Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Tri izgubljene decenije - nulta faza političkog pluralizma u Srbiji

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 13 novembar 2020 17:24
penzioner Cviko,
I gde smo stigli? Bar ja, došao sam do groznih saznanja o uspesima pod vođstvom SNS-a i njegovih prilepaka tokom ove treće izgubljene decenije. Jedan primer, nisu kontejneri... . Osuđenici u našim zatvorima imaju tri besplatna obroka. to je u redu. Deca u školama padaju u nesvest. Lekar iz hitne konstatuje, glad ... SRAMOTA...
Preporuke:
30
22
2 petak, 13 novembar 2020 19:09
Slavko
Gledam onu fotografiju Vučića na hoklici... Baš ponižavajuće!
I što je ponižavajuće za njega, baš me briga. Ali je ponižavajuće i za mene, jer on, kako god da je postao predsednik, predstavlja i mene. Predstavlja sve nas u Srbiji. A Tramp nam, i pored ovog blama, u srcima...
Baš smo čudo od naroda...
Preporuke:
25
27
3 subota, 14 novembar 2020 03:23
Tarabuc
Cvijetin Milivojević poput babe vračare,vidi mrava al ne vidi slona,jureći za vukom obično stigne do čobanina koji priziva seljane u pomoć.Ti isti seljani bili su čobani do juče i to celo selo od 5 oktobra zna,ko nezna on pregleda yutyub.Jedno je sigurno gospodaru,okupatoru. Cvijetin poput američkog indijanca,mudri vrač koji treba samo da svoje pleme nauči zapadnom demokratijom i rešiće sorabima problem.
Preporuke:
24
24
4 subota, 14 novembar 2020 06:07
siniša
Ja znam neke definicije za izgubljen dan.

Na primer ona koja se vezuje za Brižit Bardo, i kaže da je dan bez ljubavi izgubljen dan. Ne verujem da je ona to smislila isuviše je jako za nju. UZ svo poštovljanje.

Zatiom ima ona đačka. Dan kad se nešto ne nauči je izgubljen dan. Ne znam da li je to tačno, ali ja i sada kao penzioner, ako nešto ne pročitam i ne naučim novo osećam da sam nešto propustio, makar to bilo i u lenčarenju.

Vezivanje jednog dana života, ili čak godina uz nekog političara, makar on bio i kralj Petar je u startu izgubljeno vreme. Koje se nikada neće vratiti i ne može da ga nadoknadi nikakav novac.

Međutim i tu postoji izlazna varijanta. Recimo kad je u pitanju novac, zarada, putovanja, godišnji odmori, u tom pogledu je vreme vlasti Miloševića za mene bilo najlošije, ali sam zato u to vreme najvišnje naučio o struci ili ljudima.

Ne može se kreirati idealan ambijent, ali se može potražiti prihvatljiv, za određeni period i kreirati dan, ili par meseci.
Preporuke:
7
91
5 subota, 14 novembar 2020 15:24
Zamak
Kad EU javno kritikuje(?) vlast u Srbiji, mene to svaki put podseća na ono kad Vučić i Informer kažu da u SNS-u ne može ostati niko ko nije pošten kao Sunce.
Preporuke:
8
20
6 nedelja, 15 novembar 2020 06:11
Krezubi provincijalac @ Tarabuc
Bravo za komentar!!!
Preporuke:
18
7
7 nedelja, 15 novembar 2020 20:08
Jovana
Sta onda citas @krezavi? Otvori informer sve sa @tarabucom i uzivajte u uzvisenosti primitivizma i tuposti.
Preporuke:
4
27

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner