Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Korone ima, vode nema

Komentari (6) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 30 jun 2020 11:57
Pavle
Naravno, za ovu bruku niko neće odgovarati
Preporuke:
19
3
2 utorak, 30 jun 2020 13:16
Žarko Zrenjanin ☆
Zrenjaninci i Zrenjaninke, možete li da se oslobodite pasivnosti, apatije i malodušnosti i bar za ispravnu, čistu i zdravu vodu da se izborite radi vaše dece?
Preporuke:
26
3
3 utorak, 30 jun 2020 21:20
itd ili...
Autor je u poslednjem pasusu napomenuo najvažniju stvar koja čak ni u EU ne prolazi, zato je Slovenija imala probblema da to usvoji iako je narod hteo - a to je da je voda elementarno ljudsko pravo i uslov za život! To je Srbiji oduzeto Kokakolom kojoj je dato pravo eksploatacije naših čistih voda a mi pijemo prerađenu rečnu vodu u koju se ispuštaju fekalije iz gradova i industrijske vode! Ni jedan stranac ne pije česmovaču ovde ne samo zato što to ne radi ni u svojoj zemlji već zato što bivaju upozoreni da to ne čine! Standardi o kvalitetu pijaće vode kod nas su bitno sniženi na nivo EU a pre toga su bili na daleko višem nivou - ako to neko ne zna onda ne zna šta su to "visoki EU standardi" oni su naprotiv niži standardi nego što smo ih mi imali 1995te kada je reč o kvalitetu vode za piće! O tome Zeleni i Živković ( a i cela EU filska opozicija o kretenima na vlasti ne vredi ni govoriti ne zavređuju) niti šta znaju u svom manekenisanju niti da znaju smeju da pomenu!
Preporuke:
12
0
4 sreda, 01 jul 2020 05:03
Zločin bez kazne
Mafija na vlasti put je do propasti.
Preporuke:
10
0
5 sreda, 01 jul 2020 13:05
teletabis
Sa vodom ima problem cela Vojvodina. Izuzetak su gradovi pored Dunava koji imaju tkz. rani bunare. Inače voda se nije promenila ali jesu promenjeni standardi o kvalitetu vode EU.

Pa ako se pitate "kakve to ima veze sa nama" odgovr je jednostavan "ako hoćešu EU onda moraš da igraš po njenim pravilima.

Sada Vojvodina ima veliki problem zvani fabrike vode čiji je osnovni cilj uklanjanje arsena koga sada, ma oduvek na tim prostorima, ima oko jedan promil u svim bunarima.
Preporuke:
1
5
6 sreda, 01 jul 2020 19:17
itd ili...
Arsen je oduvek bio problem u Vojvodini činjenica je, ali je problem i tenderska procedura i sama tehnologija koja je u ovom slučaju ponuđena i realizovana a ne daje rezultate. Standardi za vodu za piće ni po starim standardima srpskim (nacionalnim) daleko strožijim nego EU (pri čemu svaka država ima pravo da ima strožije standarde od EU makar bila i članica) ova voda nije bila bezbedna za piće.
Preporuke:
4
0

Anketa

Koliko će, po Vašem mišljenju, ljudi u Srbiji primiti vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner