Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

SPONA: U Manastiru Sv. Joakima Osogovkog u Severnoj Makedoniji dogodio se nezabeleženi akt skrnavljenja i falsifikovanja istorije - preimenovana su imena srpskih vladara na freskama

Komentari (13) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 03 decembar 2020 08:37
Ambasada
Nadamo se da će ambasada Srbije i nadležni naši organi da reaguju argumentima, pismenim zahtevom da traže vraćanje u pređašnje izborno stanje i da se obavesti svetska organizacija na vreme..........
Preporuke:
41
8
2 četvrtak, 03 decembar 2020 08:38
Zabrinuti
po cemu se makedonci razlikujete od siptara, osim u rusenju,paljenju i unistavanju Svetinja? u svojoj muci posezete za skrnavljenjem Svetinja, a i taj nesrecnik koji je falsifikovao imena ocigledno pojma nema istoriju. e, takvi "strucnjaci" su vam merila "poznavanja istorije". jadno,bedno,kukavicko ponasanje. mrznja vam je jedina vodilja u delanju, snishodjenje prema ovosvetski mocnicima ne bi ste li se pokazali kao "dostojni" clan tog "elitnog" drustva. vasi "strucnjaci" lupetaju nevidje budalastine o makedonskoj "naciji", "isrtoriji", a prosecan konobar iz Jelade dobro poznaje istoriju svog severnog suseda i ne moze ce cudom nacuditi vasem primitivizmu, nekulturi,neveri,nepoznavanju istorije. temeljci vase istorije su udbaska "crkva", koju je "osnovao" otpradnik dositej i komitetska "istorija". neverovatno sta ocajnicima nece pasti na pamet da urade u ime stvaranja i potvrdjivanja svoje "drevnosti". pih!
Preporuke:
49
12
3 četvrtak, 03 decembar 2020 09:25
šta je tu čudno
od 1944 učimo lažnu istoriju a Južnu Srbiju zovemo "makedonijom" a bugare i pobugarčene Srbe "makedoncima"

Naučili "makedonci" svoju "istoriju" iz istorijskih čitanki iz kojih deca uče "istoriju" od 1944
Preporuke:
60
10
4 četvrtak, 03 decembar 2020 09:45
Srpske okupatore...
... ne može niko na Balkanu da gleda svojim očima.

Evo na primer, kao ja Vučića i njegove.
Preporuke:
10
36
5 četvrtak, 03 decembar 2020 11:04
naravno
Srpske okupatore...
... ne može niko na Balkanu da gleda svojim očima.

Evo na primer, kao ja Vučića i njegove.

bi brozovi "jugosloveni" ste baš "propali" pod Vučićem

sve vas je pozatvarao i oduzeo vam opljačkanu imovinu
Preporuke:
33
5
6 četvrtak, 03 decembar 2020 11:48
Bojan, Priština
Zanimljivo je da su to radili Grci u egejskoj Makedoniji, prepravljali su naslove iz starosrpskog u grčki, evo sada zabludeli Makedonci rade to isto - preko srpskih vladara opet stavljaju imena mahom grkih i rimskih.

Tužno je koliko je taj deo nekad našeg naroda zabludeo, njima je pamet toliko zatrovana i isprana da je teško da će se ikada vratiti u zdravo stanje. Osim da se zlo koje ih je zaposeli ne izgoni brutalnom silom.
Preporuke:
43
1
7 četvrtak, 03 decembar 2020 12:12
Antonije
Dobar broj pronacionalno opredeljenih Srba Makedonce smatra prijateljima. Pored ovakvih prijatelja nam neprijatelji stvarno nisu potrebni.
Preporuke:
34
3
8 četvrtak, 03 decembar 2020 15:47
Antifob
G-dine Vukadinovic,
Kad god se pojavi izvestan tekst o Makedoniji gubi se svaka neizvesnost oko prirode komentara teksta, naime uvek, ali bez izuzetaka, izbije takva inundacija agresije i ozlojedjenosti prema Makedoncima da civilizovanog citatelja spopadne muka od resantimana koji poseduju tzv. komentatori.
Posto nikakve zabrane ne mogu da pobede mrznju vec samo ljubav, pa ni selekcija komentara nece pomoci tim ljudima koji komentarisu da transcendiraju svoju inferiornost, jedino sto mogu da uradim je da vam skrenem paznju na pitanju koje treba sebi da postavite, a to je ono prokleto Tolstojevo pitanje 'Zasto', Zasto takvi ljudi prate vasu platformu, i koriste je za svoj primitivizam. Zasto?
Pitajte se
Preporuke:
2
32
9 četvrtak, 03 decembar 2020 16:59
@Antifob
Od silne ljubavi ustaša, balista, titoista, Dukljana, Vojvođanera, Jugoslovena... Srbi počišćeni sa većine teritorija na kojima su živeli. Lopine im prisvajaju kulturno blago i istoriju, jer svoja im nije baš nešto impozantna, pa još se čude kako to da se Srbi dure i preziru te jajare.
Preporuke:
18
0
10 četvrtak, 03 decembar 2020 17:27
Kukavica
Pa to je vec opribani princip u prirodi. Ima jedna zivina koja se zove Kukavica i koja se useljava u tudje gnijezdo. Svudje u svijetu je pricip privatne svojine neprikosnoven sem ako se radi o srpskoj imovini. E tu ne vazi pravilo. Pa makedonci/bugari mogu uzimati sta hoce, siptari takodje a posebno novokomponovani milogorci. Srpske poturice takodje.
Bice nam jos gore ako kukavice i dalje budu vladale u Beogradu.
Preporuke:
14
0
11 četvrtak, 03 decembar 2020 17:34
Tkvz Makedonci
Ja idem na ulicu i provalim i uzmem prvo auto sto mi se svidi. Niko me ne ganja niti sudi. Nije lose. Onda moj konsija to uradi i opet isto. Novo pravilo ... radim sto mi je korisno.
Naravaucenije
Ako drzava Srbija ne zastiti svoju imovinu i interese i silom ako treba onda ce nas svaka kukavica napadati i otimati sto je nase.
A na nama je da izaberemo rukovodstvo i pravi put u buducnost.
Sadasnja vlast nas vodi besputicom
Preporuke:
14
0
12 četvrtak, 03 decembar 2020 17:44
kriza identiteta
Antifob
A kako se postaviti prema naciji u pokušaju, koja hoće da nam zatre i koren i sećanje?
Preporuke:
14
0
13 četvrtak, 03 decembar 2020 22:52
Ne kvarimo idilu na putu za EU prokletinju
Srbija će da ćuti.
Baš kao što je ćutala na etnocid Hrvatske prema Srbima.
Baš kao što ćuti na šiptarsko-albansku okupaciju
Kosmeta,baš kao što je ćutala na etnocid u Crnoj Gori.
Stvarno smo najgori.
Preporuke:
7
0

Anketa

Da li mislite da će preuzimanje vlasti u Avganistanu od strane talibana dovesti do prelivanja krize u okolne zemlje?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner