Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Miloš Šolaja: Zakon o zabrani negiranja genocida u Srebrenici ima svrhu da proširi odgovornost Republike Srpske i Srbije; Nenad Stevandić: Koliko fali Bošnjaka u Srebrenici, toliko fali Srba u Sarajevu

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 24 novembar 2020 23:11
KIKI
Prvo da vidimo definiciju: "Šta je genocid" (nezavisno od Srba), pa onda možemo da kažemo da li je u Srebrenici bio ili nije.

Uzgred:
Da li je bio genocid nad indijancima u SAD?
Da li je bio u Kongu, od strane Belgije?
Da li je bio u Hirošimi/Nagasaki od strane USA?
Da li je bio širom sveta od strane Britanaca?
Preporuke:
23
1
2 utorak, 24 novembar 2020 23:52
hi, hi, hi
...prepao se Inzko izvestaja Stefana Karganovica... pa ovo je stvarno komedija patriJota. Urnebesno, cuj prepala se medjunarodna zajednica srpske komisije, leleeee
Preporuke:
3
24
3 sreda, 25 novembar 2020 00:05
odmak
Fašizam na delu!
Preporuke:
18
1
4 sreda, 25 novembar 2020 00:32
Gorštak
Taj zakon liči na obavezu mišljenja, zabranu mišljenja, verbalni delikt , i podseća na neke severnokorejske zakonske odredbe. A da ne govorimo o "demokratskom nametanju" koje je vrhunska evropska vrednost i ustaljena praksa. Sada čak i bez eufemizama ili pretvaranja.

Cela Evropa i Balkan ionako već grcaju pod ideološkom policijom sastavljenom od raznoraznih "poverenika za zaštitu ravnopravnosti" i njima sličnih ustanova kojima se omogućava da nasilno uteruju u kosti svoju ideologiju i sudski progone neistomišljenike pošto su im prethodno učitali "govor mržnje" u stavove.

Hoće i po ovom pitanju totalnu kontrolu narativa i misli. Ne dominaciju jednog narativa, nego progon i brisanje svega onoga što ne ide u prilog propisanim floskulama (makar bilo i činjenicama i logikom podržano).
Preporuke:
18
2
5 sreda, 25 novembar 2020 00:40
Vec vidjeno
Svrha zakona o negiranju genocida jeste da se Republika Srpska proglasi genocidnom tvorevinom,sa krajnjim ciljem da se ona ukine ili da nema nikakvu vaznost.Zanimljiv je nacin razmisljanja bosnjackih intelektualaca. Oni posmatraju istoriju iskljucivo kroz dogadjaje u poslednjem ratu,poricuci da je tamo bio gradjanski rat.Pri tom preskacu preglasavanje Srpskog naroda i ne uzimaju u obzir ustaski genocid koji se u BiH dogodio za vreme drugog svetskog rata.A o periodu Turske okupacije nema ni pomena. Ispada po njima da Srbi nisu ni postojali tamo nego su dosli u BiH kao agresori iz Srbije.To je toliko neozbiljno i neverovatno a govore doktori, profesori....tuzno.
Preporuke:
18
1
6 sreda, 25 novembar 2020 11:51
U Srebrenici se desila Osveta
u julu 1995.Ali negde procitah, verovatno se moze proveriti, da Amerikanci ne kaznjavaju, niti sude u slucaju osvete."Bosnjacima" je dobar Srbin SAMO mrtav Srbin, a da li ocekuju da mi dobrovoljno pristanemo na to.Drugo, kada je sudjeno njima i ustasama za 2 ISTINSKA genocida nad Srbima u proslom veku, ali i za genocid 90-tih nad Srbima u Sarajevu?
Preporuke:
6
0
7 sreda, 25 novembar 2020 12:32
pitanje nad pitanjima,
Koliko fali Bošnjaka u Srebrenici, toliko fali Srba u Sarajevu???

U Sarajevu više nema 150,000 Srba...ovom Šolaji matematika nije jača strana!?!
Preporuke:
2
1
8 sreda, 25 novembar 2020 12:34
pitanje nad pitanjima,
mala ispravka:komentar se odnosi na Stevandića...
Preporuke:
2
0

Anketa

Da li će EU priznati rusku i kinesku vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner