Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Ane Brnabić: Dušebrižnički tajkunski mediji dižu paniku; Je l' vi mrzite Aleksandra Vučića toliko da kroz njega mrzite svoju državu, sve svoje građane, ceo sistem?

Komentari (25) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 07 april 2020 20:28
Zavarivač
Ne mrzim nikog samo bih voleo da vas nikada nisam upoznao, Ni tebe a ni Njega.
Preporuke:
56
1
2 utorak, 07 april 2020 20:50
pedjaprorus
Hrvatska drzavljanko koja si poturena ovde kao kukavicje jaje - mrznja je osecanje! Sta je tebe briga sta ko oseca?!
Preporuke:
60
1
3 utorak, 07 april 2020 21:08
Dragoslavić
Jel ovo Brnabić il Brljavić?
Preporuke:
41
2
4 utorak, 07 april 2020 21:17
A V-irus
Ovo sto on radi Srbiji toboze za sprecavanje sirenja bolesti, treba uraditi njegovoj stranci i izolovati pojedince i funkcionere ali ne koristiti sajam vec prostorije PKB-a tamo im je mesto. Ili sve u Mitrovicevu farmu.

Sistem je baziran na prevari. Imate crne fondove u demokratskom drustvu bez transparentnosti o potrosenim sredstvima. Kladim se da se tone para iznose avionima koji dovoze nase gradjane iz celog sveta.

Covid 19 je uporedjenju sa vama kijavica, vi ste kuga ovog drustva koja zaduzi zemlju sa 24.35 miliona evra, obaveznice se stampaju I prodaju kao Alo ili Kurir.
Preporuke:
47
1
5 utorak, 07 april 2020 21:18
Osim sto ne ume da misli - ona ne zna ni srpski, cak ni tzv. srpskohrvatski jezik!
"Nemojte da radite to predsedniku dok se čovek bori za respiratore sa najjačim državama sveta i pobeđuje u toj borbi, na šta svi treba da budemo ponosni. Nemojte da smetate dok se bori za zaštitnu opremu, skafandere i zaštitne maske. 'Ajde nemojte sad".Ajde nemojte sad?! Ko tako govori, i gde se tako govori? Samo u kabinetu hrvatske ....na celu srpske vlade! Njen predsednik pobedjuje najjace drzave sveta, novcem iz crnih fondova kupuje im ispred nosa respiratore, skafandre, valjda i svemirske brodove, ni vazelin da ne zaboravimo, ne moze predsednik bez toga! Ana, ti si mentalno zaostala! Ajde sto si takva, ti si i predsednica srpske vlade, kuku i lele srpskom narodu s tobom i tvojim Vazelincem!
Preporuke:
40
1
6 utorak, 07 april 2020 21:23
Stamatović
zar zarad "mira u kući" treba da prihvatimo da nas vode grobari Srpstva?
Preporuke:
44
1
7 utorak, 07 april 2020 21:29
Jovana
Kako bi rekli roditelji, kud bas ovu nadje? Sta ces,o ukusima se ne raspravlja i vrhovnikov kanda bas I nije istancan...Doduse, dobra je ona za jednog patrijarhalnog domacina. Tu je, kad treba dodati, pritrcati, poslusati,obrisati, strpati pod tepih,oterati nepozeljne, i da lepo poprica sa domacim zivotinjama, kokoskama, curkama I stokom...to joj dobro ide...I kerove sto laju, odmah otera!
Preporuke:
33
1
8 utorak, 07 april 2020 21:33
Vladimir Čeleketić
Država u kojoj je Vučić predsednik, a ona premijer, nije srpska, nego antisrpska.
Preporuke:
58
2
9 utorak, 07 april 2020 21:41
@Ana/Aca
Zašto na tajkunski RTS ne pozovete Srđana Noga, Vukadinovića, Ševarlića i one 5 poštenih narodnih poslanika. Imaju oni šta da kažu u ime naroda.
Preporuke:
43
1
10 utorak, 07 april 2020 21:41
Eho
Poštovana Ano ne radi se o tome ko ima kakav odnos prema vučiću već se radi o ljudskim životima. Ako Vučić obuzda epidemiju i broj umrlih i pri tome ne bude kršio ljudska prava spreman sam mu priznati da je napravio posao. Opozicija nije ta koja može djelovati kroz institucije nego vlast. Okanite se djetinjarija i prionute na posao jer situacija nije nimalo dobra,a može biti i drastično lošija. Umjesto traženja krivca treba djelovati odmah i sveobuhvatno. Prepustiti struki da vodi glavnu riječ
Preporuke:
13
5
11 utorak, 07 april 2020 21:44
oki
nije u pitanju mrznja, vec osujecenost da se normalno zivi;
ali, to do tebe ne dopire;
Preporuke:
37
1
12 utorak, 07 april 2020 22:04
olosh
Na kog tajkuna misli? Na onog sto je u poslu sa hladnjacama i malinama i drzi dnevne novine?
Preporuke:
32
1
13 utorak, 07 april 2020 22:14
Radovan
Rečnik, ponašanje, gestikulacija frajera u pokušaju pred lokalnim dragstorom..
Ali ,većina u Srbiji želi upravo da ih Ovo vodi.
Preporuke:
22
5
14 utorak, 07 april 2020 22:18
Ko to tamo viče
Brinem se za premijerku. Mora da je u detinjstvu trpela nasilje zbog svog svog opredeljenja, pa može da izbaci ovoliku žuč na ljude drugojačijeg mišljenja i da smatra da tako postiže autoritet. A izvalila je biser za aplaudiranje zdravstvenim radnicima. Prvo na takvo odavanje zahvalnosti gradjane je pozvao glumac Bikobić i sada se neko iz vlasti meša u to i bez ikakvog dokaza optužuje ljude da su licemeri. Sinoć u zgradi nisu ljdi izašli na balkone i prozore da ne bi udarali "šamare" lekarima! Što reče vladika Grigorije da u ratu dobri postaju još bolji, a loši još gori! A mi smo sada u ratu.
Preporuke:
25
3
15 utorak, 07 april 2020 22:26
@A.Virus
Pardon, radi se o 24.35 MILIJARDE EVRQ !!!
Preporuke:
16
1
16 utorak, 07 april 2020 22:40
Deda Mile ima farmu
Retko iritantan, bezobrazan i glup lik!
Preporuke:
30
1
17 utorak, 07 april 2020 23:19
ribaldson
A je li Kosovo u sastavu te drzave? Samo to nam recite!
Preporuke:
21
1
18 sreda, 08 april 2020 00:00
teletabis
"Ćutanje je zlato" - srpska narodna poslovica koju bi trebalo da nauči i primenjuje naš Predsednik/ca vlade.

Vi očito ne shvatate poziciju Predsednika države ili vlade. Vi, ili bilo ko drugi, ne trebate da očekujete da Vas iko voli od naroda jer Vas zbog ljubavi nismo ni birali. Ako biram iz ljubavi onda mi ne bi palo na pamet da zaokružim muškarca ni za jednu funkciju a ni ženu koju ne volim. Mogu da volim svoju porodicu, rodbinu, prijatelje ali političare nikada.

Političari svojim radom trebaju da zasluže poštovanje naroda - od nepismenoga do akademika.

Vi ne shvatate, izgleda da je to Vama isuviše komplikovano objasniti, ne uživate nikakvo poštovanje naroda.

Bezobzirno samo reklamiranje AV, u vreme bolesti i smrti, sa medicinskom opremom kupljenom našim parama je ogavno kao i branjenje tih postupaka.
Preporuke:
18
1
19 sreda, 08 april 2020 00:24
Oposum
Gledao sam sinoć tu smehotresnu tiradu kroz koju je Čale probala da brani svog "šefa" kako ga slatko naziva! Zapomagala je i naproisto ridala "Šta vam smeta Vučić? Pustite ga da radi svoj posao, nemojte mrzeti svoj narod i svoju državu zbog njega!" bla, bla, bla. Očajno! Očajan pokušaj branjenja tiranina! Ali zna Čale da u tome ne može uspeti, da se narod Srbije polako polako ali sigurno BUDI iz tame u koju ga baca ovo zlo od vlasti i da NEMA više šansi da se ovim jeftinim glupostima odbrane od gneva porobljenog naroda. Već odjekuju širom srpskih gradova, sa terasa stanova porobljenih Srba, pogrdne reči na račun Vučića i nemaju šanse da toj narodnoj energiji stanu na put ma koliko se trudili naravno. Njegovoj tiraniji dolazi kraj. Pitanje je čak čak ne meseci već možda i dana kada će pasti s vlasti. Krenuo je putem koji će ga odvesti pravo u PAD s vlasti i u APS! U gnevu prema srpskom narodu ostalo je samo da uvede 24-satni policijski čas, posle toga PADA s vlasti!
Preporuke:
14
0
20 sreda, 08 april 2020 00:25
Naslov i fotka - pogledah, dalje ne!
"Ane Brnabić: Dušebrižnički tajkunski mediji dižu paniku; Je l' vi mrzite Aleksandra Vučića toliko da kroz njega mrzite svoju državu, sve svoje građane, ceo sistem?"


Idiotski glupo i bandtski podlo:
Kakvi tajkuni i bakrači, ja sam penzioner, i daleko od bogatstva onih koje ti proglašavaš "državom". Mi smo daleko od vas državnih bogataša.
Mi volimo Srbiju, naši preci, bar moji, su se borili za Srbiju u svim ratovima, počevši od Turaka pa dalje.
Ono što ti zoveš "državom" to je skup prevaranata i lažova među kojima si i ti. Naravno mi volimo svoj narod ALI NE VOLIMO VAS ŠTO SEBE SMATRATE "DRŽAVOM".
VI NE VOLITE NAROD I SVE RADITE NA NARODNU ŠTETU. DOČEPALI STE SE NARODNOG NOVCA I UMISLILI DA JE VAŠ LIČNI NOVAC, I PRAVITE TEROR I ORGIJE PO SRBIJI I NAD NARODOM!
NEMOJTE NAMA PRIPISIVATI I POTURATI VAŠU MRŽNjU PREMA NARODU, I VAŠE KARAKTERE. TO JE TEŠKA PODLOST ! SIĐITE SA NAŠE GRBAČE!
A FOTKA, BAŠ JE DOBRA, PRIMERENA ISKAZU!
Preporuke:
18
0
21 sreda, 08 april 2020 00:57
Zoran
Volim moju zemlju i narod a ne mrzim nikoga no da li zemlju voli onaj ko od parlamenta pravi zvonce lakrdiju gde vlast stavlja hiljadu amandmana na predlog zakona da bi potrosili svo vreme za diskusiju, gde se pojedini parlamnetarci ponasaju vulgarnije od najgoreg prostaka, da li zemlju voli onaj ko sprecava opozicione politicare da sami gostuju na TV emisijama sa nacionalnom frekvencom i izloze narodu sve lazi kojima ih ova vlast svakodnevno obasipa, da li zeml;u voli onaj koji vise brine o svom rejtingu nego o stanju na nekoj klinici u unutrasnjosti, da li zemlju voli onaj koji potpisuje sporazume kojima se otudjuje deo teritorije zemlje kojom predsedava ili je mozda voli onaj koji se okruzuje klimacima glava koji ce ga nekriticki dizati u nebesa znajuci da su nekompetentni za pozicije na kojima su i da ce biti tamo dok klimaju klavom, da li voli zemlju onaj koji ne cini nista da zadrzi mlade i obrazovane ljude pa oni masovno beze u egzodus jer zele da zive u normalnoj drzavi...
Preporuke:
14
0
22 sreda, 08 april 2020 01:12
Ah, ta mržnja!
Volimo mi vas isto kao što vi volite nas!

'ajte molim te!

Prozivati javno tajkune od kojih niko od njih nije bio u pritvoru a ne u zatvoru, niti će dok ste vi na vlasti, obična je politikanska prazna priča u stilu one 'napad, i ćorcima u vašem primeru, je najbolja, bedna odbrana!
Preporuke:
14
0
23 sreda, 08 april 2020 06:38
Zoran
Da, mrzim i tebe i Vucica, ali svoju zemlju i moj narod volim bezgranicno!
Preporuke:
14
0
24 sreda, 08 april 2020 10:15
itd ili ...
Nit je on narod nit je država a nit je sistem, to je sve nešto što njemu ne pripada, što je na prevaru stečeno crnim džipovima zatamnjenih stakala bez registarskih tablica na svim izborima na kojima je on učestvovao do sada, uterivanjem straha, oduzimanjem dostojanstva penzionerima po drugi put (penzije pa zatvaranje), oduzimanjem obrazovanja našoj deci, oduzimanjem egzistencije malim i srednjim preduzećima (frizerima, kozmetičarima, obućarima, krojačima) koji su ionako na ivici egzistencije a on i njegova država, on i njegov sistem i "narod" oko njega su ih nonšalantno u bezsramnoj borbi za vlast koristeći Koronu u predizborne svrhe, gurnuli sve preko ambisa. Srpska privreda je u slobodnom padu, sunovratu zahvaljujući njihovoj državi, njima i sistemu koju su kidnapovali!
Preporuke:
5
0
25 sreda, 08 april 2020 14:41
Gojko
Šta čovek da pomisli na sve ovo.Dotakli smo dno kao nacija ne da smo na nuli nego braćo mraz duboki ispod nule.Dobro jedan čiča u ulazu opisa sve ,celu situaciju i stanje u dve reči.BROD LUDAKA.Pametnom jasno...
Preporuke:
3
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner