Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Dom Narodne skupštine, palata Albanija, fontana na Slaviji i mostovi u Beogradu osvetljeni znakom osoba sa autizmom

Komentari (6) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 02 april 2020 23:48
Bojkot
Jao jadnici smešni umišljeni i iskompleksirani do bola. Narod vam gladuje i kopa po kontejnerima a vi ćete da pratite svetske trendove.
Žalim ljude koji boluju od ove bolesti, da se razumemo, ali i glad je u Srbiji postala ozbiljna bolest.
Preporuke:
19
4
2 četvrtak, 02 april 2020 23:55
Srbin
Znači Goran Vesić promoviše prava za osobe sa autizmom u Srbiji? Nemoj on da ih zastupa molim ga najlepše, jer kud on prođe tu ništa normalno i vitalno ne ostaje! Prekopao je i preorao celi Beograd, stoletnu šumu posekao, napravio neviđeni haos u gradu i nemoj on da brine za autistične osobe molim ga najiskrenije! Inače nadri dr Bil Gejts i njegove GMO vakcine su izazvale nagli porast autizma u svetu, to je javna tajna koju ne sme u svetu niko da pomene jer se boji toga monstruma! Sada već najavljuje novu vakcinu i za ovaj virus što znači da novo nasilje nad čovečanstvom tek predstoji! Oduprimo se! Ne dopustimo da budemo ničiji zamorčići! S prezirom i gnušanjem odbacimo tu GMO agendu i sve koji je zastupaju! Time će i autizma u svetu biti mnogo manje!
Preporuke:
19
2
3 petak, 03 april 2020 00:21
Slavica
@Bojkot
Obeleziti Svetski dan autizma nije trend,nego podrska svim osobama sa autizmom.Nazalost u ovoj vanrednoj situaciji to je jedino cega su se setili.Glad u Srbiji nema veze sa autizmom
Preporuke:
8
13
4 petak, 03 april 2020 01:13
Bojkot
@Slavica

Jasno, jasno, sve je u redu, hvala na objašnjenju, pročitao sam tekst i znam da je autizam bolest tj ljudi boluju od njega, razumeo sam. Problem nastaje kada ovakve bitange to promovišu i vređaju te bolesne osobe i sve obesmisle tako da ovaj njegov gest u mnogome liči na praćenje trendova u svetu. Kao i mnogo što šta drugo. A to koliko ovaj primitivac stvarno saoseća sa ljudima koji boluju od autizma je priča za sebe.

Srdačan pozdrav.
Preporuke:
16
1
5 petak, 03 april 2020 07:15
Kuku onome kome Vesic i Vucic pruzaju podrsku!
Obeleziti Svetski dan autizma nije trend,nego podrska svim osobama sa autizmom.Nazalost u ovoj vanrednoj situaciji to je jedino cega su se setili.Glad u Srbiji nema veze sa autizmom. (Slavica
@Bojkot)

Ne, Slavice to nije JEDINO! Setili su se i da zabrane izlazak iz kuca i stanova, sto posebno tesko pada autisticnoj deci! Kako njima objasniti da cika-Aca marsira uokolo sa otkocenom puskom, spreman da upuca svakog ko izadje napolje?! Zato, Slavice, ova zlocinacka vlast nema nikakvo pravo da FLERTUJE sa podrskom autisticnim osobama, dok im istovremeno onemogucuje da zive!
Naravno da glad u Srbiji nema veze sa autizmom. Ali i glad i sve drugo negativno u Srbiji ima veze sa Vasim Vucicem i Vesicem, Slavice!
Preporuke:
10
0
6 petak, 03 april 2020 08:42
pedjaprorus
-Autizam,bolest koja nije postojala pre uvodjenja masovnih i zakonski obaveznih vakcinacija.
-Ko nam je uveo zakonski obavezne vakcinacije?.....Pa upravo ovi sto nas stite od Korone.
Preporuke:
6
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner