Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Kome su odzvonila zvona u Crnoj Gori

Komentari (10) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 06 septembar 2021 23:34
aleksandar
Dobar tekst.
Preporuke:
128
17
2 ponedeljak, 06 septembar 2021 23:35
teletabis
Vidim da cetinjani, kao i Milo, Cetinje zovu Prestonicom? Nisam znao da je Crna Gora Knjaževina, Kraljevina ili Carevina pa joj je prestonica u Cetinju. Ovako neobavešten mislio sam da su Republika i sekularna država.

Slušam izjave cetinjanina "intelektualaca" koji kažu "mi ćemo da biramo Mitropolita??? Bože, koji su to "intelektualci" koji ne znaju ni šta je Crkva. Ne mogu da verujem da antihristi hoće da biraju Mitropolita. Ostatak Crne Gore ne postoji osim Cetinja ili je sve ovo samo mržnja prema Pravoslavlju.

Ne verujem da bi iko u Crnoj Gori pisnuo da je trebao koji katolički velikodostojnik da se ustoliči u kojoj katedrali a kamo li da im određuje mesto i vreme.

Potražite svoj obraz braćo Montegrini, ne brukajte se pred senima svojih predaka koji ni za kakve dukate svoj obraz nisu prodali a Vi tako jeftino sada svoj obraz i veru prodaste Sotoni zvanoj novac.
Preporuke:
67
112
3 utorak, 07 septembar 2021 07:47
teško nama među vama
Prestonica Cetinje, kao opaka kombinacija Titoizma i plemenskog društva.
Preporuke:
108
15
4 utorak, 07 septembar 2021 09:18
penzioner Cviko,
Milu još nije odzvonilo. Mislim da zvona još uvek zvone. Da li su odlučili pa odustali od napada na velikodostojnike SPC prilikom njihovog dolaska na Cetinje? Šta bi bilo da je prasak bombi označio kraj zvonjave? Ko bi u tom slučaju prihvatio Mila za vladara Crne Gore? Izgleda da je Milo u zadnjem trenutku odabrao zvonjavu a ne jedan "bum".
Preporuke:
23
81
5 utorak, 07 septembar 2021 09:35
koba
Đukanović je "prdnuo u čabar"! Sve što je mogao izvesti na proteste diljem Montenegra i šire, izveo je. Tu su bili svi poslanici DPS, SDP, LP sa svojim porodicama, nekadašnji funkcioneri, pa i sudije i tužioci (Milivoje Katnić, recimo). Digli samo prdnjavu. Bilo je dosta sveta koji nisu pravoslavci, niti su građani Crne Gore, a došli da protestuju protiv ustoličenja Mitropolita.
Ovo je maksimalna snaga don Mila.
Kad je vidio da svi u institucijama sistema nisu pod njegovom kontrolom, zbrisao je sa Cetinja kao zec i obratio se naciji plačljivim glasom sa vidnim nemirom u sebi i glupim govorom osobe koja je fakultet završila na guranje sa prosečnom ocenom 6,2 (kako sam čuo).Ovo je kraj don Mila od montenegra. Njegova snaga je van CG. A evo i mentori su ga ostavili na cedilu, ne treba im više. Previše zaudara, a posao je obavio sav koji im je bio potreban.
Sad igra na kartu napada na Rusiju i Srbiju (to je u trendu) ali njgova prdnjava ne treba više nikom.
Preporuke:
113
14
6 utorak, 07 septembar 2021 09:52
Vlada
@ Teletabis

Pa stvarno ste neobavešteni ali to Vam očito ne smeta da nešto komentarišete.

Cetinje jeste prestonica i to jeste ustavna kategorija u Crnoj Gori jer su na taj i takav način želeli da odaju počast gradu koji je bio središte, centar i na kraju krajeva, prestonica Crne Gore.

Jednostavno, jedna počasna kategorija.

I to nema veze sa tim što je Crna Gora republika, mnoge države, koje su sada republike, su u svoja znamenja, grb i/ili zastavu ostavile i monarhističke elemente, izmedju ostalih, i Srbija, da ne nabrajam sad ostale samo u Evropi i tu nema ničeg spornog već je manifestacija jednog kontunuiteta.
Preporuke:
119
9
7 četvrtak, 09 septembar 2021 03:39
Zbogom prazno oružje
I gorska je vila
ožalila Mila,
razočaran grdno,
u čabar je pr..., prhno.
Preporuke:
6
1
8 četvrtak, 09 septembar 2021 09:58
pakito
A ja naprotiv mislim da priča oko Mila nije završena, igra se igra a igrači su stranci, stranke na vlasti su slabe i uzajamno teško uslovljene, Mitropolita ne znamo ko voza helikopterima, očigledno se pravi medijski spektakl sa nekkavim bombama i snajperima (sve već poznato), najveća vlast je u rukama albanca dritana i od njega sve zavisi, ne mogu ni popis da sprovedu a kamoli nešto ozbiljnije... Neko veoma jak koči promene, mediji su i dalje u njihovim rukama, i veoma lako može da se okrene priča u drugu stranu. Videćemo na sledećim predsedničkim izborima, Milo možda popeđuje, propustili su da sprovedu ozbiljne promene na talasu narodnog nezadovoljstva, ubuduće će ići teško, mislim nikako, na moju žalost.
Preporuke:
2
2
9 četvrtak, 09 septembar 2021 12:13
nikola
Cetinjani lece svoje komplekse i nikada ih nece izleciti isto kao braca im Hrvati.
Preporuke:
3
2
10 petak, 10 septembar 2021 13:59
gubitnik
SPC:Milo 2 : 0

Milo je neviđeno škrt i samo na teret građana troši. Hoće da napravi crkvu a ni dinar nije dao ni za najmanju kapelicu, hoće pobunu, ali da građani sve plate iz svog džepa. Samo grabi stotine miliona za sebe,porodicu i mafiju.
Priča s njegovom tzv. crkvom je tragikomična. Migao je da bar da plati nekog glumca da uverljivo glumi popa, a ne oni bezveznjaci na koje padaju tende, zastave, transparenti, ne umeju ni da pročitaju što im se napiše, sede s Čankom i piju viski ... Pomisliš da ih Služba podmeće da im se rugaju.
Nije smislio ništa originalno već pozajmljuje ideologije kako mu koja zatreba, a poslednja mu je ustaška. Neobrazovan i krut, neviđeno pohlepan.
Preporuke:
2
0

Anketa

Da li mislite da će na referendumu 16. januara biti usvojene izmene Ustava?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner