Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Izlaganje na sednici Skupštine o KiM (2) – Da li u britanskom parlamentu postoji jedan poslanik koji bi prihvatio nezavisnost Foklanda od britanske krune? Šta to može biti “kompenzacija”za srpsko priznanje nezavisnosti Kosova?

Komentari (38) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 03 jun 2019 10:44
edi
Kada sam rekao: "Ne branimo mi Kosovo, nego Kosovo brani nas", na to se ovde niko nije osvrnuo. Ali to nije bila samo fraza. Zašto? Ne samo iz simboličkih, istorijskih i svih mogućih razloga i značaja Kosova i Metohije za srpski narod i srpski identitet, nego i iz vrlo realnih, praktično-političkih razloga. Ako se reši problem Kosova i Metohije na način na koji to hoće zapadni deo međunarodne zajednice, odmah će nam otvoriti pitanje Republike Srpske. I vi to znate, verovatno, jednako dobro kao i ja. Pa, nije li onda bolje da zategnemo ovde u granicama svojih mogućnosti, ne lupajući u ratne bubnjeve, ali ne popuštajući i ne dozvoljavajući da damo više nego što se mora‚ ne pristajući na to?


Đorđe je noćna mora za Vučića i SNS!
Preporuke:
105
3
2 ponedeljak, 03 jun 2019 10:51
...
Jednom rečiju, Đ.V je RAZVALIO A.V
Preporuke:
99
2
3 ponedeljak, 03 jun 2019 10:52
Milan Savić
Lepo i bojim se proročko upozorenje:

Bez obzira na sve razlike među nama, nemojmo, gospodine Vučiću, da nam se dogodi da ta “Zajednica sprskih opština” na kraju bude neka vrsta kompenzacije za pravno-obavezujući sporazum.
Preporuke:
83
1
4 ponedeljak, 03 jun 2019 10:55
Bravo
Nemam šta da dodam.

Izdvojio bih ovaj deo. Ovo je nešto što treba da bude platforma opozicije u borbi protiv SNS sekte i Vučića.


Da li vi verujete da postoji ijedan poslanik u britanskom parlamentu koji bi prihvatio nezavisnost Foklanda – iili Maldiva – od britanske krune? A šta znači Kosovo Srbiji, a šta su Foklandi za Veliku Britaniju? Bez obzira na sve razlike, nijedan jedini bitanski poslanik ne bi to prihvatio. A kod nas se, pod različitim izgovorima, zapravo provlače, a i ovde smo ih čuli i juče i danas, predlozi kako je Kosovo i Metohija balast kojeg se treba osloboditi.
Preporuke:
72
2
5 ponedeljak, 03 jun 2019 11:16
Milanka
Biju Turci, al bije i Đorđe.
Preporuke:
86
1
6 ponedeljak, 03 jun 2019 11:34
Marija i Sima
Gledali smo prenos. Izrazi lica koje je Vučić pravio dok je Đorđe govorio su sve pokazali. I koliko je Đorđe bio ubojit i tačan i koliko je Vučić izdajnik i lažov.
Preporuke:
90
1
7 ponedeljak, 03 jun 2019 11:48
Suze
SNS + SPS = grobari Srbije!
Preporuke:
69
3
8 ponedeljak, 03 jun 2019 12:23
ja
Šta može biti kompenzacija za priznanje nezavisnosti Kosova i Metohije?Da može slobodno da nastavi da pljačka i ostane na vlasti bar još 4 godine.
Preporuke:
56
2
9 ponedeljak, 03 jun 2019 12:28
sila boga ne moli(žuti započeli,Radikali i socijalisti,pečatirali)
Ništa se oni nisu promenili.
Oni doslovno sprovode instrukcije.
Jer ne može se biti baš tolika budala i to na tom položaju.
I to od dobrovoljne predaje prelaza(svedok za Brnjak)gde je promptno nikao granicni prelaz.
Brnjak su"čuvali"radikali i socijalisti,na inicijativu oficira francuskog bataljona,NIKO nije hteo da pregovara,sat uoči njegovog preuzimanja.
Misteriozno je ponašanje PV(Dačić,Vučić PPV),
"sila boga ne moli".
Neposredni svedok,hejter
Preporuke:
44
2
10 ponedeljak, 03 jun 2019 12:30
Branko Kosanić
.
Čestitam g. Vukadinoviću, vi ste zaista glas razuma i slušajući vas, verujem u vašu ideju da se učtivošću možemo boriti protiv bahatosti. Premda nisam vernik, shvatam vaše nastupanje kao bogougodni stav da treba probuditi dobro u ljudima verom da tog dobra ima u svakom. To dobro se povlači u atmosferi opšteg neprijateljstva koje preovlađuje na svim suprotstavljenim stranama
Preporuke:
51
2
11 ponedeljak, 03 jun 2019 12:50
Ah
Isto priča i Filimonova. Pametnom dosta.

//Anja Filimonova je mišljenja da sadašnji događaji na Kosovu, sa upadom albanskih oružanih formacija na sever pokrajine i hapšenjem Srba, predstavljaju reprizu onoga što se dogodilo krajem leta 2018.
Cilj takvih provokacija je zastrašivanje ne samo srpske javnosti, već i rukovodstva Rusije, i to time da su Albanci „u potpunosti spremni da isprovociraju ili lokalni rat ili odmah treći Treći svetski rat.“
..direktno zastrašivanje Rusije ima samo jedan cilj – da se što pre izvrši predaja Kosova. Time će Vučić ultimativno dovesti Rusiju u bezizlaznu situaciju, objasnivši joj da nema drugog izlaza osim međunarodnog priznanja tzv. Republike Kosovo i dodeljivanja tzv. Kosovu mesta u UN,“
Filimonova je podvukla, kako se na priznanju Kosova „stvari očigledno neće završiti već se aktuelizuje pitanje Republike Srpske..opozicija, iz niza razloga ne može da preduzme adekvatne mere, zato smo svedoci potpune slobode delovanja Vučića, koji vodi region ka propasti"
Preporuke:
50
3
12 ponedeljak, 03 jun 2019 12:52
Nista ne razumem
profesor Vukadinovic briljirao. Razbucao laznog naprednog mesiju i ober prevaranta Bugojanskog agu Murata Mucica.
Preporuke:
60
0
13 ponedeljak, 03 jun 2019 13:01
igranka PV-PPV
Mala dopuna,
onaj(P.V.AV),ko je smenio gradonačelnike četiri srpske opštine na Severu Kosmeta i organizovao izbore po šiptarskim zakonima(naterao ljude ucenama da glasaju)
taj je još pre šest godina prihvatio njihove zakone na celoj teritoriji Kosmeta i prihvatio nedeljivost.
(svedok izborne farse uz prisustvo 200 žandara u civilu,sve sa Dikićem,na glasačkim mestima).
hejter
Preporuke:
47
1
14 ponedeljak, 03 jun 2019 13:44
Kumanovska kapitulacija
. I, o čemu ćemu mi ovde glasati, na kraju krajeva? Da li postoji neki dokument o kojem se glasa, ili samo glasamo o vašem usmenom izveštaju? Da vam nećemo, možda, ovim glasanjem dati opet zeleno svetlo i mandat za neke dalje pregovore na osnovu platforme za koju niko od nas nije čuo, niti srpska javnost zna šta se u njoj nalazi? Znači, teoretski, moguće je unazad podržati izveštaj o prethodnom radu, ali ne shvatam da to može biti i mandat za buduće aktivnosti i buduće pregovore.


Upravo sve to što ste naveli "podrška za učinjeno do sada i mandat za buduće aktivnosti i pregovore, ma šta ti pregovori doneli. Upravo to je smisao obraćanja Narodnoj Skupštini Republike Srbije, da bude saučesnik u pregovorima i da pravno bude sve "čisto" bez krivične odgovornosti, bilo koga kao što je bilo u sa kapitulacijom iz Kumanova.
Preporuke:
29
101
15 ponedeljak, 03 jun 2019 14:52
tri_korne_penal
Đorđe mi je držao vežbe iz političke filozofije, šteta je što je odustao od nauke, ali svojeje znanje investirao na još bolji način za sve nas.

Ovo je efektno! Kulturno, odmereno, otrežnjujuće, ali u centar.
Preporuke:
56
1
16 ponedeljak, 03 jun 2019 16:00
zaludni deda
Da nije bilo predaje Brnjaka i Jarinja , ne bi bili ni taksi 100% , ni prebijanja Srba koji takse nisu hteli da sprovode , ni zabrane kretanja srpskih političara , ni pretvaranje međudržavnih granica Srbije i Albanije u unutrašnje Albanske granice !
Preporuke:
44
2
17 ponedeljak, 03 jun 2019 16:04
penzioner Cviko
Svaki pravni odnos je u osnovi obavezujući. Zato je fraza "pravno obavezujući" glupa a osmislili su je nepismeni ljudi sa diplomom pravnika. Kada se odnos ne odvija nema ni pravne obaveze. Zbog toga taj nesrećni "Briselski sporazum" treba odbaciti jer ga druga strana ne primenjuje. Ne vidim ni jedan razlog da ih molimo da taj sporazum primene. Zašto ne primenjuju? Zato jer je njihova moć u američkom topuzu kojim nam mašu nad glavom. To ne može da traje do veka. Drugo, svaki sporazum koji je u suprotnosti sa Ustavom Srbije je pravno ne važeći. Ne mogu istovremeno u istoj državi egzistirati dva pravna akta iste snage. Isto tako "tkz. "Briselski sporazum", ne može biti iznad Rezolucije 1244 koju su donele UN. Zašto Vučić nije sve akte potpisane pre njegovog i Tominog dolaska na vlast poništio? U izbornoj ponudi on su se obavezali na to i NIŠTA. Skupština pretprošlog ponedeljka bila je cirkus a "izveštaj" je pravno besmislen i neobavezujući. obzirom na ozbiljnost OSTAVKA vučića je JEDINO rešenje.
Preporuke:
50
1
18 ponedeljak, 03 jun 2019 16:16
ZEMUNAC
STA moze biti kompenzacija za priznanje Kosova?Nobelova nagrada ZA MIR GDINU TACIJU i gdinu Vucicu.A i obecao je gdinu Pensu,pa ga je ispratio do IZLAZA iz BeLe KUCE,kao pravog pobratima!
Preporuke:
36
1
19 ponedeljak, 03 jun 2019 16:28
MILOSRDNI ANDJEO
Sta bi stari VUCIC rekao novom VUCICU je da je najgori I NAJODVRATNIJI iZDAJNIK.NO UCENJEN JE OD SAD,A DOMACI ZADATAK JE DOMACI ZADATAK!Ako NE PREDA KOSOVO,RIZIKUJE DA IZGUBI ZASTITU OD SAD I EU.No NIKADA SE NE ZNA,moze on i sada da promeni SVEST,jer iako je ucenjen,nije dobio,za potpis u BRISELU i SEV.KOSOVO koje su IZDAJNICI predali, cak ni Zajednicu SRPSKIH OPSTINA.A bez EU,samo bismo izgubili VIZE za zapad,a ionako nam i preko tog bezviznog rezima,maltretiraju na granicama nase gradjane.Iz JUZ.AMERIKE,na primer,mora se prvo vratiti u Srbiju avionom,pa tek onda ici u Madrid,Minhen ili Pariz.EU nije iskreni prijatelj ovog naroda,a SAD koje su stvorile KOSOVO jos manje.To sa taksama je u dogovoru sa SAD i najbolje bi bilo dati najhitnije RUSIMA vojnu bazu,i odloziti put u EU za deset godina!
Preporuke:
41
0
20 ponedeljak, 03 jun 2019 19:44
aleksandar
Bravo Vukadinoviću. Najzad prave reči u pravo vreme, o suštini.
Još da ste mu postavili eksplicitno pitanje da li ostaje pri zakletvi koju je dao na (pominjanom) jevanđelju i tražili da Vam odgovori sa da ili ne. Da ostane za istoriju dokaz o veleizdaji, o prevrtljivosti, o laži, pokvarenosti, o bolesnoj ambiciji, o nepostojanju bilo kakvih moralnih skrupula. O gubljenju časti čoveka koji se ne tako davno gradio za najvećeg "nacionalistu i patriotu", a sada se pretvorio u tragikomičnu gamižuću karikaturu koja je preuzela "politiku" svojih "novih najboljih prijatelja" - Čede, Srbljanovićke, Biserko, Čanka, Jelene Milić, Prokića, Volfganga Draškovića i mnogobrojnih sličnih egzotičnih europskih paramecijuma.
Ima neke božije pravde u činjenici da će upravo ovaj protestantski makijavelista, moralni pigmej i gmizavac ostati u istoriji zapamćen jedino po tome što je "priznao" ono što Srbi priznati ne smeju nikada.
Preporuke:
42
0
21 utorak, 04 jun 2019 02:15
Zvonimir Bgd
U nekim pitanjima nisam uvek bio saglasan sa našim domaćinom na ovom forumu, g.Vukadinovićem.
Moram, međutim, priznati da se ne sećam nikog u dužem vremenu unatrag, koji je ovako argumentovano moćno nastupio u Skupštini!
Ovo je, po meni, do sada najbolji govor g.Vukadinovića. Taj govor i argumentacija su jasni, precizni i potkrepljeni činjenicama.
Pitanja narodnog poslanika svoju razložnost i jasnoću postižu kroz 3 najbitnije komponente: politiku, pravo i moral.
Ono što posebno cenim kod govornika je njegova stroga disciplina u vezi sa formom govora, kulturom dijaloga i razložnom diskusijom. On sebi ne dozvoljava izlive nekog mogućeg ličnog animoziteta, potcenjivanja druge strane, ciničnog ili uvredljivog dociranja i sl. Time je njegova pozicija samo ojačana i otklonjena svaka lična slabost, samim tim i izgovori i zamene teza druge strane.
Takvo politički konsekventno držanje izoštrava kritiku i drugu stranu stavlja pred znatne probleme u vezi sa konkretnim odgovorima. Zato oni i izostaju.
Preporuke:
36
3
22 utorak, 04 jun 2019 10:55
@Milanka
duhovito; bravo za komentar...
Preporuke:
17
1
23 utorak, 04 jun 2019 11:25
Heporobljeni Srbin
Potpuno se slažem sa gospodinom Đorđem. Potpuno je, čovek, u pravu! I kada ih Šiptari budu natrtili, oni će i dalje aplaudirati Vučiću!
Preporuke:
34
12
24 utorak, 04 jun 2019 14:23
Bojan, Priština
Dosta često pratim šiptarske televizije, na kojima za razliku od naših ima često političkih debata, kao i njihove novine.

Do sad se samo naziralo a sada je već neformalno isplivalo o čemu se pregovarao - barem sudeći po njihovim izvorima.

A to je sledeće :

-Podela na Ibru, i 4 severne opštine Srbiji, Gazovode na upravu Natou.

-Za opštine južno od Ibra, Zajednica srpskih opština, i specijalni status za neke manastire

-Nekih 5 do 7 sela u opštini Preševo, koje su nekad navodno bila u gnjilanskom srzu, opet priključiti Gnjilanu

Dalje, da Srbija, bar u prvo vreme, ne prizna eksplicitno šiptare ali da ih pusti u UN i da to dogovori sa Rujama i Kinezima
Preporuke:
15
3
25 utorak, 04 jun 2019 14:35
Bojan, Priština
2
AV to ne može da sprovede jer su Srbi deklarativno protiv priznavanja zločinačkog učinka šiptarima a i zbog toga što svaki kraj zemlje im po nekoliko rubnih opština koje bi mogle neke druge manjine da potraže po šiptarskom receptu - pobuni se, podigni na oružje, obrati zapadu za zastupništvo - i Beograd će te priznati kasnije ili pre.

Sa druge strane to neće ni arnauti, poslovično nezajažljivi, navikli da im ko ludom detetu sve udovoljavaju, nebi ni sever da daju.

Jer , Kosovo iako prostrano, realno je jako malo. Da im Srbija bude u severnoj K. Mitrovici i Merdarama, pa još i ta zajednica srpskih opština, koliko god bila bez perspektivna - njima je to mnogo i uliva im strah za buduća vremena koja će sigurno doći i biti drugačija od ovih.
Preporuke:
17
4
26 utorak, 04 jun 2019 14:45
Bojan, Priština
3
Rezime, po nekom mom razmišljanju.
Sada je bitno da ne bude rata.

Jer trenutno je u svetu neka faza gde zapadne zemlje koje vladaju svetom, i istočne koje nastoje da tu vlast podele, pa možda i da prevladaju - sada odmeravaju snage mahom na terenu manjih zemalja.
Nebi smeli da dopustimo da naša zemlja bude taj teren.

Sa druge strane, ratovati se mora. Preveliki je spor među nama i arnautima, mnogo se nevine krvi priš i proterivanje Srba Arnauti su presudili zajedničkom životu.

Treba stvoriti uslove da se kada dođe dan ta akcija sprovede na brz i bezbolan način, jer nažalost trećeg nema, ili ono ili mi. Ja mislim da je po pravdi da to budemo mi i da naša zemlja opet bude naša u punom smislu.
Preporuke:
26
3
27 utorak, 04 jun 2019 15:24
Heporobljeni Srbin & Bojan, Priština - 1
Smrdljiva bitanga izdajnička! Lepo je čovek napisao o čemu lažljivac "pregovara" sa Šiptarima. Poruka narednim vlastima: Ne bude li satrap zaglavio tešku robiju do kraja života, bez prava na pomilovanje, Srbija više ne postoji! Još više je debil zaslužio, ali neću da kažem.
Preporuke:
26
2
28 utorak, 04 jun 2019 16:42
ANALITICAR
Veliko hvala gospodinu Djoletu Vukadinovicu, brilijantnom analiticaru, coveku, rodoljubu i narodnom poslaniku. Sveti Djordje ubija SNS azdaju (izdaje).
Preporuke:
22
3
29 utorak, 04 jun 2019 21:39
Causa Spectandum
@ ...
Jednom rečiju, Đ.V je RAZVALIO A.V


Pogresilili ste. Svako moze AV-a da razvali, a ono sta mu je Djordje uradio, tesko se moze opisati.
Recimo ovako:
AV je prvo preziveo atomski udar, nekako, pa ga je udario brzi voz, a onda je dobio batine od Formena i Tajsona zajedno, dok se na kraju okliznuo na cuvenu koru od banane, svog politickog oca i uzora, poludelog Voje.
Preporuke:
14
2
30 utorak, 04 jun 2019 21:59
MP 1
Ako se pominje na Siptarskoj tv da Srbija prihvati da dogovori sa Rusijom i Kinom da se ne protive KIM u UN = stvarno vrhunac apsurda. Ali moguce da je bilo trazeno. Problem u startu je sto pristup Srbije evo vec sedam godina ne valja. Moglo je dosta da se uradi za sedam godina samo je Vucic bio zauzet otimanjem vlasti i autokratijom, a ni to nije uspelo. Ne ide kod kuce, ne ide sa Siptarima. U svemu je krajnje los. Moze da zavrsi kao Milosevic na kraju balade.
KIM ne moze da bude nezavistan cak i kad bi Srbija to pristala. Nezavisnost kosta. Ova imaginarna NEzavisnost ne moze da se gradi na kriminalu. Ono sto bi Nemci, Austrijanc, Englezi, neki SAD koji podrzavaju laznu nezavisnost je da izvuku makar deo od onog sto su ulozili, i da sve druge troskove izgradnje "nezavisnog" KIM navale na Srbiju..e sad mislim da to ne ide bas kako su mislili. Makron se nije izjasnio, od toga zavisi buduci tok razgovora pod uslovom da g Trump kaze da ga ne interesuje sto je vrlo moguce
Preporuke:
10
4
31 utorak, 04 jun 2019 22:09
MP 1
Posle onog spekulisanja sa demografijom u skupstini, valjalo bi da javnost zna ko zivi na KIM.
KOliko ima Siptara? koliko ima Srba? oko 200 hiljada? manje? Siptari tvrde da Srba ima oko 150K recimo da su namerno smanjili. Siptara na KIM ima navodn oko 1,9 miliona tako pise u zvanic. pod., a pitanje je koliko ih stvarno ima. KIM je sa Moldovom medju najsiromasnijima. ALi je nejasno koliki je gdp po glavi. Srbija treba da ima daleko preciznije podatke i to ne vlast koja krije nego oni koji zele ozbiljno da se bave mogucim resenjima za KIM.
Srbija da je htela mogla je raznim programima da pomogne makar Srbe, ali nije to radila, ova vlast je bila zauzeta "drugim aktivnostima", a ovamo kazu da su komptetentni da resavaju probleme. jasno je jos od prvih radikalskih divljanja u Srbiji da takvi samo proizvode probleme i to zajedno sa sps-om dok je demokrate i g17 najvise zanimala politicka i finansijska moc na lesu stare drzave. Sto se onda cudite kakav stav imaju druge zemlje prema Srb
Preporuke:
13
4
32 sreda, 05 jun 2019 00:21
Bojan, Priština
@Neporobljeni Srbin

Ko god bi došao na čelo morao bi da pregovara, jer su nas doveli do stanje da nemamo drugih mogućnosti.

Ali se ne mora zemlja ponižavati i upropaštavati.

Zemlja u kojoj 24 sata idu rijaliti programi na tri kanala sa nacionalnom frekvencikom već godinama bez prekida, zemlja u kojoj se svi resursi prodaju strancima, tajkunima, špekulantima, zemlja u kojoj cveta nepotizam i najnegativnija selekcija usled koje mladi odlaze van a ovi koji ostaju gube veru u srpstvo, veru koja je vekovima pod latinims i Osmanlijama tinjala - takva zemlja ne može da vrati svoj Kosmet.

I šiptari pregovaraju, ali ne čase ni časa da Srbe napadaju, kradu sve od stoke do pokućstva, samo da nas najure do zadnjeg.

Mi smo mogli da podignemo Trepču Sever u kojoj su mogli da se zaposle bukvalno svi Srbi sa KiM.

Našim privatnici je moglo da se naredi da firme za uvoz i distribuciju srpske robe drže lokalni Srbi sa severa ili juga a ne Albanci itd, ali kod nas nema strategije...
Preporuke:
15
3
33 sreda, 05 jun 2019 01:02
Sima
Hvala Đorđe!

SNS i Vučić pokušavaju da slažu sami sebe. I skoro da počinju da veruju da su se slagali.

Ali Srbija je pretrpela još veće neprijatelje, pa će pretrpeti i ove.
Preporuke:
12
2
34 sreda, 05 jun 2019 09:05
Bojan, Priština
I još jednu stvar moram da kažem, ne u odbranu AV Ava,nego što se prosto poklopilo sa njegovom pozicijom.


Arnautima generalno odgovara da se postojeće stanje na terenu formalizuje i da zatim krenu u veliku Albaniju.

Ali brine ih potencijalni razvoj situacije ako to dovede do krize.

A svesni su d na duže staze Srbi cure, d uvek mogu da ih maltretiraju, sprovode akcije Rosu ili 17 mart, da vršljaju duž admin linije usled čeg su se sva kuršumlija sela već raselila. A kada ode i poslednji Srbin sa Kosmeta, eto im na dlanu Novi Pazar, Tutin i "Sandžaka" ЅЅkoliko god mogu da zgrabe.

Tako da bilo bi dobro da čuvamo pozicije, da nedamo institucije Srbije i održavamo taj zamrznuti ko flikt, ali sve je to kratkoročno i nema puno razlike d li će AV potpisati nešto ili ne.

Nas ček dan odluke da li ćemo da oslobodimo Kosmet ili ne.
Preporuke:
13
2
35 sreda, 05 jun 2019 12:35
Heporobljeni Srbin & Bojan, Priština
Možeš ti da izigravaš Gandija i mirotvorca, i da braniš Vučićija do mile volje, ali sa Arnautima moramo ratovati kad - tad! Ako uopšte mislimo da zadržimo Kosovo i Metohiju, a i ostatak Srbije, jer su Arnauti pokazali da su nezajažljivi! Svidelo se to nekome, ili ne. Potpuno svesno se zaboravlja na 250.000 proteranih Srba posle 2. svetskog rata kojima je ZABRANjEN POVRATAK, a Arnauti DOSELjENI na KiM iz Albanije, nego se barata samo sa sadašnjih 250.000 proteranih Srba! Sa prethodno proteranim Srbima, to je okruglo 500.000 proteranih Srba! A i dalje se svesno to krije! Počinjen je klasični genocid nad Srbima! Zašto i ko to radi? To KRIJU SRBI i, naravno, Arnauti! A zaboravlja se da je i više od pola Albanije bilo srpsko, pa su Arnauti to uzeli na isti način kao što pokušavaju da sada otmu i KiM!
Preporuke:
6
3
36 sreda, 05 jun 2019 14:19
samo pitam
U pravu ste g. Vukadinoviću i šta predlažete?
Preporuke:
6
1
37 sreda, 05 jun 2019 15:38
Bojan, Priština
@Neporobljeni Srbin

Ne izigravam Gandija, ja sam pre tebe napisao da je sa šiptarijom rat neizbežan ali da se moraju stvoriti okolnosti, podići vojska i narodni duh koji je potpuno poljuljan usled nezapamćene medijske agresije, kojoj smo izloženi od od 5 oktobra iznutra, a pre toga i istovrsnom agresijom i spolja.

Agresijom koja je učinila da Srbin više ne bude svetosavac kojem je uzorni arhitip Karađorđe, nego nekakav građanista, evropski potrošač, kapitalistički prosti pojefinac-konzument i žitelj kolonije, banana Republike.
Preporuke:
9
3
38 sreda, 05 jun 2019 19:05
Neporobljeni Srbin & Bojan, Priština
Iskreno se izvinjavam, ali nisam video da ste rekli da je rat sa Arnautima, na žalost, neizbežan.
Preporuke:
8
3

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner