Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

U Beogradu i Nišu održani protesti zbog kovid propusnica

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 20 oktobar 2021 22:52
penzioner Cviko ,
Protesti se nastavljaju. Sutra u 22 časova pred zgradom Vlade a oko 20 pred skupštinom Srbije
Idemo, idemo, ostavite televizore i kafiće, idemo u borbu za slobodu Srbije. Ove godine u Prizrenu!!!
Preporuke:
69
8
2 sreda, 20 oktobar 2021 23:01
Zoran
Interesantno: ljudi ne izlaze na ulice da protestuju protiv vlade koja ne preduzima nista, apsolutno nista da zemlja ne bude u samom vrhu svetske statistike tesko obolelih i preminulih od posledica zaraze kovidom-19 na sto hiljada stanovnika a izlaze na ulicu da protestuju protiv nekih kozmetickih mera koje ce nekima od njih, zaboga, traziti da budu vakcinisani ukoliko hoce da idu u kafic posle 22h!
Preporuke:
22
255
3 sreda, 20 oktobar 2021 23:15
Oposum
Veliko BRAVO ovim ljudima koji su se okupili večeras na protestima protiv kovid terora, odnosno zloupotrebe kovida u terorističko fašističke svrhe! Ostaje nam da verujemo da se uskoro nekoliko desetina hiljada okupi, da blokira saobraćaj i odlučno kaže NE ovom bezumlju i ovi ludaci PADAJU SIGURNO! Ove ludačke mere su bezumne, uvođenje kovid propusnica posle 22 časa je ruganje zdravom razumu. Te mere nemaju smisla. Šta, znači virus odmara do 22 časa kući a posle toga kreće u lov na mladiće i devojke po kafićima i noćnim klubovima? Ludilo! BEZUMLJE! A povrh svega je jasna činjenica da kovid propusnice nemaju svrhe u borbi protiv pandemije već su isključivo usmerene na psihički pritosak i torturu nad ljudima koji se žele na taj način primorati na bezvredne vakcine za koje i inače tvrde da ne garantuju nezaražavanje, što samim tim znači da i vakcinisani prenose virus te sve to znači da je na delu diskriminacija! Moramo sprečiti ovo ludilo, inače sledeće mere će biti još ludačkije!
Preporuke:
55
10
4 četvrtak, 21 oktobar 2021 07:19
Pipanje pulsa
Kao što je rekao Todorović ovo je pipanje pulsa. Nakon ovog slede, jedna po jedna mera po oprobanom principu kuvanja žabe laganim podizanjem temperature.
A, kako to u krajnjem ishodu izgleda videli smo na primeru Slovenije gde ni gorivo ne mogu da sipaju na pumpi ako nisu vakcinisani ili nemaju negativan test ne stariji od dva dana.
Preporuke:
7
3
5 četvrtak, 21 oktobar 2021 09:21
hm,
proteste nastaviti ispred njihovih kuća i radnih mesta!
Preporuke:
7
3

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner