Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Jovo Bakić: Protesti "Jedan od pet miliona" u fazi zamiranja pred godišnje odmore, vlast će svakako dati povoda za obnavljanje

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 11 jun 2019 09:42
Mudraci defetisti
Pa Jovo kad si toliko pametan uradi nesto korisno za ovu drzavu a ne samo da pametujes.Kolika je tvoja pamet i delo ako me secanje dobro sluzi podrzao si Belog Preletacevica na predsednickim izborima.O pameti tvojoj dosta ALI NE SIRI DEFETIZAM AKO NISTA KONKRETNO NECES ILI NEZNAS DA PREDUZMES!!!
Preporuke:
19
3
2 utorak, 11 jun 2019 10:03
tri_korne_penal
Jovo je upravo preko podrške Preletačeviću pokazao pamet i doslednost. Jovo je probao sa Borkom pa nije uspeo jer neće da stane iza nečega sa sumnjivim ljudima. Verujem da je sjajan profesor. I verujem da kada bi on seo u neku fotelju gradonačelnika ili nekog ministra - da bi miševi sami pobegli sa tog broda.

Nije on kriv što je Beli postao gnjida, uradio sve što je u kampanji izrugivao ruglu i izdao samog sebe. On je podržao pokret i ideju, a ljudi koji su to nosili su izdali to što su osmislili.
Preporuke:
6
6
3 utorak, 11 jun 2019 14:53
...
Drug Jovo jaše na čelu kolone ne Belom konju. Pegazu Preletačeviću.
Preporuke:
4
2
4 utorak, 11 jun 2019 17:46
Zvonimir Bgd
tri_korne_penal

Kada je to glasanje bilo aktuelno pisao sam ovde da me čudi kako jedan profesor Univerziteta sebi dozvoljava opredeljenje za karikaturu koja je pokazivala sve znake političke podmetačine.
Beli je bio lepljiva insektna traka za hvatanje politički nepismenih glasača radi odvlačenja glasova opoziciji. Deo njegovih glasača bili su brucoši, pored mnogih zezatora koji su smatrali da će ta sprdnja biti korisna.
Ne znam kako svoj profesorski posao radi, ali Jovo Bakić češće nego što bi bilo normalno pokazuje da mu pristrasnost muti razum.
Šta znači njegov eufemizam oko protesta da se radi o godišnjim odmorima? On time umanjuje uzrok bunta, jer ako su građani istinski nezadovoljni životom, kako ih od protesta može odvući "godišnji odmor"?
Veli da će sama vlast "dati povoda za obnavljanje protesta", kao da tih povoda ionako već nema dovoljno.
On ne zna šta govori, ukoliko se ne radi o nečem drugom u vezi sa njim, na šta se ne usuđujem da pretpostavim...
Preporuke:
2
3
5 utorak, 11 jun 2019 18:43
@
Šta znači njegov eufemizam oko protesta da se radi o godišnjim odmorima? On time umanjuje uzrok bunta, jer ako su građani istinski nezadovoljni životom, kako ih od protesta može odvući "godišnji odmor"?


Poenta je baš u tome da većina građana suštinski nisu nezadovoljni, a to čime su suštinski nezadovoljni može i da čeka. Većina radi dva tri poslića, predaju u drž. školama preko nedelje, pa onda vikendom u privatnim, rade paralelno u lekarskim privatnim i državnim ordinacijama, ako su u pravosuđu muljaju sa advokatima, radnici u pelenama trče s posla na posao, nemaju vremena za politiku, novinari i oni koji su umislili da to jesu pišu kolumne, umetnost cveta u vreme bede... I od opozicije se živi.
Zaustavi me danas jedna trudna žena pita da li imam da joj dam 100 dinara da kupi nešto da pojede. Njoj nije do godišnjeg odmora, a ni do protesta, budimo realni.
Preporuke:
4
0
6 utorak, 11 jun 2019 18:58
zato može sve da čeka
Mnogi koji šetaju nisu nezadovoljni poslom i uslovima života, činjenicom da nemamo funkcionalnu državu, već stanjem u medijima i u kulturi i Predsednikom jer se pravi blesav.
Preporuke:
3
0
7 utorak, 11 jun 2019 23:47
Vlada @ Zvonimir bgd
Bili su predsednički izbori.Cilj je bio podici izlaznost.Potpuno je nebitno koliko je dobio glasova Beli a koliko ostatak opozicije - u toj situaciji je bilo bitno uzeti glasove AV i ne dozvoliti mu da prodje u prvom krugu.
Zanimljivo je da Zavetnici.koji su dro SNS izbornog inzenjeringa i koji se pojavljuju kada su pitanju parlamrntarni izbori ,tvrdeci da im je bitno da predstave program tada nisu osetili potrebu "da predsetave program" kako sefu ne bi podigli lestvicu za pobedu u prvom krugu.
Takodje su Albanci bojkitovali iako su imali Čanka koji se javno zalozio za priznanje Kosova - vaznije im je bilo da pobedi Vucic nego da glasaju za nezavisno Kosovo (SNS će to bolje pa zato).
Dakle - Beli nije ostetio opoziciju.Ono sto se desilo je da je medijskim spinovanjrm njegova pojava okrenuta protiv opozicije.
Bakic,po.ogao Borka koliko da se odvoji od DS,Belog da se ne priblizi opoziciji - svojim izjavama ubijao protest kao i zagovarsnjem "vanstranacke borbe". Ist- Vest bridz grupa.
Preporuke:
1
1

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner