Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Čedomir Čupić: Ne postoji nikakva opcija da je Krušik prodavao GIM-u oružje po zakonu; U slučaju ministra Stefanovića postoji sukob privatnog i javnog interesa

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 07 novembar 2019 21:08
bela knjiga radikalska
Toliko afera je proizveo naprednjački režim od kako je na vlasti,da će udžbenici jednog dana da se pišu ne bi li studenti učili iz njih.
Izveštaj o 24 sporne privatizacije i onaj o stanju u medijima Verice Barać,odavno su prevaziđeni.
A javnost je očigledno navikla,otupela.
Prosto je neverovatno koliko je narod utučen i apatičan,a čudno,
nikad veći bidžipi,nikad manja nezaposlenost,nikad veće rezerve,nikad manji kurs evra,nikad veće penzije i plate,nikad veća tišina.
Šta je sa ovim narodom.
Preporuke:
28
1
2 četvrtak, 07 novembar 2019 23:13
penzioner Cviko,
Profesore Čupiću, kako to da jedan od nikad najboljijih (izvinjavam se na ovom SNS stilu izražavanja)studenata prava i potom diplomirani pravnik ne zna problematiku o kojoj govorite? Ocene iz njegovog indeksa čitao je niko drugi nego profesor prava i doktor pravnih nauka G-din Martinović? To nije mala stvar da vam ovakav stručnjak čita ocene. Zatim to nije bilo čitanje u nekom parku, nedaj Bože pored javnog toaleta, već u Skupštini Srbije, prostoriji u kojoj su sve sami zakonodavci koji činenaše nikad najveće zakonodavno telo. Sve stručnjak do stručnjaka. I sada Vi kažete da on ne zna. Vi se šalite, zar ne?
Preporuke:
21
1
3 petak, 08 novembar 2019 01:08
teletabis
penzioner Cviko,

... Ocene iz njegovog indeksa čitao je niko drugi nego profesor prava i doktor pravnih nauka G-din Martinović? To nije mala stvar da vam ovakav stručnjak čita ocene. Zatim to nije bilo čitanje u nekom parku, ne daj Bože pored javnog toaleta, već u Skupštini Srbije, ...
Ja nikako da uvidim razliku između pomenuta dva objekta. Jedino što prvo pomenuti objekat mnogo korisniji za građane Srbije.
Preporuke:
12
1
4 petak, 08 novembar 2019 12:18
penzioner Cviko,
@ teletabis,
Ne vidite jer ja možda nisam toliko spretan u sprdanju sa narodnim izabranicma... Mlogo Vam se izvinjavam.
Preporuke:
4
1
5 sreda, 13 novembar 2019 10:48
Bor Boranin
NATRČALI KO VO NA SO?

U poslovima u vezi afere o prodaji naoružanja prepošteni B. Stefanović, sa svojima, je nasankan kao "guska u magli" uz pomoć najvećeg neprijatelja SNS i sve mogućeg znalca i podmetača, Đilasa. Tako su natrčali pohlepno za parama, te ne može da ih spasi ni svemogući i pošteni ΛV, koji zbog njih urušava autoritet prve ličnosti u zemlji. Očekuje se ovih dana da sve ove napade otvori sin Nebojša. Bojim se da to ne bude mač sa dve oštrice jedna tupa, a druga nije oštra?
Preporuke:
2
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner