Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Donald Tramp: Tereza Mej je "katastrofa", a britanski ambasador u SAD "pompezna budala"

Komentari (13) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 09 jul 2019 15:37
Nadam se da je bagrama
razbucane i OKUPIRANE Srbije jasno zashto Donald uzhiva poverernje ogromne vecine murikanaca.
Smrt globalizmU, Suverenitet i Slobode narodima!
Preporuke:
6
2
2 utorak, 09 jul 2019 15:47
Gangula
Volim ovakve retke istupe iskrenosti od politicara, pogotovu sa zapada! Bravo Trampe, molim te okarakterisi i ovog naseg, tj vaseg Skota sto sedi u Bg:u.
Preporuke:
12
0
3 utorak, 09 jul 2019 16:19
Spiridon
@ Nadam se da je bagrama
razbucane i OKUPIRANE Srbije jasno zashto Donald uzhiva poverernje ogromne vecine murikanaca.
Smrt globalizmU, Suverenitet i Slobode narodima

Mmmdaa, jedan jedini predsednik u američkoj istoriji koji niti u jednom jedinom trenutku nije imao tzv approval rating iznad 50%. Takve kao Tramp vole najviše gejaci po Srbiji, pošto liči na njih prostake i primitivce, američki vojvoda Šešelj...
Preporuke:
2
14
4 utorak, 09 jul 2019 16:21
gandra
i tereza mej je pompezna budala (lepa definicija engleza uopšte)
Preporuke:
11
0
5 utorak, 09 jul 2019 16:22
Spiridon
@ Gangula
Volim ovakve retke istupe iskrenosti od politicara, pogotovu sa zapada! Bravo Trampe, molim te okarakterisi i ovog naseg, tj vaseg Skota sto sedi u Bg:u.

Taj naš je patriJotski moj genija za politiku, u suštini skoro pa brat blizanac Trampu, odnosno na potpuno isti način vlada, samo gde je pamet rekla doviđenja prijatno tu je zemlja srBskih patriJota...
Preporuke:
2
11
6 utorak, 09 jul 2019 16:27
123
Izvesno je da gubi izbore 2020
Preporuke:
2
8
7 utorak, 09 jul 2019 17:02
Aleksandar
Nije da je netacno! Ovo je jeasno cak i jednom zutom klovnu kao sto je Tramp.
Preporuke:
5
1
8 utorak, 09 jul 2019 17:40
Spiridon
@ Aleksandar
Nije da je netacno! Ovo je jeasno cak i jednom zutom klovnu kao sto je Tramp

Pre će biti, da taj isti klovn samo pokazuje po ko zna već koji put svoju narcisoidnu nesigurnost, pa obasipa najprimitivnijim uvredama one koji se usude da ga kritikuju. Cela poenta odnosa sa Amerikom se za vreme njegove vladavine svela, na to koliko ga hvališ i koliko si mu stavio šuške u džepić. Tako smo došli do potpuno fantazmagoričnih situacija u kojima se obasipaju pohvalama najgore moguće psihopate i diktatori, kakvi su bin Salman i dragi Vođa Kim, a divljački napada svako ko se usudi da mu se ne ulizuje dovoljno. Tako da se to što on priča, u suštini savršeno poklapa sa patriJotskim svetonazorom, gde se sve svodi na primitivnu šešeljevštinu odnosno verbalni prostakluk. Posle se naravno svi kao čude otkud u Srbiji voli narod Vučića a bogami i Trampa...
Preporuke:
2
5
9 utorak, 09 jul 2019 18:50
Aleksandar
@Spiridon

Tkz. UK je obican mali vazal SAD i bez obzira kakav idiot i psohopata (a sta bi drugo i mogao da bude) da se nadje u Beloj kuci taj "hire help" koji se vrzma po Vestminsteru ima da slusa tog coveka. A ne da bezobrazno palamudi kao ovaj "Ser" britanski ambasadorski idiot koji nista ne kapira.
Preporuke:
7
0
10 utorak, 09 jul 2019 20:59
Ameri biraju...
... sve starije i starije ljude da vode politiku.

Oni su, izgleda, još gluplji od nas.
Preporuke:
0
0
11 sreda, 10 jul 2019 05:59
Vlada1 @ Spiridon
Slažem se u potpunosti sa opisom kulturnog modela koji predstavlja Tramp.
Ali,pogledajmo i drugu stranu površnog pogleda na svet,život,društvo,pogledajmo taj kulturni model koji je vulgarne primitivce i stvorio kao alternativu,uzdigao do tog nivoa.
Ta druga grupacija,jako dobro umrežena u vreme demokrata ,koja se služila tim novim načelima i oslanjala na "ohrabrivanjem" svakavih "boraca i borkinja" za "ljudska prava" da ih je obesmislila do te mere da je važnije koliko ce se javnih ličnosti javiti sa pričom "da ih je tata seksualno zlostavljao kada su bili mali" nego da se ta pojava stvarno suzbije,sa "borbom" za prava žrtava ratova koja se svodi na profesionalne narikače,borbom za "pristojno" drustvo tako sto se trazi uvodjene verbalnog delikta a normalan, pristojan čovek razmislja da povede advokata sa sobom ako hoce da upozna devojku...
U slučaju pokusaja argumentovane rasprave sa takvima pristojni ljudi nemaju šanse...
Preporuke:
1
0
12 sreda, 10 jul 2019 06:10
Vlada2@Spiridon
...što zbog monopola tih grupacija kada je medijski prostor u pitanju ,što zbog toga što je reč o dogmatama,koji svoja plitke ,povrsne stavove zamenjuju fanatizmom karakterističnim za komuniste nekada ili islamiste - oni svoju "ideologiju" prihvataju kao veru.
Normalne,gradjanske opcije,bilo da su levica,desnica ili centar nisu bile u stanju da komuniciraju polotički sa njima jer svaki argument pred "verom" nije bitan.Odmah etiketa (fašista nor.) i gotovo.
E,onda su isplivali primitivci kao Tramp i tuku ih sličnim oruzjem - "argument nije bitan ,ja mislim da je čovek budala" .Kako na to da odgovore? Njihovo "Selicu se u Kanadu ako Tramp pobedi dobilo je adekvatan odgovor - pali brate narodnjaci su zakon".
Dakle - praznina,površnost ,nedostatak sadrzaja sa obe strane i pobedjuje medijski atraktivniji.
Još Dučić je primetio da za modernog čoveka nema dobrih i loših već zanimljivih i dosadnih.Tada.A vidi sada?!
Preporuke:
0
0
13 sreda, 10 jul 2019 06:19
Vlada3@Spiridon
Nije strašno što postoje i ti fanatici i prostaci.Postojali su uvek.Ne brine mnogo sama činjenica da su oni sada kreatori modela ponašanja,koliko ono što se nazire iza toga.
Političari su spikeri elite - uvek bili.Oni argumentima brane stanovišta jedne,druge, trece elitne grupacije i mi gledamo debate pa kao biramo...
Činjenica da su postali klovnovi ,da argumenti vise nisu bitni jer imamo dogmu sa jedne i prostakluk sa druge moze ukazati na to da planove te elite vise normalan političar ne moze našminkati tako da bude lepa prosečnom gradjaninu.Pa hajde da bude zabavna ...E ,to već zabrinjava.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će crnogogorski „Zakon o slobodi veroispovesti“ biti povučen?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner