Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Članica REM-a Višnja Aranđelović: Obustaviti emitovanje predizbornog spota SNS sa detetom

Komentari (12) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 subota, 30 maj 2020 18:41
Samuilo Samarićanin
Vrlo interesantno je da se Višnja, umesto Olivere izjasnila prethodno postupku da je prekršen Pravilnik..., međutim pažnja javnosti mora biti usmerena na "stručne službe", a ne više samo na Savet REM..., ne znam da li je ovo slučajno, tek Višnja kao novi član Saveta od zimus, nije bila saglasna sa Cvejićem i Juditom u vezi pitanja o predmetu povodom zahteva za pokretanje postupka protiv Mitrovića i PINK TV u vezi otvorenih preporuka sa elementima Nadrilekarstva vlasnika emitera sa nacionalnom frekvencijom..., nešto je tu čudno s obzirom na okolnost da je Višnja u sastav Saveta birana na predlog strukovnih udruženja..., a sada posle javnog izjašnjenja predsednika SNS ukazuje na povredu Pravilnika, a da nema postupka...
Zaključujem - Savet nije jedino mesto kroz koje se ostvaruju uticaji vlasnika kapitala i političkih činilaca, nego je to i "stručna služba" Regulatora.
Preporuke:
11
0
2 subota, 30 maj 2020 18:46
Sta Vucicu i njegovim satanistickim idolima i gazdama znace deca
Kaze Uzurpator i mucitelj roditelja i dece

da je u ovom slučaju važna saglasnost roditelja, koju su oni imali.

Ne sumnjam, dali su siromasima koju paru, ili ih ucenili gubitkom posla! Nego, nije to nista, slikati se sa detetom! Vuciceve gazde i idoli, Klinitonovi i ostali iz sekte Lobanja i kosti prave seanse sa decom, gde se pije decija krv! (Pogledajte o tom pre svega iskaze Aleksandra Noga, na Jutjubu.) Ona Abramovicka, kojoj je njen novopeceni drug Vucic dao blizu milion evra srpskog novca za satanisticku izlozbu u Beogradu, ima 74 godine, a izgleda kao da joj je 24! Carobno, odnosno jezivo sredstvo zove se adrenohrom, koji zarobljena deca luce u stanju najjezivijeg straha! Ali, vredi, da Hilari i Marina budu mlade i da jos dece mogu da uniste! Ima Vucic dobre ucitelje! Cime li su ga ucenili, da nije i on bio na njihovim seansama, oni obicno tako vezu uza se svoje izvrsioce!
U Americi su u toku opsezne istrage, cekamo da vidimo ko je od ovdasnjih u to umesan!
Preporuke:
13
0
3 subota, 30 maj 2020 19:00
Forever Jang
Niko ne pominje to što Vučić krši Ustav jer kao predsednik države vodi kampanju jedne stranke.
Preporuke:
22
0
4 subota, 30 maj 2020 19:10
Deda Mile ima farmu
Ovo je sve igranka kako bi se ublažila negativna ocena o stanju slobode medija u i izbornih uslova u Srbiji koja je postoji u međunarodnoj i domaćoj javnosti!
Naime, sada bi REM trebalo, u dogovoru sa AV, da donese odluku o povlačenju dotičnog spota, a onda se ta odluka tog kao "nezavisnog" tela predstavi kao tobože poštovanje pravnih normi i proglasi za demokratsku odluku, koju bi trebalo da pozdrave razne nevladine, domaće i EU institucije!
Time se dokazuje "nezavisnost i nepristrastnost" novoformiramog REM-a, kao jednog od uslova iz razgovora sa EU zvaničnicima o izbornim uslovima, i predstavi kako tobože sve stranke imaju jednak tretman!
Providno,bezobrazno i pokvareno, kao i uostalom sve što AV radi!
To je već jednom viđeno, činimi se na prethodnim izborima kada mu je isto jedan spot zbog zloupotrebe dece zabranjen, kada he urlikao na sav glas da se samo njemu zabranjuju spotovi od strane "žutih" lopova iz REM-a i RTS-a!
Preporuke:
18
0
5 subota, 30 maj 2020 19:16
pričalac bajki ili državnik
Umesto što se Vučić slika sa maloletnom decom i priča im bajke, nek se kao državnik slika sa mapom Srbije, zajedno sa Kosovom i Metohijom, i slikama izbjeglih Srba sa Kosova i Metohije. I umesto što devojčici obećava da će joj vratiti tatu, nek ovim jadnim ljudima obeća da će ih vratiti u njihove domove na Kosovu i Metohiji, i da će vratiti pokrajinu u Ustavni sistem Srbije, a za početak 1000 vojnika i poilicajaca na granice s Albanijom.
Preporuke:
24
0
6 subota, 30 maj 2020 20:04
Samuilo Samarićanin
Pored izveštaja stručne službe Regulatora istaknuti i zapisnike s rasprava Saveta na internet stranice REM.
Sve, sve, sve...., tek tad će ostvarivati zakonsku nadležnost, imati smisao i značaj, i ugled u javnosti ovaj REM!!!!!
Preporuke:
4
0
7 subota, 30 maj 2020 20:20
ako su roditelji pristali
da im dete bude igracka SNS-ovaca, oni su obicni magarci!
Nadam se da nijwe tako.
Preporuke:
10
0
8 subota, 30 maj 2020 21:00
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da, da sekta lobanja i kosti, marina abramović izložba u bgd., posete klintonovima,ima tu svega da se pročačka, adrenoholin, krvna plazma i još ponešto.
Preporuke:
8
0
9 subota, 30 maj 2020 21:23
Vlada @ Deda Mile ima farmu
Pravo u centar.
Tu foru su prodali i za predsedničke izbore.
Zabranili su Jeremicu s e spotove a onda su zabranili jedan svoj,napravljen da bude zabrsnjen.
I onda ispada kao da sve funkcioniše kao u normalnim državama.

Kritika opozicije treba da bude usmerena baš na tu vrstu manipulacije a ne da se kritikuje spot ,koji je naprsvljen da bude kritikovan i zabranjen.

Na kraju - imamo medije u kojima npr.Vesic u nekom jutarnjem/popodnevnom ptogramu u nekih tri- četiri minuta preko 30 puta pominje ime jednog od opozicionara u ,malo je reći negativnom kontekstu.

Takav nivo propagande nije zabeležen ni na jednoj strani u vreme ratnih dešavanja devedesetih,a znsmo kako su trovači tada radili.

I onda snime spot kojim kao treba da se zgražavamo.
Šta je ovaj spot prema kampanji protiv Olivera?
Ili prema tvrdnjama sa opozicija navija za Koronu protiv Srbije (pri čemu je Srbija = SNS)?
Preporuke:
11
0
10 subota, 30 maj 2020 21:55
bla, bla
@pričalac bajki ili državnik

Dali ste odlicnu ideju za neku opozicionu stranku da napravi takav spot. Samo koliko ima opozicionih stranaka koji bi to uradili iskreno i dosledno?
Preporuke:
2
0
11 subota, 30 maj 2020 22:05
Ne verujem
Da su roditelji korumpirani za zloupotrebu deteta?!

Da li su nečim ucenjeni?
Preporuke:
6
0
12 nedelja, 31 maj 2020 07:33
penzioner Cviko,
Višnjina izjava je probni balon koji treba da kaže dokle će da seže "kazna". I evo Višnja je rekla, dovoljno je da se prestane sa emitovanjem, što je i Vučić predložio u svojoj izjavi koja je prethodila Višnjinoj. Sada je pitanje daljeg delovanja javnog mnenja, da li će se zadovoljiti ili tražiti veću kaznu, npr. ukidanje poruke ili izbacivanje dela "za našu decu", novčana kazna?
Preporuke:
2
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner