Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Bolivija: Novi sukob pristalica Moralesa i bezbednosnih snaga, ubijena najmanje jedna osoba, a osam povređeno

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 20 novembar 2019 12:30
Klasno osvešćeni bolivijsko-indijansko-borbeni narod ustaje protiv diktature rasističkih, profašističkih i bogatih vazala genocidno-ekocidno-eksploatatorskog Zapada, jer su mu sloboda i o(p)stanak ispred trpljenja i samoprezira
Oligarhijsko-vojno-policijski puč sproveden uz jenki imperijaliste neće sprečiti organizovani, ujedinjeni i besni bolivijsko-indijansko-borbeni narod da se čvrsto opredeljen za antiimperijalizam, suverenitet i socijalnu pravdu ponosno izbori ustankom za život dostojan čoveka, slobodu i demokratiju! I Bolivarska Republika Venecuela sa neustrašivim narodom, narodnom milicijom, spremnom vojskom i razigranim prosocijalističkim predsednikom Madurom afirmiše slobodarsko egzistiranje.
Vizionarska je Moralesova poruka: ''Najveći neprijatelj čovečanstva je kapitalizam. On uzrokuje pobune poput ove naše, pobune protiv sistema, protiv neoliberalnog modela koji predstavlja divlji kapitalizam. Ako celi svet ne spozna ovu realnost, nacionalne države neće biti u stanju da obezbede minimalne uslove za zdravlje, obrazovanje i ishranu, i tada su svaki dan osnovna ljudska prava prekršena.''
Aktivni erosni narod, koji zna vlastite potrebe, predan antikolonijalnom umu-slobodi-praksi stvara revoluciju ☆
Preporuke:
16
2
2 sreda, 20 novembar 2019 13:28
Stradija za nato honorarce
I autohtoni Bolivijci će pružiti pobednički otpor izuzetnoj pošasti,kao i Huti u "sandalama",samo na Balkanu očekuju novih "5 hiljada penzionerskih" kao i novi minimalac od mmf-a!
Preporuke:
4
12
3 sreda, 20 novembar 2019 13:30
Zoran
Huskaju ih Rusi, gine naord bez veze, a predsednik pobegao.
Preporuke:
1
18
4 sreda, 20 novembar 2019 13:55
GRU
Da su Rusi hteli poslali bi Specnaz i ovi tvoji bi podvili rep kao u Siriji i Venecueli. Ne treba obicnim ljudima Rus da ga "huska". Svako ko malo razmislja svojom glavom, zna da je sve ovo maslo neokona, ljigavih neoliberalnih kapitalista zbog kojih 57 miliona Amerikanaca zivi na bonovima za hranu. Kad oni ne postuju sopstvenu naciju, sto bi onda marili za neke Indijance u Boliviji, Srbe, Sirijce, Korejce. Sve je to za njih obicno topovsko meso u cilju njihovih interesa!
Preporuke:
15
1
5 sreda, 20 novembar 2019 14:16
Beograđanin - ne pada se zbog neprijatelja, već zbog vlastitih grešaka
Ponavljam: Moralesov politički kurs bio je dobar (barem po mom mišljenju) ali velika većina komentara iz Bolivije govori o njegovoj korupciji i lošem upravljanju. Izgubio je podršku jednog dela srednjeg sloja koju je imao.

Da je bio puč bio je, a to govori i o tome da će naredni izbori svakako biti lažirani u korist sadašnjih pučista.
Preporuke:
6
7
6 sreda, 20 novembar 2019 14:31
Srbin crnac, ateista
U sukobima do sada nije poginula jedna osoba kako kaže tanjug već 30-ak osoba.
Preporuke:
5
0
7 sreda, 20 novembar 2019 17:25
stanje stvari
Pravda za Indijance - koji nemaju nikakve veze sa Indijom.
Preporuke:
6
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner