Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Si Đinping čestitao DŽozefu Bajdenu pobedu na predsedničkim izborima: Kina i SAD moraju da izbegnu svaki sukob ili konfrontaciju i da se međusobno poštuju

Komentari (6) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 25 novembar 2020 18:08
Mein Bruder Xi
Da i slepcima bude jasno zasto je pandemija dosla iz Kine?
Preporuke:
25
10
2 sreda, 25 novembar 2020 21:09
gbr
@Mein Bruder Xi

Tvoju filozofsku konstataciju teško je odgonetnuti.
Preporuke:
8
7
3 sreda, 25 novembar 2020 21:21
Ivan Grozni
Uobičajena stvar u diplomatiji. E sad što neki i dalje veruju kako će Tramp ostati predsednik, to više nije smešno, već je za žaljenje.
Preporuke:
8
17
4 sreda, 25 novembar 2020 22:01
nikadsnobom
..Si Djiping-Sorosev igrac..
Preporuke:
15
6
5 četvrtak, 26 novembar 2020 00:01
ANALITIČAR
Nikadsnobom

Brate, predsednik SI je tradicionalna kineska, mandarinska struja, njihov centar je Peking. A soroševci i rotšildovci, globalistička Kina naklonjena Zapadu imaju na čelu Premijera Li Kećijanga, a njihov je i podmladak kineske komunističke partije, takozvani komsomolci, sve zapadna bagra globalistička, njihov centar je Šangaj. Dakle, SI je kineski patriota, ne voli nikako USA, samo konstatuje, činjenica je da je Bajden predsednik. Bajden je već izabrao pomoćnike i vodeće ljude u novoj Vlasti. Krađa je postojala ali Tramp nije skoro ništa dokazao. I Vučić je pokrao Izbore, to zna čitav svet ali je konstituisana njegova izdajnička nakazna Skupština i Vlada. Izdajnici Kosova, sluge Soroša i Bajdena.

POZDRAV, oslobađanje Srbiji treba a ne teme Kina, USA.
Preporuke:
4
3
6 četvrtak, 26 novembar 2020 03:14
nikadsnobom
@ANALITIČAR


..Si Djiping ne voli Trampa,pre svega,..i on i Soros imaju u Trampu zajednickog neprijatelja..Ne bih otpisivao Trampa jos uvek,jer ovakvi izbori u Americi nemaju svetlu buducnost,i imace negativan uticaj,izmedju ostalog i na nas...Bavicemo se paralelelno i svetskim i domacim temama,jer su sve zemlje i svi dogadjaji medjusobno povezani kao spojeni sudovi..
Preporuke:
3
3

Anketa

Da li će EU priznati rusku i kinesku vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner