Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Vuk Jeremić: Skandalozan izveštaj Kancelarije za Kosovo i Metohiju, dokaz je šarlatanskog odnosa vlasti prema svemu, pa i prema pitanju Kosova

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 24 maj 2019 21:32
Srbin100%
To Vuce, reci im.

Vucic ce ostati upamcen kao nesposobna izdajica za vjek vjekova!

Treba to stalno ponavljati jer ce Vucic sad da slozi pricu kako je opozicija kriva za njegove izdaje, iako nit luk jela nit luk mirisala.
Preporuke:
95
63
2 petak, 24 maj 2019 22:22
Tatko
Valjda je jasno da je slikovnica namenjena poslanicima sns, vecina se ne snalazi najbolje sa slovima, recenicama, amandmanima...
Preporuke:
44
9
3 petak, 24 maj 2019 22:36
Nele
Pa gospodo poslanici koji predstavljate narod koji vas je i odabrao da ga zastupate a i štitite od nezakonitih radova vlasti, obznanite taj izveštaj na bilo kom internet sajtu gde ste rado prihvaćeni. Zar i vi krijete od nas ono što se istinski najviše i tiče naše sudbine i budućnosti.Kada ste već odlučili, a ja vas lično podržavama u tome da ne idete na nameštene sednice, onda van skupštine razgovarajte pred nama otvoreno.Kao što se i vi pripremate za sednice tražeći opravdano tekst izveštaja o kojem ćete raspravljati,tako je i korektno da kako nas već nećete zastupati u građevini zvanoj Skupština,izađete na ledine i obznanite nam šta je predlog izveštaja za sednicu, da i mi bar znamo.I onako su sva usta pogane vlasti pune o nekakvom dijalogu sa narodom a krije se istina od naroda,onda i vi ukoliko imate časti i hrabrosti da prihvatite i kazne koje vam verovatno slede zbog javnog iznošenja skupštinskih materijala objavite istinu-izveštaj.
Aman,dogorelo je.
Ili ućutite zauvek. [/
Preporuke:
44
15
4 subota, 25 maj 2019 14:06
Dragan R
@Nele
Poštovani gospodine kompletan izveštaj se nalazi na sajtu Narodne Skupštine. Ja sam ga danas pročitao, ili da budem precizniji, pažljivo sam pročitao samo prvih 10 stranica (od kojih 5 govori o pregovorima), a ostalo sam "prelistao", jer sam prerastao slikovnice a i ne zanima me kome je Vučić dao kozu a kome traktor. Da se odmah razumemo, ovo nije izveštaj samozvanog šefa pregovaračkog tima Srbije Aleksandra Vučića, niti je uopšte izveštaj o pregovorima, već izveštaj o radu Kancelarije za Kosovo i Metohiju. U pomenutih 5 strana o pregovorima se nalazi gomila laži i gluposti i naravno, optužbi i pljuvačina na račun prethodnih vlasti. Ovaj izveštaj je samo još jedna u nizu sprdačina sa državom i institucijama i zato svako ko se pojavi na sednici u Ponedeljak je bar za mene izbrisan za sva vremena.
Preporuke:
18
1
5 subota, 25 maj 2019 21:18
Nele
@ Dragan R
Hvala, pogledaću.
Preporuke:
0
0

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner