Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Ustoličenje patrijarha odloženo za jesen

Komentari (3) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 02 mart 2010 07:39
Dragan Jagodina
A da se možda ne daj Bože nešto sprema na Kosovu?
Preporuke:
0
0
2 utorak, 02 mart 2010 09:47
Dr Kadžija
Čista laž, nije uspeo brz i lak obračun sa vl. Artemijem, zbog pobune vernog monaštva i naroda, pa dok to SA Sinod ne "sredi" na SA Saboru i dok ne slegne prašina treba vremena.
Tako su isto uradili i sa "Memorandumom" o obnovi svetinja porušenih na KiM-i, malo sačekali pa kada se gnev naroda stišao potpisali PRVI U SRBIJI zvaničan ugovor sa tzv. vladom republike Kosovo.
Da proverite, SPC-a je prva na taj način priznala političke strukture nezavisne države Kosovo od svih političkih, verskih ili kojih god hoćete zvaničnih organa Srbije.
Preporuke:
0
0
3 utorak, 02 mart 2010 13:14
ddr
Da li se šta sprema na Kosovu, ne znam, ali je očigledno da ovakvo stanje gde je srpska vlast digla ruke od Kosova a da Srbi tamo koliko toliko upravljaju na severu ne može trajati večno.
Zato treba anestezirati narod u Srbiji da niko ne zucne ako se šta desi, kao što je Milošević uradio sa Krajinom. Sećate se, i onda mir nije imao cenu da bi Srbija bila bomardovana nepune četiri godine posle toga. Srpska vojska će se staviti u pripravnost samo da bi bi branila režim u Beogradu, već viđeno. Očekujem i najoštriju osudu od strane vlasti i pozive međunarodnoj zajednici da spreči nasilje.
Ne sumnjam uopšte da je Sinod saučesnik u tome i da je njegov zadatak da anestezira crkvu. Otuda i hajka na Artemija i to sa najvećom žestinom baš sad, a ne zaboravimo ni ostale smene koje su nedavno urađene dole. Ali posle opšte pobune čak i onih koji u crkvu ne idu ali je poštuju, stvari su malo zaglavile pa se kupuju vreme. Ovo saopštenje je još jedna očigledna laž, ali na to smo od Irinija već navikli, ja se i ne sećam kad smo od njega čuli nešto istinito.
Ne zaboravite, zeleno svetlo za ikakva događanja na Kosovu neće biti dano dok god postoji mogućnost da se to ima posledice po strane pulene u Beogradu. Da, borba za Kosovo se podjednako vodi i u Beogradu i na Kosovu, i neka mi niko ne kaže: ja nisam dole pa ne mogu ništa da uradim.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će preuzimanje vlasti u Avganistanu od strane talibana dovesti do prelivanja krize u okolne zemlje?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner