Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Danas: Zbog nepoštovanja odredbi o zabrani okupljanja tokom vanrednog stanja policija u Barajevu privela starešinu „Eparhije raško-prizrenske u egzilu“, raščinjenog vladike Artemija

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 nedelja, 05 april 2020 15:47
Nista ne razumem
Poturice su gori od Turaka.
Preporuke:
29
1
2 nedelja, 05 april 2020 16:42
Ne damo svetinje
Ne damo svetinje! Branićemo ih kao i nsša braća u Crnoj Gori i nikakav koronavirus neće moći biti izgovor za obračun sa pravoslavljem!
Preporuke:
27
1
3 nedelja, 05 april 2020 17:28
harun al rašid
U pamet se uzmite ljudi. Nije vreme za junačenje. Nedeljama crkve poluprazne zjape, sad kad je epidemija svima palo na pamet da idu na službe. Nemojte da pravite problem sveštenicima i da ih dovodite u sukob sa policijom, jer eto veliki vernici ne mogu da izdrže mesec dana bez liturgije i pričešća. A svi ovi što su sada zapeli da "brane" Crkvu, godinama osporavaju liturgijsku praksu SPC, zbog učestalog pričešćivanja viču da je ekumenistička, novotarska i šta ti ja znam. Prvi su i najglasniji sa onog apela Vlada Dimitrijević, pravnik Čvorović i Ranko Gojković, najžešći kritičari SPC, sad odjednom u sred epidemije stalo im do liturgije i pričešća pa još patrijarha vuku za rukav da reši situaciju u skladu sa njihovim željama, a ovamo godinama već ga kritikuju. Bar nek budu dosledni kao Artemijevci, pa nek se odvoje i furaju svoju priču.
Preporuke:
7
21
4 nedelja, 05 april 2020 19:24
Bi Bi Si
Harun,
idi u Arabiju. Kod Šeika.
Ispade da država čuva narod u zatvoru. Dobro je da ne ruše crkve. Hapse traktoriste i pravoslavne čestite popove. Silaze u katakombe. Aman - zaman.
Pustite nas da odumremo u slobodi, slobodarskog duha, a ne u kazamatima kompartije gospode na vlasti.
Preporuke:
15
1
5 nedelja, 05 april 2020 21:02
penzioner Cviko,
Kažu da virus opstaje na drvetu i do tri dana. Ima vernika koji pljuju pre ulaska u crkvu. Sitne kapi, aerosoli padaju i na okolna stabla. Polcija je trebala da dovede komunalce da poseku stabla i vatrogasce da ih spale kako se virus ne bi širio dalje. ovo je veliki propust vlasti...
Preporuke:
4
3

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner