Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Goran Vesić: Poplave su prirodne nepogode, Đilas je bednik koji laže ovaj narod, koristi nesreću za prikupljanje jeftinih političkih poena; Grad uvodi sistem javnih bicikala, prioritet su nam pešačke zone i biciklisti jer je to civilizacijsko dostignuće

Komentari (11) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 25 jun 2019 13:54
.....
Đilas je genijalac u odnosu na vas
Preporuke:
26
0
2 utorak, 25 jun 2019 13:56
rlementarna nepogoda
Pa kad ste toliko uložili u kanalizaciju,kako si ti isplivao?
Preporuke:
39
0
3 utorak, 25 jun 2019 14:32
Aleksa
lopovi i lažovi sa vučićem na čelu su političko-društveno-ekonomsko-kulturna nepogoda, orkestrirana od svetskih moćnika sa Zapada. šta je pogubnije i gore?

gori ste bre od poplave ološ-vesiću
i gori i gluplji od podzemnih voda i kanalizacije,
koje ima gde da se vrate.
izlili ste se posledice komunističkog i brozovog silovanja Srba na Srbiju i nažalost pošto nemate gde sa svojom politikom - posle nas potop, sva je verovatnoća da ćete da u odlasku da pustite i krv ljudima, koliko god se druga strana trudila da do toga ne dođe.

ne bi ti ološu mogao da prismrdiš odgovornoj poziciji, a kamoli da vodiš Beograd, da te ne štite mafijaši i kad nas i na Zapadu.
Preporuke:
22
0
4 utorak, 25 jun 2019 14:54
Zabrinuti
Dojucerasnji saborci iz Ds-a, raspravljaju o infrastrukturi i o projektima vezanim za polave bla bla bla Skoro dve decenije ste vladali, vecina gotovo bila 100% u Skupstini, dodjoste sa pricama o biblijskim razmerama unistenosti ne samo Beograda, vec i Srbije pod crvenima. Vi, zuti, ste bili jedini spas Srbiji. I, dan danas, posle dvadeset godina vlasti, jos uvek raspravljate o elementarnim stvarima, kisnoj i fekalnoj kanalizaciji u prestonom gredu, a istovremeno trabunjaju narikace o digitaclizacijama, industrijskim revolucijama, nikad boljim rezultatima u fiansijskim budzetima, a odmah istog dana neka druga narikaca ushiceno najavljuje kredite za projekte te i te. Aman, Beograd, moj grad, grad u kojem sam studirao i sa ponosom mogu reci da sam i ja Beogradjanin, ne lici na onaj grad kada sam ja u njemu boravio. sada, kada ponekad dodjem, ne prepoznajem moj Beograd. Unistava se sistematski od strane potsveta koji je isplivao da odlucuje o Gradu Odlikovanom, o Gradu Muceniku. Pih!!!
Preporuke:
3
2
5 utorak, 25 jun 2019 16:40
B@lkanski špijun digitalizovani
Teškog srca moram donekle da se složim sa Vesićem a u vezi Đilasa. Pa Vesić je bio visoki funkcioner u DS-u dok je Đilas bio u istoj partiji. Odgovorno tvrdim da je i tada Vesić bio kreten kao i sad ali tada to nismo čuli od Đilasa, tada je Vesić bio dobar. Zato ljudi, Vesić i njemu slični su došli na vlast zahvaljujući DS-u, pa teško da nas Đilas i njegovi partijski drugovi sada mogu izvaditi iz ovog mulja u koji su nas zajedno doveli i jedni i drugi. Srbiji su potrebni novi, obrazovani, pošteni i neokaljani ljudi. Tu mesta nema ni za Vesića, a nažalost, ni za Đilasa.
Preporuke:
9
2
6 utorak, 25 jun 2019 16:59
Causa Spectandum
Bog se dragi na srbe razljuti ...
Preporuke:
9
0
7 utorak, 25 jun 2019 17:59
Život je negde drugde?
Sa ovakvima, kao što je Vesić i gazda mu, život sigurno nije.

Dakle, braćo. Kupi prnje i beži što dalje odavde.
Preporuke:
4
0
8 utorak, 25 jun 2019 18:26
Priroda je bednik koji unistava ovaj narod, ona koristi nesrecu za skupljanje jeftinih politickih poena za opoziciju - uhapsicemo prirodu!
Vesic protiv Djilasa, Tadic protiv Vucica - udarila bitanga na bitangu! Tacno je da je Tadiceva DS iznedrila SNS, i da je Tadic svojom autokratskom i antisrpskom politikom dao primer Vucicu, koji ga je, naravno, daleko nadmasio! A ovaj Vesic sto lupeta o prirodnim nepogodama - hoce li sutra isto govoriti kad pocnu prokisnjavati stanovi, npr. u Beogradu na vodi?! Nisi ti meteorolog, tvoj posao je da gradis i popravljas infrastrukturu, kanalizaciju i sve ostalo! Ali, jest, Vesic i Mali i Vucic kupuju skupe jelke, spremaju gondole, seku stabla ruse sta stignu - pa kad malo jaca kisa udari kriva im priroda!? Pa, hapsite onda, sta cekate! Nastavite da secete, kopate, rusite, imate blagoslov od EU, ta antisrpska SNS+DS ekipa udarnicki radi na razaranju Srbije! A Kosovo biste i jedni i drugi najradije dali - juce! Jos jednom: nije samo SNS krivac za stanje, jer na vlasti imamo najgore kadrove iz SNS-a i DS-a, na celu sa najvecom bitangom u istoriji politike, ime mu je Aca Kanalizacija!
Preporuke:
5
0
9 utorak, 25 jun 2019 20:32
Smrdljiva lažovčina
čovek plivao ulicom kao rekom za vreme jedne od poplava

Kakva lažovčina! Čovek je plivao ulicom (svi se sećamo tog snimka) u poplavama 2014. godine, a tada je bila na vlasti SNS! Mladić je plivao ulicom i u ovim najnovijim poplavama na Novom Beogradu! Da li će Vesić reći da je trenutno Đilas na vlasti u Beogradu?!?!
Preporuke:
2
0
10 sreda, 26 jun 2019 00:13
Vesić je car
damo posle 202 godine otkako je izmišljen bicikl posta je "civilizacijsko dostignuće" za narpednjake.

Kad sam ja bio dete, ako nisi znao da plivaš i voziš bicikl bio si "pola čoveka" ali tada su se bicikli vozili u školu ili na posao jer nije bilo javnog prevoza.

Čak sam i godinama išao na Adu biciklom dok nisu prestali da prave bicikle za muškarce i počeli da prave bicikle za ove transrodne" koji se spremaju za oeraciju promne pola sa muško u žensko.

Jer noramlan muškarac ne može da vozi te Brnabićkine i Vučićeve bicikle
Preporuke:
0
0
11 sreda, 26 jun 2019 00:57
Goolag Boring!
Drug komesar za glavi grad sfrj je ocekivao nevreme - njegova zamisao o gondoli je samo pocetak, on zna da ce BGD usled klimatskih promena postati Venecija. WC-cija.
Do tada kupujte karte ,punite gradski buzet i uzivajte u viznji velelepnim metroom Aleksandar Istorijski. Lopov. Lazov. Ubica. Buducnost Srbije - ali za komuniste, ne za logorase.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner