Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Narodna skupština Republike Srpske usvojila deset zaključaka i Informaciju o primeni Aneksa 10 Dejtonskog sporazuma: Ne možemo prihvatiti nametanje bilo koje ličnosti za visokog predstavnika

Komentari (15) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 10 mart 2021 21:19
Vucicev komentar
Ima Republika Srpska pravo da iznese svoje misljenje, ali mi smo ipak mali, a Merkelova je velika, ja je volim, i slusacu novog predstavnika, kad ga ona posalje u BiH da terorise tamosnje Srbe! Ipak sam ja protestant.
A Rusi ako podrze Republiku Srpsku - ostace Rusija bez moje podrske, vojne i moralne, u oba ta podrucja ja sam najznacajniji faktor! Jesam, tako mi Vebera, Fahrija i Likane!
Preporuke:
22
3
2 sreda, 10 mart 2021 21:32
nacekacete se vi
Mile vec dve decenije zivi od zadnjeg keca u rukavu. Prica o referendumu jedino ga drzi u politickoj igri. Blefira dugo, sve tesniji mu je manevarski prostor, opire se da ne mora potegnut poslednji adut, jer tad tek ulazi u neizvesnost
Preporuke:
17
19
3 sreda, 10 mart 2021 21:50
Aca
Znači,još jedan rat na Balkanu se sprema...S obzirom da je prosečna starost u BiH(celoj)44g,u Hrvatskoj 43.,a u Srbiji 42(a npr u Nigeru 15g),biće to i poseldnji rat u kome će učestvovati Srbi,Hrvati i tzv Bošnjaci.Ko će prvi početi,i ko će biti kriv,misim da će za 100 g. biti potpuno nebitno.
Preporuke:
8
21
4 sreda, 10 mart 2021 22:12
Tonza
Samo da cestitam braci s druge strane Drine :) Svi zajedno do pobede :)
Preporuke:
22
5
5 sreda, 10 mart 2021 22:20
Grigorije Bogoslov
BELIVUČIĆEVI BELIVUČIĆI
Preporuke:
16
9
6 sreda, 10 mart 2021 23:00
Nenad
Belivučenje je cenjen posao u Srbiji pa ga sad izvoze.
Preporuke:
14
6
7 sreda, 10 mart 2021 23:05
Aca,nastavak
U prvom komentaru sam predvideo rat.Moram da dodam jednu ogradu.Do rata neće doći,ako oni koji žele da vladaju svetom reše da Balkan oblikuju ,kako je objavljeno u njihovom glasilu,Foreign affairs-u,iz pera Timoti Lesa.RS proglašava otcepljenje i pripajanje Srbiji.Već je dogovoreno i da Hrvati iz Hercegovine urade isto sa Hrvatskom.Kurti i Rama proglašavaju ujedinjenje tzv Kosova i Albanije,a da bi nam zamazali oči,mi ulazimo do Ibra.Za par godina i S.Makedonija se deli između 4 suseda,a Crna Gora možda pripaja,sada već velikoj, Srbiji.Jedini uslov za to je i da ta Srbija postane članica NATO.
Preporuke:
5
11
8 četvrtak, 11 mart 2021 00:12
Dobronamerni
Bravo!
Preporuke:
11
3
9 četvrtak, 11 mart 2021 00:33
Vakserman
U prvom komentaru sam predvideo rat


Kako predvideo, kada smo mi već u ratu?!?! U ratu protiv neprijatelja. Nevidljivog!
Ali ne brinite mi imamo našeg superheroja - Vaksermana! Vakserman te bocka u glavu najmanje tri puta svakog dana svojim lekovitim besedama!
Preporuke:
6
4
10 četvrtak, 11 mart 2021 08:39
Sale
Dušebriznici koji prizivaju rat mogu samo da plaču. Bio pre tri dana Mile sa Lavrovom koji je i potvrdio podršku Rusije. Sa Stefanovićem dogovorena vojna vežba.
Politika umetnost mogućeg, radi se kako može. Ne sumnjam u pobedu Srpske jer nema ko da je zaustavi.
Preporuke:
11
3
11 četvrtak, 11 mart 2021 09:24
brzi
Ovi, ni u Banja Luki ni u Sarajevu, još nisu shvaili, da su i jedni i drugi po daytonskom sporazumu samo objekat a ne subjekat tog sporazuma.
Preporuke:
5
8
12 četvrtak, 11 mart 2021 09:28
ANALITIČAR
U Narodnoj Skupštini Srpske treba donositi patriotske odluke ali one koje su realne a ne da ulazimo u sukob gdje ćemo se na pola puta povući. Bojim se da smo do sada mnogo prijetili a malo prijetnje ostvarivali. Opozicija je napustila Skupštinu čime su dokazali da su PETA KOLONA kojom komanduje Osmica Mehmedagić šef muslimanske bošnjačke tajne službe AGENCIJE ZA ISTRAŽIVANJE I DOKUMENTACIJU AID. Uostalom istog šefa u Londonu ima stranka SDA (raspada se Federacija BH, CORONA ih zgazila i dotukla i to malo jada od Sarajeva do Bihaća i Mostara) a krovna služba koja stoji iza Bakira, Vučića i SNS kao i izdajnika u opoziciji Rep. Srpske je britanska obaveštajna služba SIS (Secret Intelligenmse Service). Medijski portparoli su im novinar bošnjak Avdo Avdić i kvisling bloger Slobodan Vasković. Koordiniše ih kao i idiota Stanivukovića britanski obaveštajac Robert Kort a britanska služba deluje preko osiguravajućeg društva SECURITAS a muslimanska služba radi preko MIBO KOMUNIKACIJA DOO
Preporuke:
5
6
13 četvrtak, 11 mart 2021 11:17
ANALITIČAR
Pokušaj uništavanja srpstva ide preko Britanije, USA, Turske i švaba. U Bosni je najjači od tih zlotvora britanski uticaj, Erdogan je samo njihov istureni igrač hazarije. SDA u Federaciji BH kao i Vučić u Srbiji su neprijatelji srpstva direktni eksponenti New Yorka i Londona tako da se Srpska nalazi između dušmana u federalnom Sarajevu a nož sa leđa nam zabija kvisling Vučić koga na vezi drži britanska služba SIS I DONEDAVNO NJIHOV ŠEF GLOBALNO Alex Younger koji je otišao (zvanično) u penziju . Tako da SNSD i Dodik moraju da budu oprezni a ne da primaju Vučićevog smrada sa lažnom diplomom izdajnika Kosmeta Stefanovića, saradnika američke CIA. Samo uz Rusiju, dati Rusima ključeve odbrane Srpske od zastupanja u Generalnoj Skupštini u OUN pa preko svake druge zaštite. Obaveštajne , vojne, duhovne. Rusija i Sirija zgazile ovih dana al kaidu tursku u Siriji a Ukropima u Donbasu još bride uši od gubitaka. Ukropi u Aprilu spremaju upad u Donbas, Rusija će u kontri zgaziti NATO nacije
Preporuke:
4
5
14 četvrtak, 11 mart 2021 19:01
Bosna
Krajnje je vrijeme da se uništi genocidna nakaza...
Preporuke:
3
1
15 četvrtak, 11 mart 2021 21:09
ANALITIČAR
Ustaške nakaze su Bakir, izdajnička opozicija u Srpskoj koju drži na linku London, idiota balavog Stanivukovića, SNS i Vučić , Senad Hadžifejzović, Nato junoše Crnadak i Borenović i izdajnička bijeljinska kanalizacija TV BN koju drži USA. Neće srušiti Srpsku i Banja Luku i Dodika i SNSD. Jači smo nego ikada. Može samo smrdljiva balijska Federacija BH da nam pljune pod prozor. Smradovi Avdo Avdić i đubre retardirano bloger Vasković. Smrad Vasković je tvrdio da će Opozicija uzeti Doboj, ne samo da opozicija nije uzela Doboj nego SDS nije uzeo nijedan mandat. A 2022 će ih prebiti SNSD , boriće se za cenzus SDS i PDP.

Bakirova isturena pesnica u Srpskoj. Sluge američke i britanske ambasade.
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li mislite da će preuzimanje vlasti u Avganistanu od strane talibana dovesti do prelivanja krize u okolne zemlje?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner