Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

"Nije na prodaju!" - tu parolu treba najkrupnijim slovima ispisati preko Prokletija

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 nedelja, 01 decembar 2019 13:14
hejter
Montenegrini su uspeli da učine čudo za koje pre njih svet nije znao. Odvojili su Crnu Goru i sačuvali zajedničku državu. Tako je Crna Gora postala nezavisna i samo njina, a Srbija ostala zajednička.
--
Jednom je neko rekao:
onaj koji nije uspeo u Srbiju,postao je zagriženi montenegrin.
Ne bi to tako bilo da Vučića nema Milo.
Oni Srbiji"nož u leđa",Srbija njima"crnogorsku kuću"u sred Beograda.
Kada bi se odavde striktno poštovao MEĐUNARODNI odnos dve države,mnogi bi crnogorac razmislio šta je povoljnije za njega.
O udelu Srba u državnom ustrojstvu Crne Gore,položaju srpskog jezika,naroda i crkve,šta reći nego"odnosi dva državnika i dve države na izvrsnom nivou".
A zašto bi bili drugačiji,zašto bi remetili idilu dva balkanska tiranina.
Od kojih ovaj ovde hoće da formalizuje od Matije rečeno(zapadni Balkan)a onaj tamo bi,a da ne rizikuje carstvo svoje,bogatstvo svoje(ne zna se čije je veće).
Preporuke:
27
1
2 nedelja, 01 decembar 2019 14:27
Rusoljub Nenatović
Naravno da nije na prodaju. Pokloniće ga. Možda i uz dodatak.
Preporuke:
28
0
3 nedelja, 01 decembar 2019 14:35
.....
Srbi u Crnoj Gori su jedini narod na svetu koji je proglašen okupatorom svoje sopstvene zemlje. Tamo su demantovali nauku koja je utvrdila da se jedino rod i jezik ne mogu promeniti. Srpski manastiri su srpski na celoj planeti. U Americi, Australiji, Grčkoj, Nemačkoj, Švedskoj, Hrvatskoj... Jedino u Crnoj Gori tvrde da srpski manastiri nisu srpski, mada su stariji od Crne Gore.Vaistinu
Preporuke:
42
3
4 nedelja, 01 decembar 2019 15:34
Hilari Vucic Klinton
Zato mu zabranili ulazak u CG sa jos trojicom intelektualaca...a sada bi mu i AV zabranio samo ne zna kako
Preporuke:
36
0
5 nedelja, 01 decembar 2019 18:35
Ah
"Nije na prodaju" za početak treba postaviti oko uzurpiranog predsedništva Srbije jer kako je počelo prodavaće sve do Dedinja.
A zašto i ne bi? Onima koji su je uzjahali Srbija je samo teritorija za pljačku i trenutnu korist. Ne vezuju ih za nju grobovi predaka. U tome je sva tragedija onih koji su poverovali takvima.
Jajare su uvek bila većina. Ako je za utehu tako je u svakom narodu. Problem je samo što su uvođenjem "demokratije" postale pravilo.
Preporuke:
26
2
6 nedelja, 01 decembar 2019 19:09
ako lepo zamolite albance
možda vam to i dozvole?
Preporuke:
7
12
7 nedelja, 01 decembar 2019 23:47
Za cenu jedne supe prodaje se srpski državni vrh na Kosovu i Metohiji
Konkretan primer. Upravo kuham supu koju je proizvela firma "Mladost" d.o.o. Ulica Svetoilijska 108 Leskovac , Republika Srbija. I jasno podebljano na ambalaži na albanskom jeziku piše :

"Prohon dhe mbush / exportues : Mladost d.o.o. , Svetolijska 108, Leskovac, - Serbia , Importues per Kosovë : VIVA Fresh sh.p.k. Veternik ob. Prishtinë Kosovë.


Supe su dobre istina, ukusne i jevtine, ali nažalost za jevtine novce "vrednosti jedne supe" se "prodaje srpski državni suverenitet na Kosovu i Metohiji.

Ako hoćete proverite moje navode ili da vam e-mailom pošaljem uslikanu ambalažu.
Preporuke:
13
0
8 nedelja, 01 decembar 2019 23:59
pobunjenik
Možda za početak, cenjeni akademice, da istu parolu ispišete iznad ulaza u kancelariju predsednika SANU?
Preporuke:
32
0
9 ponedeljak, 02 decembar 2019 13:18
Toplica
Naš genijalni pesnik tu je da nam u duši zažeže oganj razuma, plemenitosti i patriotizma, a mi takvi onda da se okrenemo svojim poslovima. Prošlim, sadašnjim i budućim. Prošlost nam je međutim jako zamršena što nam zagorčava i sadašnjost i budućnost. Zato otud treba krenuti; Zašto smo u Prvom ratu onako izginuli za tuđu državu ? Otkud samo kod nas na Balkanu onoliko komunista, i kako to da samo naši, svi od reda ispadoše izdajnički ološ ? Ko nam konstantno zabranjuje da formiramo pravu elitu i stvorimo pravilo sleđenja za tom elitom ? Itd., a bez takvih pitanja i odgovora na njih, uvek će naši pesnici činiti što je do njih, a mi im se diviti, ne videći njihov apel i našu svetu obavezu. I takvi, večno se možemo pregoniti kao dve glupostima i spoljnim zlom zavađene strane. . .
Preporuke:
7
1

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner