Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Milan Ćulibrk: Zabluda je da će se ekonomija Srbije posle dva ili tri meseca od kraja pandemije vratiti na staro

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 subota, 23 maj 2020 09:21
Percerette
Tipičan oportunista! Taj Ćulibrk nosi gotovo isti deo odgovornosti, dakako kao novinar, kao i ova sada vladajuća fukara. Celo vreme je propovedao neoliberalni tržišni pristup sa profesorom Zecom a sada o sebi formira sliku nekakvog prvoborca protiv aktuelne ekonomske politike ukoliko jee to ona uopšte. U pitanju je tek nastavak neoliberalnog koncepta pa se postavlja pitanje šta ovaj čovek zagovara, vraćanje na prethodno stanje što je isto kao i sadašnje stanje ili ne znam šta!?
Preporuke:
9
6
2 subota, 23 maj 2020 14:25
Pitanje
Sigurno da se neće ekonomija Srbije vratiti na staro, posebno sto je kontrolišu sa zapada.
Ima nešto interesantno za razmišljanje: Da se nije raspala Jugoslavija ovaj problem sa virusom korona daleko bi lakše prebrodili. Imali smo dovoljno veliko tržište, kompatabilnu industrijsku proizvpdnju, a odlazak na more-letovanje ne bi bio problem . Sada svako ima svoju državicu koje realno nisu ništa i teško će se izvući iz ove krize. Hrvati su ostvarili tisućljetni san o državi i to još bez Srba, Crnogorci obnovu državnosti al sad kao Montenegrini pa moraju da stvaraju svoj identitet, Makedonci postaše severnjaci, mislim Severna Makedonija, Slovenci "Europa zdaj" od ekonomski najjače republike u SFRJ danas su neka državica u EU, BiH nezna se šta su hteli , doduše Aljo je znao i tu su gde su, Srbija kolonija i egzil za migrante sa otetim Kosovom i Metohijom. Sve u svemu jad i čemer bez pameti. Vojvoda Mišić je lepo rekao kralju Aleksandru ali ovaj nije hteo da posluša, da se od g--ovna pita nepravi.
Preporuke:
2
1
3 subota, 23 maj 2020 14:44
B@lkanski špijun digitalizovani
@Percerette
Zaslužili ste mesto u glavnom odboru SNS, dok ministarstvo ekonomije plače za takvim profilom stručnjaka.
Jer, po Vama, profesor Zec i Ćulibrk su krivi za sve loše u našoj ekonomiji. Zanimljivo razmišljanje.
Preporuke:
3
4
4 subota, 23 maj 2020 15:31
Percerette
@B@lkanski špijun digitalizovani

E, jesi digitalizovani, klikneš i iskoči što poželiš. Stručnjaci, eksperti...kao na zapadu. A ono što ih zadesi....korona....kakva struka!?
Preporuke:
2
3

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner