Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Umesto nacionalnog fronta protiv epidemije imamo krvave frontove na društvenim mrežama i kontradiktorne poteze vlasti

Komentari (10) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 nedelja, 24 oktobar 2021 01:24
Mladen
"i da nam saopšte šta se zaista dešava"

Već su saopštili, i to odavno. Pročitajte postupak navodne izolacije virusa, da vidite šta i kako rade (ništa strašno, ništa komplikovano) i biće vam jasno da je car go. Naime, ne postoji nikakav izolat virusa do dana današnjeg. Bruka i sramota za tzv. struku i "heroje" dok je sveta i veka.
Preporuke:
39
13
2 nedelja, 24 oktobar 2021 02:28
Ah
Prema vikipediji Indija je zaključno sa oktobrom potrošila 950 miliona doza što je daleko od "70%" već s obzirom da su potrebne dve doze mnogo bliže 50% kao i Srbija uostalom. Indija je međutim primenila jeftine lekove kao ivermektin tako da njihov uspeh nije posledica masovne vakcinacije već daleko pametnijeg pristupa. Pomaže i to što njihovi doktori ne stavljaju pacijente na respiratore sa smrtnim ishodom u 90% slučajeva kao što rade srpski lekari sledeći slepo uputstva SZO koja očigledno ne rade ili "rade"?? Pre izgleda da se radi o slučaju masovnog slepila nego masovne pandemije s obzirom da je ukupna smrtnost u populaciji i dalje manja od 1% a traži se da se zaustavi i ekonomija i život i to na neodređeno vreme.
Autor ne pominje da su 4 od 5 zemalja koje imaju najveću stopu zaražavanja zemlje sa najvećim procentom vakcinisanih kao Britanija i Izrael.
Očigledno imamo posla sa mnogo nepoznanica i zvanična propaganda ne prolazi najobičniji test logike.
Preporuke:
60
9
3 nedelja, 24 oktobar 2021 08:28
Vojkan M.
@Ah

Autor je lekar, ne može se drugačije izraziti jer bi automatski krenula kampanja da bude izbačen iz lekarske komore. Pravo da kažemo istinu mi imamo samo zahvaljujući tome što se računa da nas niko ne sluša jer mi nismo "struka" i na sve naše argumente se može odgovoriti "argumentom" autoriteta. Ovde smo uglavnom među istomišljenicima koji se trude da se obrazuju o stvarima koje su od životnog značaja. Kad se ode na malo više "populističke" portale, bilo da su režimski ili opozicioni, sasvim je druga priča.
Bez obzira, i ovakav stidljiv pokušaj da se kaže da ne treba da oponašamo kao cirkuski majmuni sve što Zapad radi je veliki pomak.
Preporuke:
31
5
4 nedelja, 24 oktobar 2021 09:32
Vrlo jednostavno
Najefikasniji lek protiv korone u Srbiji - su izbori. Kad počne predizborna kampanja procenat zaraženih i umrlih se drastično smanji, prestaju zabrane okupljanja i sve se dovodi u "normalu"!
Preporuke:
38
3
5 nedelja, 24 oktobar 2021 09:51
Lekcije
Tačno tako. Svaka šuša smatra da može da drži lekcije lekarima.Toga na ovom sajtu ima na pretek.
Preporuke:
12
30
6 nedelja, 24 oktobar 2021 11:14
Stana
Izbori? Da umesto Vučića Đilas i ini nastave koroni diktaturu u Srbiji?!
Preporuke:
22
9
7 ponedeljak, 25 oktobar 2021 03:24
Vojkan M.
@Lekcije

Jer je svakoj "šuši" sa funkcionalnim sinapsama jasno nešto što "lekari" izgleda imaju poteškoće da shvate, a to je da su autoimuni poremećaji potpuno logična posledica mRNA i rDNA "vakcina". Jednostavno su im ugrađeni u algoritme. Uostalom, to statistika o neželjenim efektima potvrđuje.
Preporuke:
14
1
8 ponedeljak, 25 oktobar 2021 13:45
pedjauae
@ Ax @Vojkan
Hvala sto ste mi ustedeli vremena i napisali ono sto bih i ja napisao, i sto mnogo ljudi vec zna (ko hoce da zna.
Kad smo kod teme o autoimunoj reakciji vakcinisanih, evo jako zanimljivog linka.

https://theexpose.uk/2021/10/23/government-reports-suggest-fully-vaccinated-develop-ade-by-the-end-of-the-year/

Ovo je zvanican dokument UK vlade. Poslednje studije pokazuju da vakcine ne samo sto ne pomazu, vec slamaju prirodni imunitet. Ne samo za koronu, vec i za druge bolesti.

Jako, jako zabrinjavajuce.
Preporuke:
14
1
9 ponedeljak, 25 oktobar 2021 16:26
Dušan
Iako sam lekar moram da kažem da se veliki deo lekara, barem javno poneo veoma sramno! Nalegli na rudu i prisiljavaju populaciju na exoerimente za dodatak naplatu od 30 %. SRAMOTA!
Preporuke:
12
0
10 nedelja, 31 oktobar 2021 07:19
Krezubi provincijalac
Drustvene mreze i internet su velika, ogromna deponija duhovnog smeca. A mobilni telefoni su, u stvari ulicne korpe za duhovni otpad. Tacka.
Preporuke:
4
1

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner