
7
4 utorak, 18 januar 2022 10:58
Ivan Grozni
Sve je ovo već poznato. Hrvati imaju svog člana Predsedništva - Dodika.
Preporuke:
6
10
5 utorak, 18 januar 2022 11:02
Vladimir
Jel Deretić beše onaj po kome su prvo postali Srbi pa onda Amebe?
Neozbiljno.
Preporuke:
5
8
6 utorak, 18 januar 2022 11:18
EU-ropske vrednosti
Ako ne podržimo da Hrvati biraju Hrvata, sledeći put će muslimani birati i Srbina.
Preporuke:
10
3
7 utorak, 18 januar 2022 16:52
siniša
Opstanak Hrvata u BiH je u pitanju.
Može se desiti da za manje od deset godina u BiH ne bude Hrvata nikako. Već danas oni ne predstavljaju politički faktor.

U Bosni Hrvati trebaju Srbima pa i Dodiku u zajedničkom frontu jer Bošnjaci jednostavno čiste Bosnu od nemuslimana političkim sredsvima.

Svesni da je jedina pomoć Hrvatima u Bosni od Srba i to od Dodika. Zato ga i podržavaju.

Dodik treba Hrvatima kao što i Hrvati trebaju i njemu i Srbima.

U Bosni je na delu islamski fašizam i ideologija islamskog čišćenja. Gde su oni na vlasti tu hrišćana nema.
Preporuke:
3
1

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner