Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Edi Rama: Sanjam o nečemu većem, ali to nije velika Albanija, već velika EU sa Srbima, Makedoncima i Albancima u njoj

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 12 jun 2019 09:48
ojha
živ je tito umro nije dok je "srba" iz "srbije" i šiptara iz albanije.

Ramo druže naš, tu smo te čekali da sanjaš naš san i san najvećeg sina nas srpsko-hrvatskih svovenaca

Balkansku konfederaciju, jer smo zato i dali bugarima i šiptarima Južnu i Staru Srbiju, da bi naš voljeni drug tito mogao da bude predsednik balkanske konfederacije.

Ali eto Dimitrov ode kod našeg najvćeg Rusa Staljina pa se okliznu na radioaktvini izotop i umre od posledica zračenja, ali duh "balkanske konfederacije" još uvek živi u nama Titovim pionirima, goranim, akcijašima, skojevcima, komunistima te smo nastavili i posle smrti druga tita da pomažemo stvaranje "balkanske konfederacije" priznajući državu bugara i šiptara makedoniju a priznaćemo i državu šiptara kosovo, pridodaćčemo i Srbiju do linije Niš - Bajina Bašta samo da se ispni san.

*iveo drug Tito i komunistička partija
Živeo drug RAma i balkanska konfederacija koja nije velika labanija kao što će zlobnici da tvrde
Preporuke:
2
0
2 sreda, 12 jun 2019 10:05
Bosanac
U tom društvu profašističkih Sjedinjenih EU zemalja mislim da Srbiji nije mjesto. Čeda bi mogao da ti se pridruži, ako je još uvijek Srbin.
Preporuke:
2
0
3 sreda, 12 jun 2019 10:06
ZORAN
Konačno i od Edija Rame nešto mudro. EU je sa Balkana primila Sloveniju sa 2 miliona, Hrvatsku sa 4,5 miliona, Rumuniju sa 26 miliona, Bugarsku sa 8 miliona i ranije Grčku sa 10 miliona stanovnika,Ukupno 50 miliona. Ostale su BiH sa3 miliona, Srbija sa 8 miliona (sa KiM), Crna Gora sa pola miliona i Makedonija sa 2 miliona,ukupno 13,5 miliona.Znači da je ogroman deo Balkana već u EU. Ulaskom i ovih zemalja u EU svi konflikti bi se daleko lakše rešavali i EU na svojim granicama bi imala mnogo manji problem.Rešeno bi bilo i pitanje odnosa KiM sa Srbijom jer bi granice bil enevažne, po principima prava EU bi se vratila imovina prognanih, osudili oni koji su se ogrešili o civilizacijke norme ratovanja i dane nabrajam. Ako EU želi da Balkan zaista ne bude više ''bure baruta'' ovo bi bilo najbezbolnije i najracionalnije rešenje.
Preporuke:
1
5
4 sreda, 12 jun 2019 14:29
Nenad @ Zoran
Preveliki optimizam ili svesno obmanjivanje čitalaca?
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner