Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Direktor američkog Nacionalnog instituta za infektivne bolesti: Velika verovatnoća da koroanvirus postane sezonski, jer teško da će biti stavljen pod kontrolu na globalnom nivou

Komentari (10) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 nedelja, 05 april 2020 21:01
Kapitalizam možemo da iskorenimo, a i za koronavirus ima leka apoteka.
Udruženi, solidarni i biofilni možemo mnogo.
DABOGDA OŽIVEO ŽIVOT!
Preporuke:
21
8
2 nedelja, 05 april 2020 21:21
penzioner Cviko,
Jedan nemački lekar, na "jutjubu" kaže da korona virus postoji odavno i da neke "mutave viruse", neki virus podmladak, ne mogu brzo da testiraju jer nemaju odgovarajući test. Tako sam ga razumeo. Ne može se praviti test za virus koji će se tek pojaviti. (Ustvari može. Uslov je da se virus i test materijal naprave istovremeno. Zatim se pusti virus, kao slučajno i onda se na tržištu pojavi test materijal, sto posto pouzdan...). Kad se virus pojavi onda se analiziraju njegove osobine i prave testovi za njegovo brzo utvrđivanje. Verovatno je ovo osnov za tvrdnju kako kineski test materijal nije pouzdan. Ili kineski test materijal je pouzdan u slučajevima gde test materijal odgovara opisu virusa u uzetom uzorku. Čim virus mutira, pitanje je da li test materijal može da uoči, prepozna virus? Ali neka o ovom stručno kaže "struka".
Preporuke:
10
2
3 nedelja, 05 april 2020 21:32
penzioner Cviko,
Gledam fotografiju ovog čoveka. Prvi put ga vidim. Jezuita, fali mu njihov dres pa bi moje uverenje bilo stoprocentno. Od takvih ne očekujem uspeh. Ali je jedno sigurno. Farmako mafija je sebi napravila dobar višegodišnji izvor prihoda.
Preporuke:
21
3
4 nedelja, 05 april 2020 21:33
Lupa ko šta stigne i...
... kad stigne!?
Preporuke:
11
1
5 nedelja, 05 april 2020 22:27
uvaljotka
Malo žešći degenerik. A leđa mu čuva "spasitelj" Tramp, koji će eto da pohapsi globaliste koji hoće da nam uvale vakcine.
Preporuke:
5
6
6 nedelja, 05 april 2020 22:27
gogodol
I zaboravih. Ne verujte ovom ništa. To je korisni idiot koji je zadužen za promovisanje korone kao pandemije. Mračan lik. Ako globalisti izgube rat ovaj će biti mešu uhapšenima.
Preporuke:
14
6
7 nedelja, 05 april 2020 22:29
whirligig
"Velika verovatnoća" da postane sezonski je sadržana u činjenici da je kapitalistička kriza poprimila konstantan karakter. Budući da je tu krizu, zapravo, pravu katastrofu, nemoguće rešiti pod današnjim okolnostima kapitalističkog društvenog poretka onda se projektuje "velika verovatnoća" a uzrok je "naravno" smešten ili lociran u corona virusu. Tipična manipulacija predstavnika kapitalističkog establišmenta namenjena prikrivanju stvarnih uzroka navodne pandemije...
Preporuke:
21
8
8 ponedeljak, 06 april 2020 00:09
Microsoft struka
Da postane sezonski (čim otopli prestaje pandemija)- kakav zakljucak! Rekao je da će nova korona biti kao i svi ostali uzrocnici prehlade (influenca, parainfluenca, sincicijalni, rino virusi) ali njih kao da više niko ne želi da pronađe kod obolelih. Inače zbog sezonske mutacije vakcine nisu delotvorne protiv svih navedenih uzročnika. Na osnovu izjava ovakvih stručnjaka nameće se, na kraju, zaključak da treba svake godine u isto vreme paralisati ceo svet radi sprečavanja širenja za tu godinu novog tipa korona virusa.
Preporuke:
3
0
9 ponedeljak, 06 april 2020 01:59
Gorštak
A gotovo svi nemački lekari, virolozi i epidemiolozi viču u glas praktično isto što i Lukašenko - da ne postoji nikakva epidemija niti nevidljivi neprijatelj, ne postoji veća smrtnost niti bilo šta neuobičajeno u odnosu na prethodne godine.

I ko je sada lud?

Ama, prekinite da se glupirate svi i pogledajte malo šta govore normalni ljudi od struke. Nema dokaza da je u toku nekakva pandemija.
Preporuke:
5
1
10 ponedeljak, 06 april 2020 10:37
Velika verovatnoća da koroanvirus postane sezonski?
pa da uvedemo onda obavezno vakcinisanje sa čipom? Mrš' bre!
Preporuke:
6
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner