Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Nobelovac Majkl Levit: Panika zbog širenja koronavirusa uzrokovala srednjovekovne mere da se ljudi zatvore u četiri zida, većina prognoza stručnjaka je pogrešna

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 nedelja, 24 maj 2020 18:08
itd ili ...
Danas je zdrav razum toliko potcenjen da čovek mora biti Nobelovac da ga poslušaju a što je svako zdravog razuma video i ustvrdio.
Preporuke:
52
1
2 nedelja, 24 maj 2020 19:00
Aleksa
ništa šta i sami ne možemo pomisliti
Preporuke:
34
3
3 nedelja, 24 maj 2020 19:07
Vlada
Svakom razumnom coveku je vec ovo jasno
Preporuke:
33
4
4 nedelja, 24 maj 2020 19:38
Nakon srednjeg veka dolazi kameno doba
Levit je dva meseca ukazivao na to da je većina prognoza stručnjaka o virusu korona – pogrešna.Prognoze strucnjaka? Kon i ona kreautura sa dva prezimena prognozirali su na osnovu toga sta su im rekli Vucic i posebno ajkule iz SZO! Pa, Bil Gejts godinama prognozira, o stotinama miliona mrtvih sanja! A lekari slede u svojim prognozama brojeve koje im napisu Gejts i mafija! Drugim recima: lekare niko nista ne pita! Casnim izuzecima medju lekarima pokusavaju da zacepe usta, u cemu prednjace usluzni mediji, a skoro svi su takvi!A sto se tice srednjevekovnih metoda - mogu ti mafijasi i bolje! Upamtimo zauvek recenicu njihovog Vucica: Mozda vam smislim i nesto gore od sajmista! Dakle, Vucicevi gospodari mogu sve nas da vrate i u kameno doba - ako procene da ce im to obezbediti dalju i jos efikasniju vlast nad nama!
Preporuke:
33
5
5 nedelja, 24 maj 2020 22:47
covid-1984
Na svetu je mnogo pametnih ljudi, ali je većina bez simptoma.
Preporuke:
20
1
6 ponedeljak, 25 maj 2020 02:40
Zoran
I nobelovac hemicar prica protiv zdravog razuma: ako se virus siri ljudskom blizinom zarazenih sa nezarazenima, ako odnosi zivote nausmicno i u ogromnom broju, ako nema ni leka ni vakcine koja bi pojedinca zastitila od posasti, nema drugog nacina nego izolacija dok virus ne oslabi i to su primenili u prakticno svim zzemljama sveta osim Svedske (cetvrta u svetu po broju umrlih na milion stanovnika) i Belorusije. Italija, Spanija, Britanija, Belgija, Francska, Brazil, Amerika.. stoptine hljada umrlih jer se kasno preslo na izolaciju i sa druge strane, sve balkanske zemlje, Danska, Norveska, Finska, Kina, Holandija..zemlje koje su na vreme uvele izolaciju imaju po par stotina umrlih. Koje ovde lud a ko zbunjen, gospodine nobelovce?
Preporuke:
10
33
7 ponedeljak, 25 maj 2020 10:18
Nobelovac presoljova
Čitao sam svakakvih (pr)ocena od svakojakih pametnjakovića. Ponajmanje sličnih. Uglavnom oprečnih. Ima tu virusologa, epidemiologa, ...loga, evo i stava dobitnika Nobelove nagrade za hemiju M. Levita. Da je bilo na vreme maski i rukavica, da je babi ...bila bi đed. Ali opreme g-ne nije bilo! Stoga je izolacija bilo jedino rešenje! Kao da si pao s Marsa!?! Da bi konfuzija među čitaocima bila veća još nema istrage uzroka opakog, a la laboratorijskog virusa. Uz to su nebrojene teorije da je virus 'mejd in PRC' što prihvata i američki predsednik! Mada se Kinezi neubedljivo brane da je 'kineski a američki virus' dopeljao u Vuhan sa američkim soldatima prošle godine. Za vreme nekog vojnog takmičenja. Tu su i stavovi kao šlag na ovu galimatijas papazjaniju B. Gejtsa! Mislim da bi po čovečanstvo bilo bolje, produktivnije da se organizuju međunarodne naučne konferencije. Da se na njima usvoje zajednički stavovi. Preporuke za svet. Od ovakvih trućanja nema vajde!
Preporuke:
12
9
8 ponedeljak, 25 maj 2020 15:20
frlj
Čuli da i haubica ubija muve, pa - `ajd` da se krene ...
Preporuke:
3
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner