Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Vučić u Jerusalimu: Imao sam težak razgovor sa Đukanovićem o položaju srpskog naroda u Crnoj Gori, saglasili smo se da su pozicije veoma udaljene i da nije moguće postići zajednički stav

Komentari (32) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 23 januar 2020 00:12
deda Pera
Lud zbunjenog rastura i samo slike lete po tabloidima i na darknetu. Te iz Davosa te kod Izraelcana... Ovakvu pornografiju Srbija odavno nije videla. Oni nasi preci sto su krvavili gace za ovo sto je ostalo od drzave prestali su da se prevrcu u grobu.
Preporuke:
95
3
2 četvrtak, 23 januar 2020 00:35
Gospodar Zarin
Batice, da te obavestim:
Nema ništa od tvog "spuštanja tenzija" (čitaj razvodnjavanja&rasformiranja protesta) u interesu tvog Udbaškog pobratima Mila...
Preporuke:
97
4
3 četvrtak, 23 januar 2020 01:38
Ne damo svetinje!
Dva antihrista se sastaju u Jerusalimu?!?!
O Bože...
NE DAMO SVETINjE!
Preporuke:
79
3
4 četvrtak, 23 januar 2020 01:47
Potrebno je sacuvati secanje na gnusnu vladavinu Aleksandra Vucica i svaku pojedinacnu njegovu zrtvu!
It is necessary not only to remember the heinous events of World War II, but also EVERY SINGLE VICTIM MURDERED. (A.Vucic)

Na srpskom: Potrebno je sacuvati secanje ne samo na gnusne dogadjaje u 2.svetskom ratu, nego i na SVAKU POJEDINACNU UBIJENU ZRTVU.

Tipicno za Vucica - ne razume znacenja reci ni na srpskom ni na engleskom! Ubijene zrtve - sta je to, zar nije dovoljno reci zrtve? U te zrtve je Vucic inace besramno ubrojao i brojne clanove svoje cipuljicke porodice, koji su navodno zavrsili u Jasenovcu, iako postoje tvrdnje da su njegovi 1941 presli na katolicanstvo! Vucic to moze vrlo lako da opovrgne - da proverimo katolicke crkvene knjige u Cipuljicima i Bugojnu, kao i spisak zrtava u Jasenovcu! Jos ako se HVALI tim nepostojecim zrtvama u Jerusalimu - sta ce Izraelci misliti o nama, oni svakako znaju sve o Vucicu i o Jasenovcu! Inace, za Srbiju su pogubni i Jasenovac i Vucic! Jasenovac nas ipak nije dokrajcio, da li ce to uspeti Vucicu - jos cemo videti!
Preporuke:
52
4
5 četvrtak, 23 januar 2020 02:18
Drahdi
Vučić bi u Jerualimu mogao da se podseti primera Svetog Save koji je u tom svetom gradu pre skoro 800 godina osnivao srpske manastire i crkve i zadužbine kako bi uzveličao srpsko ime i Srpsku crkvu u Svetoj Zemlji. To bi mu bilo i inspiracija, ako hoće, da se iskreno i istinski bori za srpske svetinje u srpskoj Crnoj Gori protiv ustaškog režima kriminalca Đukanovića, a ne da izdaje bezvezna i bezvredna saopštenja o neslaganju sa crnogorskim mafijašem, gde zapravo pušta niz vodu i srpski narod i srpske svetinje u Crnoj Gori. A istog dana na istom mestu francuski predsednik Makron posećuje crkvu Sv. Ane u jerusalimu koja je francuska teritorija i dere se na Jevrejske osione policajce kako se ponašaju na francuskoj teritoriji. Vučiću, gledaj, slušaj i uči kako se vodi država i narod. ne moraš u Makrona, imaš svog Svetog Savu!
Preporuke:
57
2
6 četvrtak, 23 januar 2020 03:56
dole gangsteri
"Razgovarali smo kao civilizovani i odgovorni ljudi, svesni da Srbija i Crna Gora nikada ne smeju da budu antagonizovane jedna drugoj i da je neophodno da u najkraćem mogućem roku nastavimo razgovore koji bi vodili daljem spuštanju tenzija i pronalaženju rešenja", naveo je.
Kako naš gangster sa strahopoštovanjem razgovara sa drugim, i izgleda većim, gangsterom. Umesto toga da je ovde neki državnik, da razjuri tu montenegrinsku bagru iz Beograda, uvede sankcije svima koji su na bilo koji način doprineli usvajanju antisrskog rasističkog zakona, blokira račune i slične mere iz arsenala "demokratskog zapada". Gde su ti ti tvoji veliki prijatelji iz celog sveta, koji se prave blesavi i ne vide šta se tvom narodu dešava, kako u Srbiji tako i okruženju. Zašto te niko ne podrži, već samo od tebe očekuju ustupke, a ti srećan kao mala beba kad joj neko da zvečku da se igra, kad se možeš sresti sa nekim od belosvetskih zamenika pomoćnika i soroševaca.
Preporuke:
54
3
7 četvrtak, 23 januar 2020 06:29
ne mozemo znati tok razgovora,
ali cemo saznati rezultate i posledice tog "neprijatnog" posela vec za koji dan. za koju sedmicu.
U medjuvremenu ce Usati pokusati da ponovo stavi u pokret 700 hiljada vernika secte, izmisljajuci neki atentat na Njega.
Neka objasni zasto krijete sta se radilo na plantazi marihuane!
Preporuke:
35
1
8 četvrtak, 23 januar 2020 08:26
Teoretičar
Dok su ova dvojica na vlasti nema života u Srbiji i Crnoj Gori.
Preporuke:
47
0
9 četvrtak, 23 januar 2020 08:28
licemer
Išao je da se slika.
Ceo njegov politički nastup je jedna slika koja treba da prikrije prirodu same ličnosti i režima koji je uspostavljen u Srbiji.
Sa Đukanovićem je ćaskao kao da je reč o fudbalu.
U to ne sumnjam,jer vrana vrani oči ne vadi,
na istom su zadatku:
uniženju Srbije i srpskog naroda.
Preporuke:
45
1
10 četvrtak, 23 januar 2020 08:55
M.M.
Nekada ste i jedan i drugi srbovali,a sada ste "mondijalisti".
Preporuke:
45
0
11 četvrtak, 23 januar 2020 09:12
penzioner Cviko,
Koja bahatost. O važnim pitanjima ne mogu da se sastanu na teritoriji Srbije ili Crne Gore već moraju u Tursku. Hm, možda je to jeftinije? U najavi pred razgovore pravio je optimističniju atmosferu. Sada kaže da su razgovori bili "teški". Bokserski kazano, Milo je teška a Vučić muva kategorija? (Bruto, tara, neto). Opet po drugom pristupu, treba dići vrednost sebi i Milu pa veli bilo je "teško". Šta je teško? Trice i kučine u koje su se upleli pa se sada saplićete?
Preporuke:
34
3
12 četvrtak, 23 januar 2020 09:50
Dragoslavić
Šta će bezbožnici u Jerusalimu?
Preporuke:
39
0
13 četvrtak, 23 januar 2020 09:51
ANALITIČAR
Bez po muke, Soroš je kupio Aleksandra Vučića, preko koga upravlja Srbijom. U skladu sa principima za koje se zalaže Fondacija za otvoreno društvo, Vučić sprovodi političke, ekonomske i pravosudne, pa i promena kulture, vere i običaja.

Potpuno nezainteresovan za državne i nacionalne interese, Vučić izvršava sve naloge Džordža i Aleksandra Soroša. Kad su oni odlučili da stvore "mini šengen", kojim su objedinjene teritorijalne celine s većinskim albanskim stanovništvom, Vučić je to predstavio kao projekat od vrhunskog značaja za Srbiju, koja će sad, kako je rekao, uvoziti više paradajza iz Skadra i Drača.

Na teret građana Srbije, pa i nekoliko sledećih generacija, koje će otplaćivati kredite, finansira izgradnju auto puta Niš - Priština, za šta ne postoji nikakav privredni interes Srbije. Po Soroševoj zamisli, Vučić u Srbiji pravi sabirni centar za prijem više od 600 .000 migranata s Bliskog istoka, koji će biti vraćeni iz zemalja Evropske unije.
Preporuke:
37
1
14 četvrtak, 23 januar 2020 09:53
ANALITIČAR
2

Uporedo s tim projektima, koji će trajno izmeniti Srbiju, u skladu sa soroševskim idejama o odricanju od nacionalnog identiteta, vere i običaja, Vučić javno optužuje Srbe da su ksenofobični, pa odbijaju da prihvate azijske i afričke migrante, iako bi oni mogli da podignu stopu prirodnog priraštaja!

Vučić ne propušta priliku da kritikuje pravoslavlje i zagovara prihvatanje protestantizma. Predsednik Srbije i Milan Antonijević, izvršni direktor beogradske Fondacije za otvoreno društvo, često vrlo odlučno reaguju na ugrožavanje prava raznih manjinskih grupa i pripadnika LGBT populacije. Energično osuđuju svaki verbalni istup protiv homoseksualaca, a glasno ćute o pritiscima na Srpsku pravoslavnu crkvu u Makedoniji i Crnoj Gori. Antonijević procenjuje da li postoji sloboda medija, kad je najbolji termin za redovne izbore i pod kojim uslovima bi opozicija trebalo da učestvuje na njima.

Na prilike u Srbiji, Soroš utiče već skoro tri decenije.
Preporuke:
29
1
15 četvrtak, 23 januar 2020 10:25
av ava i Milo,
partners in crime!
Preporuke:
29
0
16 četvrtak, 23 januar 2020 11:27
Dragan
Ne znam šta nije jasno.

AV je izjavio da “CPC postoji de facto i de jure”, i da se “neće mešati, jer je to pitanje druge države”.

Braći Srbima u CG, i Crnogorcima nama priklonjenima, poručujem da zaborave na BG i da se sami organizuju...u protivnom im sledi sudbina Srba u Sloveniji, Hrvatskoj, FBiH i čitavoj ex-Yug.
Preporuke:
26
3
17 četvrtak, 23 januar 2020 12:04
mile
Da li si i njemu rekao u lice sve,kao što govoriš Putinu,Makronu,Merkelovoj itd,pozeru lažljivi.
Preporuke:
17
0
18 četvrtak, 23 januar 2020 12:34
itd ili ...
Čitam to onako, oprezno radi mentalne higijene, i sve čekam, ipak je on 7 godina na vlasti, pa morao je nešto razumeti, recimo da on nije tu da konstatuje da se ne slaže sa Trampom ili sa Đukanovićem, već da na teritoriji kojom vlada još jedan NATO krimos komunističkih korena ima makar 30% sunarodnika koji nemaju problem da se tako izjasne, te da je isti što se ne slaže dužan da se pobrine za ostvarenje prava budući da predstavlja matičnu državu?! al ništa, Šešelj je to učio, samo busanje i samo puzanje, nema tu ni K od kičme, ili čega god, može i kohones! Ovaj se i Mila plaši?!? i Tačija i Haradinaraja? jbte ima li neko koga se ovaj ne plaši?! pa Makron je upola niži pa više na jevrejske policajce u sred Jerusalima! Alo??? da će iko biti gori od Makrona bilo je teško poverovavti!
Preporuke:
16
1
19 četvrtak, 23 januar 2020 12:51
Vukota
Vučić se opet po ko zna koji put, prenemaže. U odnosima Srbije i Crne Gore se ne preduzimaju sada potrebne mere. Svakako, neke aktivnosti je trebalo preduzeti pre nego je Zakon izglasan pod velom noći i nazočnosti policije. Godinama se srpske vlasti "prave Englezima" u pogledu tretmana Srba, srpske kulture i istorije u Crnoj Gori. Toliko toga ukazuje da je Vučić dakle, srpske vlasti "mali od kužine" u odnosima Srbije i Crne Gore. Koji je razlog toj snishodljivosti?
Preporuke:
10
1
20 četvrtak, 23 januar 2020 13:05
micky
Jos samo da se Sertgej Lavrov oglasi pa da kaze ono njegovo, poznato: "Rusija ce da podrzi svaki dogovor Beograda i Podgorice (Pristine)". A to ce znaciti samo jedno. Podvijajte repobe srbi i ne talasajte. "Srbija od vucica nema boljeg" Sergej Zeleznjak u sred Beograda pred zadnje izbore (jedan dan). A sve mudri ce poslati i ovoig proleca bas pred izbore kamione i AVIONE, silno oruzje pa ce bidnemo SILA, bre.
Preporuke:
9
6
21 četvrtak, 23 januar 2020 13:07
bogdanović
zar nije trebalo da piše DOBRO DOŠLI U JERUSALIM...
Preporuke:
19
0
22 četvrtak, 23 januar 2020 13:33
supervizor
dogovorio se sa milom šta će da kaže - providno
Preporuke:
15
1
23 četvrtak, 23 januar 2020 13:51
Pisace istorichari, analitichari ce studirati
koje SrBe i SrBkinje mu je bilo naJlakshe PRODATI i zabiti NOZH u ledja.
Dali KiM-a, SrBske il SrBije?
Mozhda ce neko stUdirati koja vrsta podrigUsha je imala najpovoljniji uticaj na prihvatanje od TERORISANOG i OKUPIRANOG stanovnishtva.
Preporuke:
5
1
24 četvrtak, 23 januar 2020 13:51
Beograđanin - potpuno nedovoljno
Saglasio si se da prihvataš antisrpsku politiku u srcu jednog dela srpskog naroda kao svršen čin.
Preporuke:
14
1
25 četvrtak, 23 januar 2020 14:09
student
Na tom mestu g.Predsednik R.Srbije treba da iznese danasnje stanje koncentracionog logora Jasenovac - koji izgleda kao jedno veliko golf igraliste. Nekadasnja postavka u muzeju u Jasenovcu, je zamenjena stvarima koje danas nikako ne asociraju na stratiste i ogromno gubiliste. Potpuna negacija i zaborav svih srpskih i ostalih zrtava. Potpuno suprotno poruci koju je licno potpisao za skup u Jerusalimu, ...i jos nikako ne pokrece muzej zrtava holokausta na starom sajmistu..


DA LI JE RAZGOVARAO I SA PREDSEDNICOM R.HRVATSKE ILI I NJU ZASTUPA PREDSEDNIK R.CRNE GORE?
Preporuke:
11
1
26 četvrtak, 23 januar 2020 14:27
supervizor
na svim fotkama se kliberi, kao da želi da kaže "ja, nikogović, sve sam vas nasamario, gledajte me gde sam, sve sa svetskim se liderima slikam - ja, nikogović!"
Preporuke:
16
2
27 četvrtak, 23 januar 2020 14:57
Oposum
Ajde ajde Bugojanče, mnogo si mi fin, znaš. Čujte svetsko čudo, Bugojanac i brat mu Milo su razgovarali kao "civilizovani ljudi"! Gde je tu civilizovanost? Da li u Bugojančevoj sramnoj banditskoj laži da je tzv "CPC" i de fakto i de jure autokefalna već dugo vremena ili u Milovom fašističkom Zakonu s kojim pokušava bukvalno da ukrade od SPC njene Svetinje koje su vazda bile njene od samog nastanka? Gde je tu civilizovanost? Koga bre popkušava da zeza s tim glupostima? Milov Zakon o verskim neslobodama koji je direktno uperen protiv SPC je u potpunosti fašistički, tako nešto su pre njega radili samo Nacisti pre i za vreme Drugog svetskog rata kada su usvajali Zakone sa kojim su onda legalno ubijali i pljačkali Jevreje. Sumanuti Bugojanac kome su puna usta fašizma 24 časa dnevno da je normalan čovek nazvao bi svog brata Mila tim imenom, jer je Milo svojim delima zaista pravi fašista a ne onaj dečko novinar koji ga lepo pita o Krušiku nešto! Ludak! Bestidni bugojanski ludak!
Preporuke:
14
0
28 četvrtak, 23 januar 2020 16:10
neko
Pobogu ljudi, pa porobljeni smo! Šta očekujete ? Da onaj, koga su postavili da bude "posrednik", uradi nešto za nas? Da nije ovoga na vlasti, bio bi neko drugi, naravno opet postavljen. Dakle, oslobađajmo se ropstva. Najpre u glavi, pustite marginalce koji su samo "zaposleni" da urade šta gazde kažu .
Preporuke:
5
4
29 četvrtak, 23 januar 2020 16:47
Prica za njegove naivne glasace
Jednom zine dva puta slaze.
Preporuke:
10
0
30 četvrtak, 23 januar 2020 17:22
AVlijaner i Milonja, američka maligna braća po izdaji i lopovluku
Sve što su se ove dve fukare dogovorile je dalje satiranje i pljačka Srba, Srbije i Crne Gore. Jedino zbog čega je bio težak razgovor je dogovor oko procenta podele plena.
NATO u blato, robija za AVa i Milonju, sloboda narodu!
Preporuke:
5
1
31 četvrtak, 23 januar 2020 17:29
Piksi
Na zidu je ispisano hrvatskim jezikom.
Preporuke:
4
0
32 četvrtak, 23 januar 2020 20:03
Kralj majumna
"Imao sam tezak razgovor"...

U prevodu = izgubio sam
Preporuke:
7
1

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner