Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

No to the Srebrenica Resolution

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 23 februar 2010 12:35
Zoran
Dokle smo mi došli kad našeg predsednika i naše poslanike stranci treba da uče. Oni jedni šta ne treba da rade, a ovi drugi šta treba da rade za dobro svoje zemlje.
Kakvu vladu mi to imamo?
Kakvu opoziciju mi to imamo?
Ovo radikali, naprednjaci i DSS-ovci mogu da zaustave ako hoće. Protesti u parlamentu, ispred parlamenta i ostalo.
Preporuke:
0
0
2 utorak, 23 februar 2010 15:07
Dragoslav Vićentijević
Ovaj spis neodoljivo podseća na telegrame podrške koji su upućivani z(b)ratimljenim frakcijama Saveza komunista tokom kongresa, plenuma i drugih važnih skupova.
Razlika je samo u činjenici da su ovde (inostrani) potpisnici isti oni koji su do dana današnjeg ostali verni liku i delu počivšeg Slobodana Miloševića.
Zalažući se za uvažavanje njihovog prava da javno ispoljavaju svoje stavove, molim ih da se ipak okrenu zbivanjima u sopstvenim zemljama: ima i tamo posla na pretek...
Preporuke:
0
0
3 utorak, 23 februar 2010 17:14
Goran Cvetić
I wish to thank the authors of this Appeal for their friendly effort made in order to help Serbian people. My desire to do so is especially strong because some people in Serbia, like Mr. Vićentijević - whose comment I find utterly misplaced - have not heard of the proverb which says: "Pay respect where respect is due."

Additional remarks of my dear Canadian colleague Christopher Black and Mr. Andy Wilcoxson particularly hit the mark. It is obvious that all intellectuals believe that the facts about what really happened in Srebrenica must be established before any resolution is passed.

Prevod:

Želim da se zahvalim autorima ovog apela na njihovom prijateljskom naporu učinjenom u cilju pomoći srpskom narodu. Moja želja da to učinim je posebno jaka pošto neki ljudi u Srbiji, poput g. Vićentijevića, čiji komentar nalazim potpuno promašenim, nisu čuli za izreku koja glasi: "Pokaži poštovanje tamo gde treba."

Dodatni navodi mog dragog kanadskog kolege Kristofera Bleka i g. Endija Vilkoksona posebno ostavljaju utisak. Očito je da svi intelektualci veruju da pre nego što bilo kakva rezolucija o Srebrenici bude usvojena prave činjenice o tome šta se stvarno tamo desilo moraju biti utvrđene.
Preporuke:
0
0
4 utorak, 23 februar 2010 19:12
@D.Vicentijevic
U zapadnom svetu smatra se normalnim ,cak pozeljnim,da se gradjani,istomisljenici bore za neke stavove i prava.
pune su novine komentara,zajednickih akcija,protesta ispred parlamenta i sl.
To se smatra praktikovanjem gradjanskih sloboda ,iznosenjem licnog stava,borbom za pravdu.
Hvala potpisnicima peticije sto misle svojom glavom,raspolazu argumentima u nasu korist i zele da zastite legitimna prava Srba .
Sta od njihovih argumenata Vi smatrate netacnim?
Preporuke:
0
0
5 utorak, 23 februar 2010 23:22
Vicenza
Razlika je samo u činjenici da su ovde (inostrani) potpisnici isti oni koji su do dana današnjeg ostali verni liku i delu počivšeg Slobodana Miloševića.


Za zutokrate je Slobodan Milosevic olicenje demokrate i drzavnika. On je ne samo veliki politicar nego i veliki filozof.
Koliko je drugosrbijanaca prepoznato u svetu socijalisticke i filosofske provincijencije? NULA!
Ko je ikada za njih i gde cuo? Niko, nigde i nikada.
Ko im daje podrsku? Nato i Eulex!
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner