Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Proces integracija Srbije u EU vraćen na početak?

Komentari (11) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 12 februar 2020 12:44
GB
EU se raspada.
Preporuke:
19
2
2 sreda, 12 februar 2020 12:50
svuda vlada 'medijska propaganda i medijski mrak, samo se kriminalni karteli razlikuju, tako slični, a tako različiti
Ali zaposleni na državnom poslu su verni glasači svakog režima od druga Tite i druga Slobe do Aleka Veličanstvenog, zato je opravdano na njih trošiti nezarađene milione iz budžeta koja nema ko drugi obezbediti nego EU preko svojih 'fondova' pošto su svi režimi od devedesetih do danas privredu uništili. Režimi nisu strani, već naši gospodo, od naših bogatuni bez karaktera sastavljeni, od bivših ratnih profitera koje niko ne pita di su novci i zašto Srbiji ne može da svane. Njima i nije u interesu da ovoj državi svane i da se krediti koriste za oplodnju kapitala, jer oni kapital imaju i množe svakim p dolaskom na vlast kupovinom lojalnosti. Milijarde kredita služe ovom režimu i svakom drugom za kupovanje socijalnog mira, za kupovanje glasova na izborima, jer mu prethodi partijsko zapošljavanje armije večitih podanika spremnih na bezpogovornu lojalnost. A za uzvrat njima, ogrizlim u kriminal je dobro, taman kako smo zaslužili?
Cena koju narod plaća je siromaštvo i glib.
Preporuke:
28
2
3 sreda, 12 februar 2020 12:56
EU nemačkog naroda?
Da li su Španci, Francuzi, Grci, Rumuni, Mađari, Italijani, Poljaci, Česi, Slovaci nemački narod?
Preporuke:
9
34
4 sreda, 12 februar 2020 12:57
.
Zašto Evropska unija nemačkog naroda? Zato što je najviše Nemaca u Evropskoj uniji, nekih 25 odsto? Po toj logici i Jugoslavija je bila država srpskog naroda, kojeg je bilo 35 odsto i više je bila koheziona kao federacija od Evropske unije. Dalje kad se već piše protiv ulaska u EU i same EU, zašto se ne piše o alternativnim rješenjima ili kako da Republika Srbija i Republika Srpska budu prosperitetne i bez Evropske unije? Čitam juče podatak koji je u komentaru ostavio ANALITIČAR da je u 2019 godini Republika Srpska imala negativan prirodni priraštaj minus 6036 ljudi, to je za 20 godina 120720 ljudi, plus tri puta toliko iseljavanje. Pa koja je altenativa Evropskoj uniji? Već je Republika Srbija u Evroazijskoj uniji pa nikakva napretka? Uostalom ne moraju Srbija i Srpska nikada ući u EU, u EU će u narednih 10 godina otići 2 miliona Srba.
Preporuke:
9
29
5 sreda, 12 februar 2020 12:58
jasno
Nećemo mi u EU nemačkih naroda, mi hoćemo u malu EU albanskih naroda.
Preporuke:
32
1
6 sreda, 12 februar 2020 13:19
penzioner Cviko,
"Noch Einmal" (još jednom) ili po naški "Jovo nanovo". Ceo prikaz "naše" evropske alternative pokazuje da su svi napori bili uzaludni. "EU-tanazija" više nema šta da nam kaže i prepričava ono što smo slušali zadnjih 20 godina. Zar je moguće da smo naučili NIŠTA? Priča se TU o nekih 211 miliona evra pomoći od fondova... Glupost. Pa kod nas se krade u milijardama a ovih 211 miliona je verovatno sića za početnike? Dakle kad bi samo sprečili krađu u ovo malo Srbije, mi bi bili ispred Evrope po finansijskoj snazi. (malo sam pretarao ali nisam daleko od istine). Ovi na vlasti dogovorno sa Amerikom i "EU-tanazijom" pružaju nam utisak da ne žele da spreče lopovluk. Lopovluk je najbolje oružje kojim se Srbija drži u pokornosti. Ne želim ni ja sa njima i zato BOJKOT. Dosta mi je "EU-tanazije" i Amerike...
Preporuke:
32
1
7 sreda, 12 februar 2020 15:39
itd ili...
Čemu razočaranje? pa kako neko uopšte i može 20 godina da radosno hrli u grupu zemalja koje su nas bombardovale, koje nas teraju da priznamo secesiju dela svoje republike tj države? Ovo je ozbiljno dobra vest! Debilno je hrliti tamo gde su vam neprijatelji? Da li stvarno očekujete da vam neprijatelj obezbedi dobar život? Pa koliko glup ili dementan moraš biti da takvo nešto očekuješ? kako li tek debilno tim dželatima izgled svako iz državnih organa koji šeni za mrvicama i na tome ovde gradi karijeru o omiljenosti kod zločinaca?! Obostrano ludilo, ništa drugo!
Preporuke:
33
0
8 sreda, 12 februar 2020 15:42
cmok To
Nema ljubavi.Nema više ništa dostojanstvenog Čovjeku.Nema ljudi u množini.Ostali smo samo MI svedoci svog kukavičluka.Poješće nas PRIRODA.
Preporuke:
17
0
9 sreda, 12 februar 2020 15:46
To pokaziva da vas poshtuYU ki tUrskU.
Dirljivo je kako su domaći mediji zabašurili činjenicu da Srbija na putu u EU vraćena na početak tog puta.

Shto dUzhe chekate znachi da vas vishe poshtuYU, al ne mora da znachi, volU oni da mrcvare takodje, pogotovo nizhe rase.
Preporuke:
9
4
10 sreda, 12 februar 2020 16:52
Obožavam ljude
Koji govore istinu bez uvijanja i grubih reči! Evropska Unija nemačkog naroda. Pa da! Hvala!
Preporuke:
27
0
11 četvrtak, 13 februar 2020 21:53
narodna mudrost
Čast svakome, veresija nikome.
Obećanje ludom radovanje.
Od obećanja se živi.

Čuvena turska izreka, sa kojom su ovde vladali 500 godina: da se Vlasi ne dosete.
Preporuke:
6
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner