Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Danica Grujičić: Mislim da je koronavirus nastao u nekoj laboratoriji, neko je imao informacije i znao kuda će virus ići; Sledeće godine korona će biti jedan od vidova gripa

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 21 maj 2020 11:10
Šumadinka
Ljudi moji, kako se SAMO PRAVI DA NIJE VAŽNO što je tada vakcine pravio NAŠ institut "TORLAK", a sada NAM BIL GEJTS najvljuje čime će da nas vakcinišu? I najavljuje čipovanje i strahotu za strahotom... A MI ČAK I NE ZNAMO ŠTA TE VAKCINE SADRŽE.

Koliko košta "lekar"?
Preporuke:
14
6
2 četvrtak, 21 maj 2020 11:45
SW
Tacno tako!!!
Napravljen 1960 god. u CIA lab. (Kisinger "treba stvoriti nepoznatog i nevidljivog neprijatelja), zatim prebacen u Kinu jos septembra meseca sa USA vojskom koja je u Kini blizu mesta imala vezbe.
Niko nesme od zvanicnika koji su na Bil Gates cucli da pisnu, a imah ih previse jer svi se saviju pred dolarima.

Clanak(SPIKED) u kratkim crtama: Vlade se oslanjaju na naucnike, koji su debelim parama zavisni od drzave. Pre 40 godina jedan profesor je imao platu i slobodu. Sada od fakulteta dobija bureau i prilaz biblioteci. Novac dobija od drzave. Ukoliko kritikuje vlast gubi novac.
Svi oni na zapadu koji se oglasavaju su u penziji i nezavisni.
SZO je poklekla pritiscima i ucenama Bill Gates-a i proglasila pandemiju. Kao nagradu su dobili 50 000 000 dolara.
Direktor SZO je etiopijan ucenjen zbog genocida nad 2 000 000 hriscana, zato lupeta, siri laz i paniku.

Soros ima 30% ili 50% udela u labratoriji u Wuang-u. Bill Gates oko 100 labaratorija za vakcine.
Preporuke:
10
6
3 četvrtak, 21 maj 2020 11:59
Mali mekani mikrosoft i SZO
Danica Grijičić nije, kako je sama rekla, ni mikrobiolog ni epidemiolog i zbog toga ne bi trebalo da i dalje zamajava stanovništvo sa teorijama gde je virus nastao i odakle je došao. Svo vreme je podržavala da se zdravo stanovništvo pozatvara u kućni pritvor i da se strogo vodi računa o distanciranju jednih od drugih a sada kaže da smo već stekli kolektivni imunitet, odnosno, da smo se svi već zarazili - pa čemu onda sve to?! Umesto toga, trebalo bi da nastavi započetu borbu da se dokaže povezanost strahovitog porasta oboljevanja od raka sa NATO bombardovanjem i posipanjem osiromašenim uranijumom, što njen kolega Radovanović kategorički negira.
Preporuke:
19
0
4 četvrtak, 21 maj 2020 13:08
depopulaciona agenda
Čim je na televiziji sumnjiva je . Uz to dodajte činjenicu da ima i lepo plaćenu funkciju i to je pametnome dosta . Ova žena je na platnom spisku farmaceutskih kuća. Ona je sabotirala pokušaj da se u Srbiji legalizuje konoplja u medicinske svrhe . Po njoj konoplja je droga a morfijum je lek .
Preporuke:
14
7
5 četvrtak, 21 maj 2020 13:14
I Srbiji je sve humanije, odgovornije i lekovitije neophodan potpuno novi, kvalitetan i besplatan zdravstveni sistem dostupan svima sa daleko brojnijim ljudstvom u zdravstvu i obrazovnom sistemu.
I te kako su nam potrebni razvoj humane emancipatorske nauke, nacionalizacija i razvoj Torlaka, Galenike, izgradnja novih srpskih medicinskih i farmaceutskih fabrika i povrat privatizovanih, kao i novi nacionalni naučni instituti.
Sve to prijateljska, istinski solidarna, antikolonijalna i revolucionarna Kuba zna kako se radi.
Psihopatska, marionetska i antinarodna diktatura probriselskih MMF kompradora to nije u stanju. Ona okupatorima predaje, kolonizatorima rasprodaje, medijski truje, mortalitetom satire i kriminalom privatizuje Srbiju.
DABOGDA OZDRAVIO EROS!

https://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/481/zdravlje/3839377/koronavirus-lek.html
Preporuke:
17
0
6 četvrtak, 21 maj 2020 13:25
teletabis
Mislim da je ona narodna "ćutanje je zlato" često zaboravljena. Ne sumnjam u stučnos i požrtvovanost u radu Grujičićke ali mislim da često kaže nepotrebno neke stvari.

Gledao sam njeno gostovanje na TV1. Kao prvo, nije moguće porediti Variola vera epidemiju sa ovom epidemijom. Za ovu prvu postojala je vakcina koja je sigurno štitila i bila je napravljena mnogo pre poave Variole vere u Srbiji. Tako da je vakcinacija bila sasvim normalna.

Danas pričati o vakcinaciji protiv korona virusa a vakcine nema je malo besmisleno. Nije isto, i ne da nije isto nego je neuporedivo.

Osim Trampa i sličnih likova koji tvrde da je ovaj korona virus veštački niko se ozbiljan nije oglasio. Mada u svetu postoji stotine laboratorija koje sigurno izučavaju ovaj virus ni jedna se nije oglasila da je on veštački. Za sada je to prirodni virus, ako ko drugačije tvrdi neka dokaže pred onima koji se u to razumeju, a mi običan narod ćemo tek tada poverovati u tu tvrdnju.
Preporuke:
7
10
7 četvrtak, 21 maj 2020 13:39
siniša
Ne gripa, nazeba.

Grip izaziva virus inflence, a korona virus izaziva nazeb.

Dakle biće ono što je uvek i bio jedna vrsta nazeba.

Grip i nazeb nisu isto. Nazeb je blaži od gripa.
Preporuke:
12
1
8 četvrtak, 21 maj 2020 15:45
B@lkanski špijun digitalizovani
Struka prema njenim rečima mora biti ispred politike, a upravo se to u Srbiji tokom panedmije desilo.

Dalje nisam mogao da čitam.
Preporuke:
16
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner