Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

DŽordž Soroš: Pandemija koronavirusa preti opstanku EU - potrebna relaksacija pravila o državnoj subvenciji, koja favorizuju Nemačku

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 22 maj 2020 20:38
Eh
Da se razumemo odmah, niti je bilo epidemije , a pogotovo pandemije! To je neuspela režija svetskih monetnih moćnika i onih koji planiraju eugeniku! Ali mi nije jasno zašto to rade, ako su na izdisaju, oni, lično? Oni su jednom nogom upali u kapelu, a da im nije došlo iz dupeta u glavu! Pogledajte ih, to su "mrtvaci na odsustvu".
A, da, toboži "smrtonosni" virus jeste , ne početak,raspada EU /to je Britanija uradila, a zašto?!/ već nešto što je prešlo sredinu...e...tu je skoro kraj. Raspad sigurno dolazi, a ja ću navesti nešto što neću doživeti ni ja, a možda ni moja deca,a najsigurnije svi koji sada komentiramo, ali BIĆE SIGURNO.Mislim da će biti VELIKA SVETSKA REVOLUCIJA, koja će pobrisati i Soroše i Rotšilde, Rokfelere,Morgane, Gejtse, a za ostalu siću i ne pišem. Zbrisaće ih ta revolucija, nemam čime da garantujem, jer neću biti tu, ali neka zapamte sadašnja deca! Eh,šta će biti dalje, tu mogućnost predviđanja nemam.Nisam Vanga/kao Kisić".
Preporuke:
11
4
2 petak, 22 maj 2020 20:48
der schmuggler
Ovaj "milijarder i filantrom", kako ga umiveno predstavlja hrvatski "Jutarnji list", a zapravo unesrećitelj miliona radnika širom sveta, pokušava pričom o nekakvoj pandemiji da prikrije ono što je očigledno, a to je da je postojeći svetski sistem zapravo jedan običan mehur od sapunice koji samo što nije pukao i koji zapravo koristi priču o nekakvom "koronavirusu" kako bi svu krivicu svalio na njega.......
Preporuke:
11
4
3 petak, 22 maj 2020 23:11
Bole
Sta se ti sekiras oko nemacke
Preporuke:
7
1
4 subota, 23 maj 2020 02:19
Virus je podmetnut Kini
da bi se od nje naplatili i pokrali (plenidbom) nazad sve one milijarde za isporucenu robu, za to i interne dotacije naduvavaju broj mrtvih, ujedno smanjuju opterecenje svojih penzionera, resavaju svoju krizu na tudjim ledjima stampajuci Novi novac dotacijama (to rade i nasi) itd. Ali glavno je novo sisanje ovaca na berzama i valutama kao i nova omca svetu oko vrata jos mocnijeg plemena njegovih bankara i hohstaplera.
Preporuke:
2
2

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner