Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Đorđe Vukadinović: Da li je doneta odluka o izgradnji Nacionalnog fudbalskog stadiona – i da li još uvek može biti revidirana?

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 19 jul 2019 02:57
Causa Spectandum
I hrvati pokusavaju nesto slicno smuljati, ali neka im je, oni su bar u vrhu!!
Preporuke:
11
3
2 petak, 19 jul 2019 06:40
Dragan
Ubeđen sam da se zna ko projektuje, gradi, oprema i ono njima glavno koliki su % za njih.
Preporuke:
40
0
3 petak, 19 jul 2019 08:21
Herodot
Imperator Kaligula što je uveo svog konja u Senat i proglasio ga za senatora učinio je to da ponizi elitu (Senat), ali se dodvoravao bezslovesnom plebsu pod parolom HLEBA I CIRKUSA. Danas je i hleba malo, daj onda cirkusa!
Preporuke:
52
0
4 petak, 19 jul 2019 08:59
Brane
Na sve moguće načine obaveštavati narod o SNS parazitima ...rasprodali srpske resurse, rasprodaju Srbiju i malterišu narod po mozgu ...sa prašinom tipa "radnici i poštena inteligencijo..."
Opozicija da proaktivna bojkotuje izbore, složno i jedinstveno i štampa novine za narod po ceni 1 dinar...
Preporuke:
35
0
5 petak, 19 jul 2019 09:46
Heporobljeni Srbin
Kakva odluka? Da li je Vama jasno da u ovoj sprdnji od države, SVE odluke donosi JEDAN bolesnik? Počev od kanalizacije u mesnoj zajednici, pa preko nama apsolutno nepotrebnog "auto-puta" Niš - Tirana, "gondole" Kalemegdan - Novi Beograd, koja treba da služi lečenju bolesne sujete jednog bolesnika, suludom izmeštanju Glavne železničke stanice, bez izmeštanja infrastrukture, pa do "Beograda u močvari" od 2.000 spratova (valjda da se bolje vidi ludakova bolest), pa do fiktivnih "auto-puteva" na kojima je mestimično ograničenje brzine 60 km na sat zbog krajnje nestručnog i iditskog izvođenja i "nacionalnog stadiona", verovatno za boćanje, jer nas u fudbalu pobeđuje i Papua sa sve Novom Gvinejom. Nikakav prostorni plan se odavno više ne poštuje, već ga kroji jedan bolesni ludak, u magnovenju i napadima svoje teške bolesti!Moram da kažem: narod koji trpi takvog, ne zaslužuje da postoji! Neka mu je večna slava i hvala! Bili jednom, tamo neki idioti, i zvali se ....
Preporuke:
41
0
6 petak, 19 jul 2019 09:52
Boža
Apelujem na VAS G. Vukadinoviću, NAPUSTITE tu FARSU od "skupštine".Na svako Vaše ili bilo čije suvislo pitanje, oni zamenom teza i proglašavanjem za izdajnika, omalovažavaju ZDRAV RAZUM. Mnogo je bole napustiti SVE skuštine(lokalne) kao i ovu ŠATRO glavu, i početi tihi štrajk, sporu vožnju gradskim ulicama, sve do generalnig ŠTRAJKA na jesen, jer se njuhov rigišpil sve brže okreće i samo je trenutak kada če stolice početi da odpadaju. Po NJegovom ponačanju, a i ponašanju "njegovih" vidi se da osećaju da im je kraj veoma blizu.
Preporuke:
37
3
7 petak, 19 jul 2019 12:35
Atena
E, Djordje, do bilo kakve istine u oblasti sporta necete doci. Tu se novcem bez ikakve kontrole podmiruju interesi stranke, mocnika, licne potrebe svih bliskih kabinetima I bestidno se korumpiraju sportisti na nivou pojedinca. Sistem, mlade I medijski neinteresantne drze na nivou na kom se svaka drustveno korisna aktivnost ili gasi ili jedva opstaju. Amaterski sportovi nikog ne zanimaju, a mocnici, mediji, sponzori, pa i oslanici se ponasaju kao zaneseni navijaci. Opcinjeni estradnom slavom nekih sportista nista o stvarnoj situaciji ne znamo, ali svi imamo stav. Zato su reakcije na ovaj skandal slabe. A od ucenjene strucne javnosti ne ocekujte nista. Ako progovore ili se iz bilo kog razloga ne dopadaju mocnicima, ostace bez ikakvih sredstava. Ti brutalni pritisci traju godinama, a mi samo znamo da navijamo.
Preporuke:
13
0
8 petak, 19 jul 2019 14:25
Nista ne razumem
A hoce li svi naprednjaci moci da stanu na jedan tako monumentalni stadion? Da moze vodja da im se svima obrati u isto vreme? A umesto vodje mozda i neki drugi funkcioner da im se obraca? Mozda drzavni tuzilac? Ili ministar za prevaspitavanje nevaspitanih?
Preporuke:
11
0
9 petak, 19 jul 2019 18:02
Ah
Odavno se preko sporta mulja a preko infrastrukture peru pare i uzima provizija. Otuda i najava nove megamilionske krađe.
Da smo se oslobodili lopova koji vode državu znaće se jednog dana po tome što će se preispitati svi ovi mutni poslovi i odgovorni kazniti.
Preporuke:
7
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner