Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Ministar spoljnih poslova Albanije: Beograd treba da pokrene pitanje "plaćanja ratne odštete Prištini" - proces normalizacije odnosa treba završiti priznanjem nezavisnosti Kosova

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 07 novembar 2019 19:20
Štap
Prvo vi nama ratnu odštetu zbog vazdušne i kopnene agresije sa teritorije Albanije.
Preporuke:
18
2
2 četvrtak, 07 novembar 2019 19:36
Vojislav
Kako je Cakani simpatičan. Kada postane d treba da razgovaramo. Ima moj otvoren poziv. Ja sam inače portir u Lazi Lazareviću. Primamo tako pametne i cakane.
Preporuke:
14
0
3 četvrtak, 07 novembar 2019 19:42
mali šengen velika albanija
Sa ovim i ovakvim nas gura Vučić u carinsku,ekonomsku uniju?
Da li je on svestan ičega?
Preporuke:
18
0
4 četvrtak, 07 novembar 2019 21:07
Sledeci veliki uspesi A.Vucica
Uspeli smo da zahtev za ratne reparacije smanjimo sa 20 na 19 i po milijardi dolara - za ovih pola milijardi ugradicemo jos jedan red kocki na Trgu Republike! Procenili smo da je dobro da pristanemo na placanje reparacija, kako bismo mogli nastaviti razgovore sa Pristinom, sa ciljem da na kraju priznamo Kosovo kao nezavisnu drzavu. Ako uspemo da ukinu i takse - onda je to ogromnih 2:0 za nas! Pitanje srpske imovine na Kosovu, nasih hramova i raseljenih Srba - koje fasisti u Srbiji zovu prognanicima - necemo stavljati na dnevni red. Bilo pa proslo! Bio sam i ja mlad, pa ko ce mi vratiti tu mladost, kad saam sa navijacima razbijao sta mi se na putu nadje! Oni ispred mene, ja pozadi, pa ih predvodim! Zar ne primecujete da dolazi zlatno doba Srbije, ja to vidim i bez naocala. Dioptrija mi je nula, nosim naocale po savetu marketing-strucnjaka, delujem tako jos drzavnickije - ako je uopste moguce nadmasiti moju ozbiljnost i posvecenost siptarskim, pardon, srpskim interesima!
Preporuke:
10
0
5 četvrtak, 07 novembar 2019 21:53
Ljubiša
Ovaj Šošon je baš idiot!
Preporuke:
9
1
6 četvrtak, 07 novembar 2019 23:34
Prvo Skadar Srbiji pa normalizacija odnosa sa Albanijom
Beograd treba da pokrene pitanje plaćanja ratne odštete Srbiji od strane Albanije , a proces normalizacije odnosa dve zemlje treba da se okonča prisajedinjenjem Skadarske doline Srbiji.
Preporuke:
7
0
7 petak, 08 novembar 2019 08:59
Atena
Vec godinama tvrdim da je potrebno ispregovarati mirovni sporazum sa Albanijom, a posle njene oruzane agresije na Srbiju. Sve drugo je mlacenje prazne slame nebitnog basibozluka. To naravno s nase strane nema ko da uradi valjano , pa nam I tkzv zamrznuti konflikt ( s' kim?) deluje kao mogucnost.
Preporuke:
2
0

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner