Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Nenad Hadži Maričić o protestima: Posle onako teških uvreda prema profesorima, lekarima, učiteljima, umetnicima - s vlašću nema dijaloga; Postoji politička klasa koja vlada 30 godina, koja živi od nas i ništa drugo ne zna da radi

Komentari (6) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 22 maj 2019 20:24
Goolag Baby!
Pomenuta politicka klasa komunisticka vlada duze od 7 decenija a danasnja srbija je dokaz da ne umeju da vladaju, samo ubijaju i kradu.
Preporuke:
18
21
2 sreda, 22 maj 2019 20:43
ZR
Dodaje da pre toga "nismo mogli da vidimo sedam godina opozicione predstavnike".


Dočim je vas prepametnih glumaca bilo svugde u borbi protiv režima...
Preporuke:
3
3
3 sreda, 22 maj 2019 22:33
Aleksa
Hadži Maričić navodi da postoji jedna politička klasa koja vlada 30 godina, "koja živi od nas i ništa drugo ne zna da radi" i ocenjuje da kao takva nema realan pogled na svet.A oni kojima se vlada na taj način 30 godina, oni imaju realan pogled na svet?O čemu bre priča čovek, o kakvim stubovima države, kakve države, ta sve su institucije oteli i ukočili.
Preporuke:
1
0
4 sreda, 22 maj 2019 22:42
Scheitelpunkt
Ovde promene nikada neće nastupiti jer alternativu aktuelnoj vlasti čine oni koji su zemlju uvalili u kolonijalni status. Aktuelna vlast samo produžava takvo stanje. Što pre se to shvati pre će doći do promene. A ta promena mora biti radikalna, odnosno korenita.
Preporuke:
8
0
5 sreda, 22 maj 2019 22:52
dr

Goolag Baby!
Pomenuta politicka klasa komunisticka vlada duze od 7 decenija a danasnja srbija je dokaz da ne umeju da vladaju, samo ubijaju i kradu.


Ne kradu nego otimaju. Kada lopov nešto ukrade, tada se lopov krije da ga ne uhvate. Ova komunistička sekta na vlasti se već 80 godina ponosi time što otima i ubija. Neki od njih se javno ponose što su trgovci drogom, otimači tuđe imovine.
Preporuke:
9
1
6 četvrtak, 23 maj 2019 06:52
Jos jedan "Tribalac"
Drasticno opadanje broja demonstranata se dogodilo iz razloga zato sto pripadnici "Saveza za Srbiju" nisu mogli ni da odglume na duzi rok da su protesti "1 od 5 miliona" najobicnije drugosrbijansko divljanje sa Obradovicem i Stamatovicem u ulozi smokvinog lista.
Preporuke:
1
3

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner