Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Godišnjica pobede - Između ponosa i razočaranja

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 30 avgust 2021 19:11
Skeptik Optimista
Svaka čast za ovaj proglas!
Preporuke:
21
3
2 utorak, 31 avgust 2021 00:36
ima dana..
M,da.
Najveće razočarenje u Beograd,
što ih još nijesu srušili.
Preporuke:
9
9
3 utorak, 31 avgust 2021 08:25
Aleksandar
Da ne valja, videlo se od samog početka. Kad je vlada konačno formirana, vrlo brzo je postalo jasno da je Krivokapić "slomljen" od strane istih onih koji u šaci drže Mila Đukanovića i DPS. Samo je promenjena forma a suština DPS politike je ostala ista.

Ne mogu se ni pobrojati svi postupci Krivokapića koji su na liniji te politike, ali najekstremniji je besramna optužba srpskog naroda za "genocid". Sledeća najvažnija stvar je popis stanovništva i sređivanje biračkih spiskova tako da Milo ne može opet da krade izbore. I to se odlaže... Ugovor sa SPC da ne pominjem.

Mnogi su Krivokapiću davali kredit u smislu da je potrebno vreme. Između ostalih i Đorđe Vukadinović u svojim tekstovima, međutim vreme je da se stvari nazovu pravim imenom. Krivokapić je obrađen, slomljen i krenuo je putem izdaje!
Preporuke:
26
8
4 utorak, 31 avgust 2021 11:36
Beogradski patriota (ako se to sme)
Crnogorskoj braći (sestre podrazumevam) čestitam godišnjicu pobede na koju treba da su s pravom ponosni. Razočarani nemojte biti, sloboda nije čin, već proces u kome valja istrajati i čojstvo pokazati. Uveren sam da to i hoćete.

Razočaranje, ali i sramota je naša, što vas još ne sledismo i ne podržasmo. I našega tiranina ne smakosmo. Ja vala hoću, pa makar mi i poslednje bilo.
Preporuke:
18
2
5 utorak, 31 avgust 2021 13:54
Serdar
U Crnoj Gori Aleksandar Vučić ima svoju petu kolonu, a to su Mandić i Knežević. Takođe beogradski tajkuni imaju svog džokera a to je Nebojša Medojević. Nikada ne zaboravimo da je upravo Milo Đukanović u pariskom hotelu RIC 2008, sa Canetom Subotićem dogovorio Vučićev uspon. Ako se to zna, onda je mnogo jasnije zašto Zdravko Krivokapić, uz sve mane koje ima, nije mogao više. Krivokapića je pomenuta trojka počela da ruši od prvoga dana nakon imenovanja. Za pametnog dovoljno.
Preporuke:
21
12
6 utorak, 31 avgust 2021 14:56
V.Kerleta
Obojena naranazasta revolucija je veliko zlo. Gledali smo to ovde, u ukrajini, u gruziji, u jermeniji. Vucica ruse narandzasti revolucionari i obojena inteligencija i zato ga treba podrzati sve do istrage obojenih opcija.
Preporuke:
5
21
7 sreda, 01 septembar 2021 03:21
@ V.Kerleta
Slepac kod očiju ne vidi da obojena "revolucija" pod Vučićem traje, KiM izdaje, porodično srebro rasprodaje, plodnu zemlju Rio Tintu za trovanje daje, dok sve Srbe tragom ne istrebi. Kad i tebe strefi, teško si ga tebi!
Preporuke:
12
1
8 sreda, 01 septembar 2021 05:34
Žika
@V.Kerleta ! To prika, Vulina i Acu ostaviti dok su živi neka vladaju.Lepo bi bilo da obojica dobiju po još jednu tetku jer je jedna malo ?
A domaći neprijatelj se namnožio a on je najopasniji ?
Zato čuvajmo Vulina i Acu jer su oni svetski primeri i što prije bi trebalo u muzeju napraviti njihove lutke.
Ne bi bilo loše napraviti i lutku Vulinove tetke ?
Preporuke:
8
1
9 sreda, 01 septembar 2021 11:52
C.
V.Kerleta na radnom zadatku..sns dnevnica je ..? Tragicno sta neki ljudi moraju da rade ...
Preporuke:
3
1

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner