Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Đorđe Vukadinović: I posle odgovora Ministarstva trgovine, nije jasno koja institucija i zašto je uskratila saglasnost Krušiku za izvoz mina u Jermeniju - državne institucije blokiraju državnu firmu u korist privatnih posrednika?!

Komentari (10) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 subota, 09 novembar 2019 05:39
Heporobljeni Srbin
"...Čudno je da državne institucije blokiraju državnu firmu u korist privatnih posrednika..." Evo šta kaže jedan od "državnih" "tužilaca" koga mi, na žalost plaćamo (i koji ima prosek na "studijama" blizu 10) za ovakve idiotarije: "To je POPULARNO sada u "pravosuđu"(???!!!), (a ne po Zakonu), tako EU OČEKUJE od nas"! Znači, zavladalo je opšte divljaštvo u zemlji! NIKADA Srbija u svojoj istoriji, nije bila u jadnijem položaju! Fuj!
Preporuke:
45
20
2 subota, 09 novembar 2019 09:49
mikula
Nije ispunjen uslov da je u ''dil'' umesan i otac ministra.
Preporuke:
40
15
3 subota, 09 novembar 2019 10:15
Dragan
Ekipa se dogovori uz ručak kako će i šta da klepaju, a onda im državne institucije služe da taj dogovor “papirološki zatvore”...mafija, na teret budžeta.
Preporuke:
46
18
4 subota, 09 novembar 2019 10:22
Brane
Postaje potpuno jasno - kriminal u vrhu SNS-a, a došli su na vlast na krilima :''protiv kriminala, protiv tajkuna...''I...?

E sada, SNS i vođa prave režirane ''događaje'' da očigledan kriminal u vrhu države prekriju prašinom i maglom.

Iz događaja u događaj - prašinu u oči narodu!Junak iz Feketića... da se ne vidi Krušik, da se ne vidi Kosovo i Metohija.

Vučiću, šta bi sa helikopterom, zašto su izginuli?
Preporuke:
42
14
5 subota, 09 novembar 2019 12:30
Nista ne razumem
Nije data dozvola Krusiku, jer se bahatim korumpiranim drzavnim funkcionerima tako moze. Nemaju nikakvu odgovornost za stetu koju nanose drustvu. Oni smatraju da je drzavna funkcija njihov privatni posao preko kojeg mogu nekaznjeno da pljackaju stanovnistvo i preduzeca. A svi koji sa njima imaju posla su za njih PLEN! Krusik nije mogao da prodaje direktno jer mu se na taj nacin nije mogao naplatiti REKET za vrh Srpske napredne bande. Od 2000. u izvoz proizvoda Namenske indutrije su uvedeni privatni posrednici koji za racun prvo DS, DSS pa posle SNS isisavaju novac za racun vrhova tih partija i njihove mafijaske drugare. Nasa drzava je mafijasko leglo, od vrhova Ministarstava pa do saltera.
Preporuke:
27
0
6 subota, 09 novembar 2019 12:31
penzioner Cviko,
Kad su najavili dolazak demokratije u Srbiju, rušenjem socijalizma, ja nisam bio oduševljen time. Znam da je i u socijalizmu bilo ovakvih stvari ali sa mnogo manje štetnim posledicma po društvo. Ljudi su rušeći socijalizam mislili da će im demokratija napraviti dobar spoj između socijalističkih vrednosti po svakom pitanju i plata od par hiljada evra. Na žalost ovo se izjalovilo. Zoran Đinđić je tokom uvođenja demokratije kazao: "razumem da država ima mafiju ali ne tazumem da mafija ima državu. I evo, ostvarilo se. Država ne funkcioniše jer je to prvi uslov opstanka mafije i prvi znak da nešto nije u redu. Ali narod je slep, sluđen i ovo mafijašenje će da potraje... Onaj ko pokuša da ponovo uvede demokratiju ali bez mafije mora biti mnogo sposobniji i bez vizija koje mute budućnost.
Preporuke:
17
1
7 subota, 09 novembar 2019 12:33
Nije čudno
Srbija je privatna država vladajuće bande- mafije koja ima svog vođu, na višem položaju od Boga.
Mafija i kriminal, to je Srbija pod “naprednjacima”, Kriminal i bespravlje.
Preporuke:
27
1
8 subota, 09 novembar 2019 12:37
hibridna država
Vi Đorđe udarate na neoliberalni koncept države za koju je privatluk"sveta krava".
Zar bi prodavali Komercijalnu banku da nije tako.
Sa druge strane ta ista država subvencioniše zapošljavanje najamnika u fabrikama koje otvaraju strani investitori,ali to ne vide kao mešanje države u privatluk.
Znači hibrid država.
Jedino na čemu se zasniva liberalni koncept jeste lični interes za bogaćenje preduzetnika,kapitaliste.
E,tu im se podudaraju interesi,po sistemu država to su oni,privatnici koji je vode,pa se sve to smatra unosnim bizmisom.
Provizija je zakon.
Pogledajte kako su obučeni i nafatirani,a žene"ispeglane",gde letuju i šta voze,a gde žive i odakle su i kako počeli.
Zakon o poreklu imovine će biti izuigran,jer nemamo smeštajne kapacitete po srpskim zatvorima.
Preporuke:
22
3
9 subota, 09 novembar 2019 13:28
Atena
"Kome je do morala neka ide u crkvu!"
To je bila najava ovog doba u kom mi zivimo u nekoj zemlji koja se cak ne moze nazvati nikakvom, pa ni hibridnom drzavom. Pratimo svetske tokove, te su na vlasti sve vreme iskljucivo oni najhrabriji koji se mnogo toga boje, ali se nicega ne stide. "Demokratija" kao oblik maskiranja kleptokratije kvantitetom politickih ucesnika se, ocigledno, ne moze "popraviti". Sta bi bilo resenje, pojma nemam, ali ova stvar sa "demokratskim procesima" je ogoljena do karikature. Liberalno globalisticki, amoralni svet u kom zivimo se gusi u smradu sopstvene dekadencije. Odoljevaju samo diktature I totalitarni rezimi sa svojim patologijama. U vreme zombiranih, zaglupljenih I zastrasenih masa tesko da cemo odgovore na pitanja uopste I dobijati, a kamoli da ce nam bilo sta biti jasno.
Preporuke:
16
0
10 subota, 09 novembar 2019 19:08
Pavle
Poštovani gosp. Vukadinoviću,Još se sećam postavljanja Vašeg poslaničkog pitanja čoveku koji nije završio fakultet ali je naknadno magistrirao pa doktorirao. Njegov odgovor je počeo rečima: Evo, tačno sam znao da će se neko javiti. I onda je imao tiradu koja je trajala u skladu sa poslovnikom koji omogućava ministru, pride potpredsedniku Vlade da seiri nad Vama i nama. Stvar sa KRUŠIKOM je jasna kao dan. Mafija na vlasti i mafija koja je pored vlasti pelješi državu i sve nas.Postavite pitanje NBS! Da li je tačno da kad odete na sajt NBS i tražite PRETRAŽIVANjE DUŽNIKA U PRINUDNOJ NAPLATI i kada ukucate matični broj KRUŠIKA 07096364 dobijete podatak da je KRUŠIK u blokadi više od tri godine , u trenutnom iznosu od 508.053.031,34 dinara? Nakon ovoga je apsolutno jasno zašto KRUŠIK još postoji i zašto mora da radi za Vučiće i Stefanoviće!
Preporuke:
11
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner