Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Varšava: Poljska policija sukobila se sa učesnicima protesta povodom pooštrenih ograničenja na pravo na abortus

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 24 novembar 2020 08:49
penzioner Cviko,
I sada koja je razlika između Belorusije i Poljske, Francuske, nemačke i svih onih koji angažuju svoju policiju da "makljaju" svoje građane?
Preporuke:
2
2
2 utorak, 24 novembar 2020 14:23
58
pa cviko, sem Belorusije, u svim drugim navedenim zemljama se narod ne maklja vac se demokratski dovodi u red. Vidis da nema groznog i spirice da osude demokratsko dovodjenje u red naroda.
Preporuke:
1
2
3 utorak, 24 novembar 2020 20:06
razlika
Razlika je u tome što u Poljskoj i Francuskoj opozicija nije ilegalna skupina čije predstavnike doživotni pretsednik hapsi kad mu se prohte, a naročito pred izbore. Za svaki slučaj.
Kad zajašu narod diktatori stalno seju priče tipa ''opozicija - to su izdajnici'', ''samo ja radim za doborobit naroda i države, ostali državu hoće da unište'' i slično. Ako im je u interesu, diktatori i te kako šuruju sa ''stranim faktorom''. Ali, to je privilegija koju dozvoljavaju samo sebi.
Policija u Poljskoj i Francuskoj je u odnosu na Belorusku policiju bila manje nasilna. Pogotovu u Poljskoj. Postoji more snimaka iz sve tri države, lako je proveriti.
Preporuke:
2
0
4 utorak, 24 novembar 2020 22:23
58
razlika je u tom sto se protesti u francuskoj i poljskoj odrzavaju bez stranog mesanja i podrske i sto ih manje ima u medijima. Toliko se pise o zutim prslucima da vec mesecima nema niti jednog clanka ili snimka o tim dogadjajima a ti tu prodajes neku demokratsku filozofiju. Plus toga sad se fajtaju i u njemackoj i svuda drugdje al se zbog imidz njemacke o tom u kolonijama ne sme pisati. Pendek, suzavac, vodeni topovi, gumeni meci i ostala policijska sredstva su svud ista a i krv kad potece je svuda crvene boje a ono sto se ne vidi i o cem se ne pise po tvom se nedogadja. Zato mene ne uveravaj u ono sto je ocito.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li će EU priznati rusku i kinesku vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner