Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Pirko Turpijenen: Račak nije samo tragedija Srba i istine, nego i sramota Finske

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 19 jun 2019 09:00
oprostiti Martiju što nas sartro
A mi i dalje trpimo posledice po državu,narod,zdravlje,ponos,istoriju.
Za Nobelovu nagradu"za MIR!?"se i dalje predlažu komformisti iz elite(sekte)odabranih,kao nagrada,plata,možda kompenzacija za nanetu"unutrašnju bol i traumu"dobitnika.
Preporuke:
16
0
2 sreda, 19 jun 2019 10:11
bez sekiracije
Račak je samo izgovor, za unapred najavljeno bombardovanje SRJugoslavije još od Dejtnoa, da bi najveći izdajnici Milošević, Mira Marković, Šešelj, Vuččić, NIkolić Dačić...

ostali na vlasti jer su "morali da kapituliraju" tj (za infantilne) da "pobede mirom"

Za 10 godina diktature i strahovlade Mire i Slobe sem Šešelja i članova SPS niko nije izvadio oružje u Beogradu, jer su sve službe bezbednosti bile u zaštiti režima poludelih komunističkih diktatora.

Zato se na KiM pojavilo 20000 naoružanih terorista, za vreme Miloševićeve "srpske liste" i "kosovo je srce srbije"

Naravno Vučiću, DAčiću i Šešelju ne pada na pamet da objave presude Ojdaniću Pavkoviću, Lazareviću koji su osuđeni za mnogo strašnije zločine od "račka"

koji su takođe "mogli da budu iskorišćeni" za bombardovanje.

Bombardovanje se očekivalo još od kapitulacije u Deljtonu, samo infantilni i debilni to nisu videli
Preporuke:
3
40
3 sreda, 19 jun 2019 10:43
Milan Rakic
Eh, da se nadje i poneki srbin ovakav... Istina-i samo istina. Ne Njegova istina. Trebamo biti ljudi, ali to je teško kada je "prodalo dupe dušu".
Preporuke:
17
0
4 sreda, 19 jun 2019 11:00
Nista ne razumem
Na osnovu objavljenih slika zrtava i nacina rada jedne strane zemlje, koja je dokazano bila ukljucena u subverzivne aktivnosti protiv Srba, da se postaviti sledeca teorija. Albanci su se nalazili u koloni, pre nego sto su bili ubijeni iz zasede unakrsnom vatrom. Podstaknuti su da napuste selo od strane ekipe kojoj su verovatli. U njoj je bilo stranaca i Albanaca. Ova ekipa je izvela Albance iz sela obecavajuci im siguran prolaz i zasititu, a onda ih usmerila prema egzekutorima. Druga ekipa je cekala u zasedi i izvrsila je "napad pod laznom zastavom" kao povod za bombardovanje Srbije. U ciju potvrde ili negiranja teorije treba odgovoriti... da li su na licu mesta nadjene caure? Kojim kalibrom su ubijene zrtve? Da li se moze dokazati unakrsna vatra? Da li su zrtve bile nastradale na tom puteljku ili su bile pomerane?
Preporuke:
7
0
5 sreda, 19 jun 2019 11:32
Živela Republika Srpska
bez sekiracije
Bombardovanje se očekivalo još od kapitulacije u Deljtonu.Milorad Dodik:"Slobodan Milošević je za Srbe učinio što niko drugi ne bi, sa ove vremenske distance moram veoma jasno da kažem da je, sa istorijske strane gledano, uloga Slobodana Miloševića i Srbije sa stanovišta Srba u Republici Srpskoj bila veoma pozitivna . Čak i mnogi, godinama uključeni u realizaciju Dejtonskog sporazuma, ne bi uspeli da postignu ono što je postignuto pod vođstvom tadašnjeg pregovaračkog tima, koji je predvodio Slobodan Milošević u samom Dejtonu.Milošević svojim potpisom stavio Srbiju da bude garant Dejtona koji čuva opstanak Republike Srpske.Ne možemo zaboraviti tu pozitivnu ulogu, koju je imao Slobodan Milošević, kada je u pitanju sudbina srpskog naroda i stvaranje Republike Srpske. Dejton je nama u Republici Srpskoj dao mogućnost da gradimo svoju stabilnost i subjektivitet koji, uprkos permanentnom pritisku svih ovih godina, dosledno branimo - rekao je Dodik
Preporuke:
17
4
6 sreda, 19 jun 2019 12:00
nezadrživo srljanje u progres
A naša deca uče Istoriju iz udžbenika u kojima piše da su Aljbanci starosedeoci a da su Srbi uljezi koji su izvršili etničko čišćenje i genocid (autor Mihaljčić)
Preporuke:
13
1
7 sreda, 19 jun 2019 12:38
penzioner Cviko,
Ništa od svega što piše Turpjenen. Jedini pravi način da Fincima proradi svest, jeste njihova odluka da Srbiji plate ratnu odštetu u iznosu 10% od nacionalnog budžeta, onoliko godina koliko je proteklo od bombardovanja do godine donošenja odluke. PDV i kamate im opraštamo.
Preporuke:
5
5
8 sreda, 19 jun 2019 17:30
Lupetanje o svesti i savesti
penzioner Cviko,
Ništa od svega što piše Turpjenen. Jedini pravi način da Fincima proradi svest, jeste njihova odluka da Srbiji plate ratnu odštetu u iznosu 10% od nacionalnog budžeta, onoliko godina koliko je proteklo od bombardovanja do godine donošenja odluke. PDV i kamate im opraštamo.

A gde je tebi svest (mislio si valjda SAVEST), Cviko?! Znas li ti sta je to uopste, ili je meris u dzepu? Ova velicanstvena zena bori se za istinu u sistemu koji namerno proizvodi laz, bori se protiv finske zvanicne politike na isti nacin na koji se ovde retki pojedinci bore protiv opake drzavne politike koju vodi u Srbiji kvisling Vucic! A ti bi neke pare - kome da ih Finci daju, lopovu Vucicu?
Gospodji Turpijenen nakon do poda! A ti, Cviko, sam si sebe svojim nikom opisao!
Preporuke:
8
2

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner