Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

SAD stavile na "crnu listu" 28 kineskih državnih i privatnih organizacija i kompanija zbog "njihove povezanosti sa nasiljem nad Ujgurima"

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 08 oktobar 2019 09:58
na ivici marice
Gde bi nam bio kraj da smo na vreme formirali "centre za stručno osposobljavanje" Šipetara
Preporuke:
9
0
2 utorak, 08 oktobar 2019 10:27
penzioner Cviko,
Gde su se setili Ujgura? Koju korist će imatui Ujguri od "crne liste", ne znam? Znam samo to da će smanjiti saradnju na relaciji Kina - SAD. Ovo je još jedna američka budalaština i potvrada da je njihova spoljna politika sila. Zar Rusija nije dokaz ovoj tvrdnji?
Preporuke:
8
0
3 utorak, 08 oktobar 2019 11:56
braša
Vi`š ti ovo. Juče SAD izlaze iz Sirije, a već danas, eto ih u Kini (i to bliže centralnoj aziji, punoj nafte i gasa). Jako ih brinu ih ljudska prava muslimana (belih Huna ?). Pa kinezi valjda treba da koriste model Gvantanama, a ne tamo neke njihove, nedemokratske metode ?
Preporuke:
12
0
4 utorak, 08 oktobar 2019 12:48
Donalde, dje ti osecajnost i milosrdje pobezhe?
Zashto ne aneksirash Kinu i posejesh TVOJU sortu ljucko-pravnih i pravno-obavezUjUcih demokratija?
Ti si velika sila, protiv golorUkih i nenaorUzhanih.
Preporuke:
4
0
5 utorak, 08 oktobar 2019 13:00
Amerika polako...
... ali izvesno ide putem u terorističku državu.

Daj Gospode da se varam.
Preporuke:
7
0
6 utorak, 08 oktobar 2019 13:41
Akcija i reakcija
Kada bi države, samo žrtve američke fizičke agresivne politike u zadnjih 70 godina, ujedinjene u nameri, uvele proporcionalne sankcije SAD ne znam s kim bi ujka Sem onda sarađivao? Ostao bi sam i to go golcijat. Ko zna kako radi Tramp ili možda 'duboka država', nije mi jasno, moguć je jedan i ovakav scenario. Poznat je, ne samo fizički, zakon akcije i reakcije. Ameri su ti koji neprekidno sprovode zlonamerne akcije diljem sveta, protiv suverenih država od severnog do južnog pola. I realno je očekivati jedu efikasnu, koordiniranu reakciju američkom nasilju. Ako u ameriji uskoro ne dođe do građanskog rata. Jer tamo se dešavaju stvari koje nikako ne mirišu na dobro. A bliže se možda sudbonosni predsednički izbori koji samo mogu doliti ulje na vatru? 'Bila jedom jedna Amerika' lako se mogu ostvariti predviđanja deda Miloja i Pola Kenedija! Baš po, amerima omiljenim, Marfijevim zakonima.
Preporuke:
7
0
7 utorak, 08 oktobar 2019 15:32
Istina
Još jedan dokaz da su SAD najveći svetski pokrovitelj islamskog terorizma.Ne treba zaboraviti da se veliki broj Ujgura borio u Siriji i Iraku na strani ISILA (srećom Rusi su ivršili deratizaciju).
Preporuke:
6
0
8 utorak, 08 oktobar 2019 20:22
itd ili ...
da da snimaju filmove o sirotim malim muslimanima koje oduzimaju roditeljima i vaspitavaju ih u kineskom duhu, a o tome da su to radili i Norvežani i Kanađani se ne snimaju filmovi. pih!
Preporuke:
2
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner