Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Filip Švarm: Režim u potrazi za "dežurnim krivcem"

Komentari (14) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 31 mart 2020 14:14
Oposum
Izvrstan tekst! Bravo! Uveren sam da će Aleksandar Vučić ove godine kada prođe pandemija sasvim sigurno pasti s vlasti. Narodu je dozlogrdilo njegovo ludilo najzad. Naš veliki Miloš Obrenović je, upitavši svoje saradnike o stanju u narodu i dobivši odgovor da je narod miran, rekao "POPUŠTAJ", jer je naravno bio veoma sposoban i mudar čovek i vladar te je vrlo dobro znao da je narod najopasniji po vlast onda kada ćuti i trpi, dok ovaj tiranin bugojanski to ne ume i ne želi da shvati i misli da ovakvom tiranijom može vladati ovom Stradijom do Sudnjega Dana! GRDNO SE VARA! U ovoj pandemijskoj krizi udario je na najsiromašnije i najstarije među nama, a u tom sloju je gro njegovih najvernijih glasača, i oni mu to neće oprostiti siguran sam. Osim toga ovakvim nenormalnim merama koje sprovodi ljuti sve građane Srbije do te mere da je gunđanje na njegovo ludilo u narodu NIKAD JAČE i da se samo čeka eksplozija narodnog gneva. I dijasporu je strašno uvredio! Uskoro pada s vlasti!
Preporuke:
28
8
2 utorak, 31 mart 2020 15:51
NW
@Oposum
ovakvim nenormalnim merama koje sprovodi ljuti sve građane Srbije do te mere da je gunđanje na njegovo ludilo u narodu NIKAD JAČE


Dobro bi bilo da je tako ali se bojim da nije.
Gunđanje je pojačano jedino na slobodnim portalima, ali je zato povećano i botovanje.
Pogledaj komentare u dnevnom listu Danas pa češ se uveriti.
A režimski mediji? Tamo naravno, kao i do sada - ne smeju da objave nijedan kritički komentar.
Preporuke:
13
4
3 utorak, 31 mart 2020 16:06
Stojko
Vučić je peder!
Preporuke:
11
5
4 utorak, 31 mart 2020 16:29
penzioner Cviko,
@ Oposum,
Mi ne znamo pravo stanje koje je korona virus stvorio kod nas u Srbiji. Ja ne verujem u tvrdnje da nas čekaju dve teške nedelje. Kako su izračunali? Gledali su u bob? Ako su dosadaši rezultati pokazali usporavanje otkud novi talas? Šta se desilo sa virusom? Uzeo je višednevni odmor pa će okrepljen da krene dalje unutar Srbije da hara? Zar su strahovi jedini način da se ukaže na opasnost? Obzirom na virus laganje, ja ovima ne verujem. Novi talas virusa najavljuje se za jesen. Izgleda da zbog toga na jesen vanredno stanje kod nas neće prestati, čisto zbog preventivnih razloga. A šta je sa migrantima? A imamo i brda...
Preporuke:
13
2
5 utorak, 31 mart 2020 17:11
Dragoslavić
....I kad smo kod toga, kada je Srbija postala Vučićeva privatna kuća, pa sada on po nahođenju određuje koga će primiti preko praga, a koga ne? Ukoliko nije – što i nije – otkud mu pravo na ovaj bahati despotizam od koga zastaje dah?...
-Vidite Filipe, mi smo mu to dozvolili...Vi, ja, moji prijatelji, rodbina, sugrađani, naši zemljaci...
Zaboravili smo jednu od opštih lekcija iz detinjstva i školskih dana.
Mangupi i siledžije su nas terorisali dok se neko od skromnih, pitomih dečaka nije ohrabrio i zviznuo siledžiji šljagu!
Tada se stvari radikalno promene a siledžija zbriše ili se pokaje pa se posle lepo svi družimo.
Doduše, sada smo odrasli pa smo zaboravili tu lekciju.
Preporuke:
12
2
6 utorak, 31 mart 2020 17:24
Majstor Bob
Loš tekst. To što neko od nas ima loše mišljenje o Vučiću, ne znači da se obavezno slaže sa svakom drugosrbijanskom pačavrom. Pogledajte onu tipičnu antisrpsku floskulu o svađanju sa okolnim narodima. Ajde? Svi ti kroati, šiptari, montenigeri, sve same nevine dušice, samo od zlih Srba ne mogu da ostvare "demokratski potencijal".
Preporuke:
14
10
7 utorak, 31 mart 2020 18:07
ko je taj
filip svarm kad se u sve razume
njemu je lako on sve zna i zna ko je za sve kriv
a zna i sta sns radi
ja mislim da je on novinar na dnevnom nivou i ima komentar za sve a SRBI su uvek krivi za sve
licno milslim da nikad nije nista u zivotu radio sem laprdao
ako kazete da sam bot i vi samo laprdate
Preporuke:
2
8
8 utorak, 31 mart 2020 18:16
Oposum
@ NW
Ma pusti ti botove brale, njih ima pa ima, to im je posao, a kada će ih više biti nego sada kada im je ozbiljno uzdrman presto njihovog Vođe koji je u totalnom haosu, koji više ne zna gde se nalazi, koji je državu uveo u totalno rasulo i rastrojstvo te sada gleda da pobegne od odgovornosti. U narodu je brale veliki gnev veruj mi, gotovo da nema čoveka u mom okruženju (a i šire naravno, lično sam se uverio kada god komuniciram s nekim iz drugih gradova bilo na netu bilo putem telefona) koji nije PREPUN besa na ovako ludačke mere koje, po izjavi doktora Gorana Stevanovića danas, vidimo da nisu dovoljne i da će uvesti još strožije, te zbog svega toga može se realno očekivati EKSPLOZIJA narodnog nezadovoljstva u narednom periodu, možda i za vreme pandemije u slučaju da se vlast nastavi ovoliko nerazumno ponašati i svu krivicu prebacivati na narod dok sama nije u stanju apsolutno ništa da učini za dobrobit države.
Preporuke:
7
2
9 utorak, 31 mart 2020 18:29
Oposum
@ penzioner Cviko
Ja pripadam onom delu populacije koja nipošto ne potcenjuje opasnost od svih bolesti, naprotiv, stava sam da svi ljudi moraju veoma da vode računa o tome i da ne potcenjuju opasnost od bilo koje bolesti naravno. Ali ovim domaćim satrapima koji evo već sedmicama surovo razvlače i muče narod srpski sa crnim informacijama nimalo ne verujem. Oni su deo globalističkih medija koji imaju za zadatak da drže u ludačkom strahu celu planetu a vlasti u Srbiji su njihove bedne sluge. Gomila ludačkih kontroverznih informacija koja naprosto pljušti sa malih ekrana u Srbiji ovih dana ima za cilj samo jedno, uplašiti narod srpski i držati ga u pokornosti, naterati ga u panični strah. Opasnost od ovog virusa naravno postoji, a kolika je to ne možemo iz domaćih medija saznati, samo sa alternativnih na internetu na kojima se mogu naći izuzetni stručnjaci koji su jedini kompetentni da govore o ovoj temi. A za svo to vreme lepo si primetio, migranti haraju, da, i o tome niko ne misli.
Preporuke:
8
1
10 utorak, 31 mart 2020 19:16
Mirko
@Majstor Bob

Slažem se sa tobom, i ja isto tako mislim da to što neko ne voli Vučića, ne znači da trebam da se udružim sa njim, recimo kako u borbi protiv diktatora da se udružim sa nekim ko se divi i uzor vidi u diktatoru iz Moskve. Da se borim za slobodne izbore sa nekim ko misli da izbori treba da budu ko u Rusiji? Što pre se manemo tih iluzija da je svaki onaj ko je protiv Vučića saveznik, to ćemo pre da ga skinemo sa vlasti. neko se može ne slagati sa Vučićem personalno, ali ako se diviš Putinu, ti suštinski nemaš nikakav problem sa Vučićevom politikom i diktaturom.
Preporuke:
3
10
11 utorak, 31 mart 2020 20:12
Žika
Doletio Vulin Vučiću Aco neprijatelj je nevidljiv ali je NATO-ov -Zovi Putina što pre !
Pa poslao ti je avione,tenkove,haubice gde su ?
Ama ja sam tada bio na obuci pa ne znam.
Preporuke:
10
1
12 utorak, 31 mart 2020 20:47
gogodol
Zamisli da neprijatelja zoveš prijateljem samo zato što delite istog neprijatelja. Jednom sam već pisao. Motivacija je važnija od načina na koji postižeš cilj. Ja se nikad ne hvatam u kolo sa drugosrbijancima. Pogotovo kada je njihov cilj lažnjak. Murtini i kurtini u isti koš.

Srbija će biti slobodna od drugosrbijanaca, u koje ubrajam njihove tobožnje neprijatelje, SNS, tek kada i jedne i druge zamenimo pravim patriotima. U koje opet ne ubrajam lažne patriote kao što su Obradovićeve dveri.

Ako još neko misli da SNS i drugosrbijanci na suprotnim stranama, samo pogledajte drugosrbijanske ciljeve. Nikad bolje implementirani nego u doba Vučića. Čak i razne parade lakše klize i imamo premijerku o kojoj ni u doba žutih nismo sanjali.
Preporuke:
1
5
13 utorak, 31 mart 2020 21:12
Nele
Večito su i bezobzirno nama bojkotašima uvek postavljali glupo pitanje: A šta posle bojkota, a sad niko niti sme, niti se ikakav smislen odgovor može naći posle pitanja: A šta posle Vučića. Pitanje je neizrečeno, ali će se odgovor brzo nametnuti. Ovo postaje sve sumanutije i neizdržljivo.
Preporuke:
5
1
14 sreda, 01 april 2020 08:05
dr

Hronika
Filip Švarm: Režim u potrazi za "dežurnim krivcem"


”Žika živac je dežurni krivac. On je obeležni negativac. Klinci kad banku obiju, Žika zaglavi robiju.”

Ovih dana narod zabavljaju muzičari koji piju.

Bora Čorba.
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner