Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

General Milan Mojsilović u Moskvi: Rusija kao strateški partner i dalje će nam pružati mnogostruku podršku; Imamo podršku i ruske vojske za izazove na KiM

Komentari (12) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 05 avgust 2019 16:26
ANALITIČAR
Mojsilović, Vučićeva NATOvska jajara koja je nažalost po Srbe na čelu nekada slavne srpske armije ima obraza da odlazi u Rusiju. Kursista NATO PAKTa ima obraza da odlazi u Rusiju. Pijačar, šibicar jeftini Vučić kompletnu državu je pretvorio u buvlju pijacu a državu u ludaru gde keramičari vode državnu bezbednost a Ministarstvo Odbrane vode vozači ko Đorđević a zdravstvo vodi doktor Zemunskog Klana Lončar. Takav skup đubradi, lopova, bandita , kokošara i izdajnika mogao je samo iskompleksirani bandit Vučić da skupi. Jednom će se u političkim akademijama širom sveta ova Vučićeva banda izučavati kao cirkus u politici. STRAŠNO.
Preporuke:
49
8
2 ponedeljak, 05 avgust 2019 16:30
Goolag Baby!
Podrska srpskim komunistima iz ruskog gulaga - podrska da komunisti ostanu na vlasti, pa i po cenu kosova?
Ne mogu da odolim a da se ne smejem *vojnim igrama* - sto metara sa tenkovima sa preponama i skok u vis sa haubicom ... Srpovi i cekici moskovski, da ne kazem budaci.
Preporuke:
12
46
3 ponedeljak, 05 avgust 2019 16:32
draga saveta
Oni nude pomoć,a ne savet.
Uostalom,o ponudi se izjašnjava političko rukovodstvo,o tome ne odlučuje profesionalni vojnik.
nikto
Preporuke:
19
7
4 ponedeljak, 05 avgust 2019 18:58
Nista ne razumem
Srbija je imala priliku da radi sa Rusijom u Siriji, Ukrajini, da saradjuje sa Iranom i stice iskustvo za operaciju vracanja otetog Kosova. To je velika propustena sansa.
Preporuke:
32
6
5 ponedeljak, 05 avgust 2019 21:25
To je pravi put...
... za nas.
Preporuke:
13
6
6 utorak, 06 avgust 2019 09:14
Bojan, Priština
Dobra izjava koju treba pozdraviti.

Uz sve sumnje prema ovoj vlasti i toga da ama baš šta dobro ne očekujem od AV vlasti - nije se ovakva izjava čula 20 godinak treba pozdraviti
Preporuke:
7
0
7 utorak, 06 avgust 2019 10:36
nebitan
Ovo je samo nastavak prepoznatljive prevrtljive politike vučića: sa Rusijom sarađivati samo nominalno radi glasača, a sa NATO-om sarađivati istinski radi održanja na vlasti.
Preporuke:
6
1
8 utorak, 06 avgust 2019 10:54
Pobesneli max
Rusifili, koji su vecina na ovom portalu, su zadovoljni ovom vescu...
Tehnologija vladanja ove vlasti je savrsena... Svima se, po malo, ulizivati i svima po malo udovoljavati... na kraju nikom nista... A nama sve gore...
Jedno je sigurno- da smo Rusima strateski vazni oni bi se umesali i bez nas. Ovako, ostajemo interes zapada, a u tome da sto bolje prodjemo moramo se uklapati u te interese. Uz dragocenu pomoc Rusije, naravno, ali ne ocekujuci cuda...
Najplodotvorniju politiku Srbija je imala u 19. veku. 20. Vek je promasaj za nas.
Preporuke:
5
2
9 utorak, 06 avgust 2019 11:30
Mario Toković
Ovaj Vičićev prodavac magle se razlikuje od drugih samo po uniformi.
Rusi su 44. instalirali Tita, a sad su ko Kasperski, brane Vučića.
Preporuke:
5
3
10 utorak, 06 avgust 2019 12:12
teletabis
Dragi moji komentatori, vi baš mislite da je Rusija neka tupava zemlja i da njih Vučić može da laže i vara kao nas ovde u Srbiji?

Moram da Vas ražalostim, Rusija mnogo dobro zna sa kime ima posla. Vučić se stalno slika kako igra šah sa budalama ali strateški šah on ne igra, njega igraju Putin i Siđiping.
Preporuke:
8
4
11 utorak, 06 avgust 2019 13:30
ANALITIČAR
Bez obzira na politiku koju vode naše vlasti u Banja Luci, Podgorici i Beogradu RUSIJA ni po koju cenu , podvlačim ni po koju cenu neće dozvoliti napad NATOa na Srbe. Bude li NATOu takva glupost pala na pamet Rusi će ih unakaziti vojno. Na nama Srbima a tu se uzdam u Mileta Dodika je da vodimo naš nacionalni brod ka našoj braći po krvi, po precima, po pismu, po veri, po istini, po istoriji, po svemu Rusima. Rusi su vojno STRAHOVITO JAKI, na nama je da budemo Banja Luka uz Bgd i Podgoricu a svi skupa uz Ruse. Informacija iz dva izvora od dvojice naših prvoklasnih Srba iz Beograda koji su sa Rusima na vezi. Bude li NATO i pokušao da dira Srbe Rusi će ih urnisati.

Samo toliko.
Preporuke:
4
8
12 utorak, 06 avgust 2019 16:12
Stanić Milan
Stanić M.@ ANALITIČAR
Gospodine.Čovek u moru informacija koje pročita na stranicama ovog časopisa pročita i Vašu.Pa dobro,ako ne poštujete druge ljude prišivajući im životinjske epitete,poštujte bar domaćina koji Vam ustupi prostor da možete nešto reći i druge kolege kojima je stran ovakav način komunikacije.Ne znam Vašu vezu i g. Dodika.Po meni, da je bio patriota za vreme rata u BiH nalazio bi se kao oficir u rovu sa vojnicima,a ne u Beogradu.Čim se bavio -svi znamo.Čoveče,da li je potpisao Prudski sporazum sa kojim je faktički nestala RS( 4 regije),da li je gosp.Radmanović potpisao MAP -pristup NATO BIH.KO je učestvovao u kampanji BoTe,pa mu okrenu leđa itd.itd.
Da bi bili ravnopravni sa većinom učesnika morate proći neke lekcije - da shvatite da je politika pragmatika,da su Rusi bili u prilici da KiM nikada ne budu države,pa baćuška povuče ruski kontigent i osta breša u srpskim mestima.Uostalom uoči aneksije BH AU ministar pipa puls ruskom vojnom atašeu u Beču.Znate li odgovor...
Preporuke:
4
7

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner